Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΓΕΝΙΚΩΣ... ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ!

                                                                         Α Ν Α Ι Σ Χ Υ Ν Τ Ε!!!



Το διαβάσαμε και αυτό: Διαφορετικοί πρόσφυγες σε κάμπινγκ της Καβάλας! Πού έγκειται η… διαφορά; Στο ότι οι πρόσφυγες αυτοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι! Κατά τα άλλα, κανονικά: με ένα κεφάλι, δύο χέρια και δύο πόδια…

Σύλλογος φοιτητών Θεολογίας ο «Όσιος Πορφύριος»! Κλαίνε ακόμη!

Πήγαν να κάνουν βιοκλιματική ανάπλαση σε πλατεία της Θεσσαλονίκης και τη γέμισαν με… ανεμιστήρες! Δεν τερματίζει με τίποτε αυτός ο τόπος!

Κυκλοφορεί ιός στο facebook με άσεμνο περιεχόμενο! Καλοδεχούμενος, βρε!

Πείτε μου, το είδατε να συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό που συντελείται στην παραλία του Άη Γιάννη στην Αλυκή με την ξενοδοχειακή μονάδα που χτίζει η εταιρία του βούλγαρου μεγιστάνα Λούκαν Λουκάνοφ; Ποιο ακριβώς; Αντιγράφω από το kavalanews.gr:

Το ξενοδοχείο κτίστηκε σε μία περιοχή υψηλού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και κάτω από την επίβλεψη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας. Από το 1983 που έγινε η πρώτη ανασκαφική έρευνα, ο Άη Γιάννης δίνει συνεχώς νέα στοιχεία για την ιστορία της Θάσου. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι πόσο χώρο άφησε η κατασκευή της μονάδας για τον αρχαιολογικό χώρο και την ανασκαφή. Θα είναι επισκέψιμος ο αρχαιολογικός χώρος και η παραλία από μη πελάτες του ξενοδοχείου; Και οι αρχαιότητες που δεν έχουν βγει ακόμη στην επιφάνεια; Θα θαφτούν οριστικά κάτω από το χώμα;

Και αν κι εσείς ρωτάτε με την ίδια αγωνία, ιδού τώρα πώς έχουν τα πράγματα:

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει προσλάβει αρχαιολόγο από το αρχικό στάδιο της κατασκευής, ενώ το τελευταίο διάστημα προσελήφθη και δεύτερος αρχαιολόγος. Οι δύο αρχαιολόγοι δεν κάνουν απλώς επίβλεψη, αλλά δίνουν καθημερινή αναφορά στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος της ανασκαφής.

Εγώ καχύποπτος δεν είμαι, αλλά επειδή πολύ το σκέφτομαι τώρα τελευταία να αφοσιωθώ στο… επιχειρείν, μήπως μπορώ να αναλάβω και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της Υγειονομικής υπηρεσίας, της Πολεοδομίας και του ΣΔΟΕ; Έτσι, από καλή διάθεση!

Ε π ι χ ε ι ρ ε ί ν ! Πςςςςςςςςςςςςςςς…

Μωρέ μια χαρά παιδιά είναι οι Αλληλέγγυοι. Αλλά… παιδιά!

Ο (λέμε τώρα) συγγραφέας και αρθρογράφος των Νέων Τάκης Θεοδωρόπουλος χαρακτήρισε τον Κινέζο καλλιτέχνη Αi Wei Wei «πιθηκόμορφο performer». Βάζω στοίχημα ότι θα το χάρηκαν πολύ εκεί στη Χρυσή Αυγή!

Και στο «καπάκι», ο σκιτσογράφος της Καθημερινής Ηλίας Μακρής χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες… κατσαρίδες! Πάτος; Ποιος πάτος;

Τζάμπα οι προσευχές του Μητροπολίτη Γλυφάδας για να μην έρθει ο Πάπας στην Ελλάδα! Έπεσε κουφαμάρα στους ουρανούς…

Δέκα ολόκληρα λεπτά αφιέρωσε στο βραδινό του δελτίο ο ΣΚΑΪ για να μας ενημερώσει για το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής Αθηνών! Αφήστε τα… φιλεργατικά δάκρυα. Αν τώρα αναρωτιέστε πόσα λεπτά αφιέρωσε σε αντίστοιχες περιπτώσεις των προηγούμενων πέντε χρόνων, μάταιος κόπος! Ούτε ένα! Και σας το λέω εγώ που… λατρεύω Σία!

Πώς ονόμασε το κόμμα της η Ζωή; Πλεύση Ελευθερίας; Καλά ε, ούτε οι Πυξ Λαξ τέτοια έμπνευση!

Tώρα μεταξύ μας, γιατί νομίζω ότι τους ξέρω πολύ καλά όλους αυτούς που πέταξαν τις γουρουνοκαφαλές στον παλιό Μεντρεσέ;

Δίκαιο έχουν όσοι λένε ότι οι Σύροι έπρεπε να μείνουν στη πατρίδα τους και να πολεμήσουν. Άλλωστε και οι πατεράδες και οι παππούδες τους αυτό έκαναν. Έμειναν εδώ όταν ήρθαν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι. Απλά μπερδεύτηκαν και αντί να τους πολεμήσουν, πήγαν μαζί τους. Λεπτομέρεια…

5,4 λεπτά είναι, σύμφωνα με έρευνα, η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Χωρίς τάιμ-άουτ όμως…

Και όπως λέει και ο Κραουνάκης, οι τηγανιτές πατάτες δεν είναι φαΐ. Είναι συναίσθημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου