Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ (2)




Αντιγράφω τρία σχόλια από την προσωπική σελίδα σημαίνοντος στελέχους της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, ενδεικτικά του «πολιτικού ύφους» που προβάλλουν και προωθούν τα μέλη της κεκαλυμμένης (;) χρυσαυγίτικης γκρούπας. Τον λόγο της αντιγραφής θα σας τον εξηγήσω μετά.

Σχόλιο 1: Μόλις άκουσα το εξής φρικιαστικό ... 13αχρονος Ρουμάνος βίασε 5αχρονο παιδάκι εδώ στην Ελλάδα. Δεν μας είπαν τι ράτσα είναι το παιδάκι, αλλά ...... Να μου βιάσουν εμένα το παιδί και θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια; Ρε θα βιάσω οτι ρουμάνικο βρίσκεται στην Ελλάδα και ελάτε μετά να με πείτε ρατσιστή. Οι άλλοι σφάζονται και μας σφάζουν, οι μογγόλοι κόβουν βόλτες στο Αιγαίο ΜΑΣ και οι συμμορίτες με τους ψευδοπατριώτες είναι ο καθένας στον δικό του κόσμο. Ρε που μπλέξαμε.

Σχόλιο 2: Μιλάει ο επίσημος Σύρος εκπρόσωπος αυτή την στιγμή στο ΑΡΤ και λέει τα ίδια ακριβώς που λέμε οι Εθνικιστές, αλλά και οι λογικοί άνθρωποι και ο κομμουνιστής τον αμφισβητεί. Πραγματικά, πρέπει να τους μαζέψουμε αυτούς τους κομμουνιστές και το σινάφι τους και να τους στείλουμε σε άλλο πλανήτη. Αυτοί μας βγάζουν όλους τρελούς. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΑΑΑΑΑ

Σχόλιο 3: Είναι Θεοί οι Εβραίοι, τους προσκυνώ .... Στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ μας δείχνουν ένα βίντεο του 1988, οπού βράβευσαν έναν τύπο που "έσωσε" 600 εβραιόπουλα το 1940. Έτσι γιατί αφού ... που λέμε και εμείς εδώ στην Μακεδονία. Χωρίς λόγο..... χαχαχα ρε δεν παίζονται σας λέω.

Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά δεν κομίζουν καμία έκπληξη και καμία ιδιαιτερότητα. Εξ άλλου, όποια ώρα και στιγμή ανατρέξει κανείς στις διαδικτυακές σελίδες των ούγκανων και των μισάνθρωπων, δεν θα βρει και δεν θα δει τίποτε το διαφορετικό. Γενικώς, εθνικιστική πλήξη και φασιστική μονοτονία! Εύλογο λοιπόν και το ερώτημα που προκύπτει: ποιος ο λόγος της αντιγραφής και πού αποσκοπεί η προβολή τους; Θα σας πω αμέσως!

Επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, το ενδιαφέρον εστιάζεται συνήθως στα «παράπλευρα» των αναρτήσεων –πάει να πει στα ακολου
θούμενα σχόλια και στις «ομοφωνίες» που εκδηλώνονται μέσω των αυθόρμητων Like– είπα και γω να δω τι «παίζει» σε αυτές τις κατηγορίες. Περιέργεια που «ανταμείφθηκε» με… λαυράκι!

Και πώς αλλιώς, όταν ανάμεσα στους διάφορους «μακεδονομάχους» και απανταχού «σπαρτιάτες» που επικροτούν και επιδοκιμάζουν τις παραπάνω απόψεις, εμφανίζεται και το όνομα του στελέχους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής ΜακεδονίαςΘράκης Κώστα Αντωνιάδη!

Θα μου πείτε: υπάρχει κάτι το μεμπτόν; Σε προσωπικό επίπεδο, όχι! Ο άνθρωπος γουστάρει να είναι ρατσιστής, να μην τα πάει καλά με τους εβραίους και να ομνύει στις χούντες και τους Παττακούς (αυτό σε άλλο… επεισόδιο, όταν και άμα προκληθώ). Γούστο του και καπέλο του, λοιπόν, να συν-ταυτίζεται με τα παραληρήματα των φασιστοειδών! Η Νέα Δημοκρατία όμως; Ανέχεται να έχει στους κόλπους της –και μάλιστα σε υψηλό πολιτικό επίπεδο– ένα στέλεχος με αυτά τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά;

Τελώ εν αναμονή απαντήσεως, ίνα δοκιμαστούν και τα επικοινωνιακά αντανακλαστικά του νέου προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου