Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο... ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ



Γιώργος Γραμμένος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: είναι ύβρις για ‘μένα να με κατατάσσετε στους φιλοκυβερνητικούς. Και έπαινος όταν παρευρίσκονταν στις χουντοσυνάξεις της Πατριωτικής Κίνησης.

Δήλωση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρου Πετρόπουλου στην 3η συνάντηση του Δικτύου των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού: το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς αντί η κυβέρνηση να δημιουργεί περιβάλλον ανάπτυξης, μας βάζει τρικλοποδιές. Εμείς στην Καβάλα έχουμε μπροστά μας ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι… Βαθύ!

Σύμφωνα με τον ειδικό σε ζητήματα κλασσικής τέχνης καθηγητή του Harvard Andrew Lear, τα μικρά αντρικά πέη των αρχαίων αγαλμάτων δηλώνουν το μετριοπαθές του ιδεώδους ανδρισμού! Άγαλμα δε με λες, αλλά μετριοπαθή σίγουρα!

O Καραγιαννίδης στη Βουλή με μπλουζάκι Joy Division! Κόβω φλέβες!

Δηλαδή, ρε Κυρίτση, εγώ που έριξα σβουριχτό το «όχι» στο δημοψήφισμα, έχω ξεμπερδέψει με τον ΦΠΑ; Τέλος;

Καλέ, τι χαρά ήταν αυτή που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου από την είσοδο των φασιστών και των ναζιστών του ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή; Λίγο ακόμη και θα έκανε τον… αγκυλωτό του σταυρό!

Μεγάλο σουξέ αυτός ο Αρκάς τελικά. Μετά τους Ποταμίσιους, μετά τους ΔΗΜΑΡίτες, μετά και τον Κυριάκο, άρχισαν τώρα να τον αναρτούν και οι… Εσφιγμενίτες! Όντως! Ο καιρός γαρ εγγύς!

Όχι, δεν τον πιστεύω εγώ αυτόν τον αρχαιολόγο που ανακάλυψε τον τάφο του Αριστοτέλη, ο οποίος βγήκε και κατήγγειλε ότι ο Βενιζέλος είχε σταματήσει τη χρηματοδότηση της ανασκαφής επειδή ο καθηγητής Σισμανίδης ήταν ενάντια στην εξόρυξη χρυσού! Συκοφαντίες και μικρότητες!

ΙΕΚ στελεχών συστήνει η Νέα Δημοκρατία και ανάμεσα σε αυτούς που θα διδάσκουν θα είναι και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! Ναι, ρε πούστη μου! Ο Βαρβιτσιώτης!

Το 2014 τον βάλαμε να καθίσει σε πλαστικές καρέκλες, το 2016 τον υποδεχτήκαμε με ασιδέρωτες κουρτίνες… Είναι αυτό που λένε, Πούτιν κεφαλήν κλίναι!

Γεύμα με αρνάκι ραγού και παγωτό βανίλια, στο Άγιο Όρος! Κόλασηηηηηηηη!!!

Έχω μία απορία: γιατί δεν βάζουν τον Εφραίμ να κανονίσει για επενδύσεις;

Ολόφρεσκο tweet Άδωνι: Το αυτόγραφο είναι του Πατακκού προς έμενα και όχι δικό μου προς τον Πατακκό. Εδώ που τα λέμε, υπάρχει μία… ειδοποιός διαφορά!

Τι έγινε, παίδες; Δεν βλέπω γαλλικές σημαίες στα προφίλ σας και ανησυχώ…

Επειδή πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν τελευταία για τους αναξιόπιστους-μαϊμού τίτλους σπουδών, εγώ ένα έχω να πω: τα ιδιωτικά σχολεία που απλόχερα (και ανεξέλεγκτα) τους παρείχαν, τα επιβράβευαν και τα υποστήριζαν οι πελάτες! Για να ξέρουμε και μέχρι πού φτάνει το… μερτικό μας!

Το περιοδικό «Κ» της Καθημερινής κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά και με τίτλο: πιο πολιτικός από ποτέ! Και είμαστε ακόμη στην αρχή του… ΣΥΡΙΖΑ!

Όχι! Η Άννα Παναγιωταρέα δεν αναλαμβάνει εκπρόσωπος τάφου Αριστοτέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου