Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΓΕΝΙΚΩΣ... ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ!

      
    Εικαστική παρέμβαση στον τάφο του Παΐσιου
                               
       
Η αλήθεια να λέγεται: ο Κωστής Σιμιτσής σηκώνει μόνος το βάρος της αντιπαράθεσης με τα «σκοτάδια» της συμπολίτευσης. Και αυτό, όχι απλά τον τιμά, αλλά τον καθιστά και τον μόνο αξιόπιστο… προοδευτικό!

Δήμητρα, ο εχθρός εντός!

Διαβάζω ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στον Γιώργο Κατρούγκαλο (που επισκέφτηκε πρόσφατα τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ) το εκπαιδευτικό έργο το οποίο παράγεται στην ολοκληρωμένη εκπαιδευτική κοινότητα της Ιεράς Μητροπόλεως. Μάλιστα, μέσα στον «τρελό ενθουσιασμό» του, o υπουργός δεσμεύτηκε ότι η επόμενη επίσκεψή του θα είναι στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται αυτές οι δράσεις!

Για να μη σας κρατάω σε αγωνία, σας ενημερώνω εν τάχει για μερικά από τα επιμορφωτικά επιτεύγματα του… Μητροπολίτη της καρδιάς μας:

Σεραφείμ εναντίον Σατανικού Μποζονίου Χίγκς. Σεραφείμ κατά στοματικού και πρωκτικού έρωτος. Σεραφείμ εναντίον Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Σεραφείμ κατά Stephen Hawking. Σεραφείμ εναντίον Πρακτόρων της Σιών.

Έχω κι άλλα όμορφα, αλλά τώρα δεν προλαβαίνω. Ακούω (κομμουνιστή) Κατρούγκαλο στη Βουλή…

Νίκησε η ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και πήρε να γελάσει λίγο το χειλάκι των Νεοδημοκρατών! Πάντως για να μην προσγειωθούν ανώμαλα οι πόθοι τους, να τους θυμίσω ότι και το ΠΑΣΟΚ πάτωνε στις φοιτητικές εκλογές, αλλά μια εικοσαετία την έβγαλε στην κυβέρνηση.

Ρε πούστη μου, να μιλάει το ΚΚΕ, η ΛΑΕ και η Ζωή με την Πλεύση της, να το καταλάβω. Να μιλάνε όμως και όλοι εκείνοι που έδιναν κώλο για να «μείνουμε Ευρώπη», είναι να στη βαράει! Κατακούτελα!

Λοιπόν, αν καταφέρει ο Αλεξιάδης και τους πάει όλους αυτούς τους αλητήριους στο κτίριο του Κεράνη, θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, για το γαμώτο!

Θεοπεφτάτου! Θεός να σε φυλάει!

Ή, όπως λέει και ο φίλος μου ο Φάκας, ζητώ ακρόαση Θεού και αλλαγή πλανήτη


Η Παναγία Σουμέλα πάει… Πεντάγωνο! Ακόμη να το «τερματίσει» ο Καμμένος…

Την έδιωξαν, λέει, από το γυμναστήριο γιατί είχε μεγάλο στήθος. Ανοίγω τώρα δικό μου!

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της (μαζοχιστικής) κυβέρνησης, είναι ότι αναγκάζει τον Άδωνι να ψηφίζει «όχι» στα νέα μέτρα!

Τον σκέφτεστε τον Κυριάκο πρωθυπουργό και να μη βρίσκει συντάξεις για να κόψει και ακίνητα για να πουλήσει;

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην εξορία ήμασταν όλοι οι Έλληνες ενωμένοι. Είχαμε ένα κοινό σκοπό και αυτό ήταν μοναδικό. Και ενωμένοι πετυχαίνουμε το στόχο Ή όταν η Γυάρος και η Μακρόνησος «μετακομίζουν» στα… Παρίσια!

Σατανικό: Βάζεις την ομιλία του Τσίπρα ανάποδα και ακούγεται η… Θάτσερ!

Μέχρι και ο έρπης τον εγκατέλειψε…

Δεν είναι, λένε, ιδιωτικοποιήσεις αλλά παραχωρήσεις για 99 χρόνια. Σε λίγο θα μας πουν ότι τους πιάνουμε και μαλάκες.

Διεθνής ημέρα Μουσείων προχθές κι ούτε ένας δεν θυμήθηκε την… Τρέμη!

Γενικώς… επονείδιστος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου