Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΚΕ



Ε όχι! Αυτή η χυδαία ανακοίνωση–πρόσκληση των φασιστών της Πατριωτικής Κίνησης προς το ΚΚΕ δεν μπορεί να αφορά μόνο στους ανθρώπους του Κομμουνιστικού Κόμματος. Και θα είναι τεράστιο πλήγμα για τη Δημοκρατία, αν ο ανερμάτιστος τυχοδιωκτισμός των «νεοναζιστικών αδέσποτων» δεν τύχει της συλλογικής μας αντίδρασης. Αν επαναπαυτούμε στην ψευδαίσθηση ότι εμείς θα μείνουμε ανέγγιχτοι από τα ιδεολογικά τους λύματα, τα οποία σήμερα τυγχάνει να μολύνουν τους «κόκκινους συγκάτοικούς» μας. Θα πλανηθούμε πλάνην οικτρά. Απαξάπαντες.

Εξ αυτών και μόνον, θεωρώ επιβεβλημένη τη συμπαράσταση και την υποστήριξή μου στο ΚΚΕ. Και, πιστέψτε με, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα αν παρόμοιοι οχετοί έπλητταν το κύρος και την ιστορία οποιουδήποτε δημοκρατικού θεσμού.

Φυσικά, καμία ανακοίνωση δε χρειαζόταν για να ξεσκεπαστεί η κοινωνική δυσοσμία της εν λόγω οργάνωσης. Απλά, τώρα που τα μέλη της περνάνε ομαδόν το στάδιο του πολιτικού τους παροξυσμού, δεν τηρούν ούτε καν τα προσχήματα. Γι’ αυτό, εμφορούμενα προφανώς και από τις αρλούμπες του κάθε σαλταρισμένου καπηλευτή της Ιστορίας και της Δημοκρατίας, σπεύδουν ακόμη και σε πρόσκληση–απειλή «ανοιχτής συζήτησης» στην κεντρική πλατεία! Αυτοί σε διάλογο! Θου κύριε…

Κι επειδή η ημιμάθεια και ο φανατισμός τους «τρέχουν με χίλια», αραδιάζουν μύριες όσες χοντροκοπιές σε άπταιστο διάλεκτο… ουγκ. Και πάντα με τη λεκτική τεστοστερόνη της «φυλής των σπηλαίων». Απαριθμώ χαρακτηρισμούς: αιμοσταγείς, προδότες, ξενοκίνητοι, συμμορίτες, εγκληματίες, βρωμερό πολιτικό κατεστημένο (αλλά και ανήθικο και αντεθνικό), ελεεινοί δεξιοί συνοδοιπόροι… Και όλα αυτά για να «την πουν» στον Κομμουνισμό!

Δικαίωμα τους; Αναμφίβολα. Όπως ο καθένας από εμάς μπορεί ελεύθερα να κάνει χρήση της αγαπημένης του πρόθεσης για ό,τι τον «χαλάει» (από τον Καπιταλισμό μέχρι τον… Ολυμπιακό), άλλο τόσο κι αυτοί μπορούν να αντιμετωπίζουν το «μαρξιστικό κατασκεύασμα» ως το μέγα κακό. Και μεθ’ αυτής της προθέσεως, να αντιπαρατίθενται στο ΚΚΕ. Στην περίπτωσή τους όμως, το μένος ενάντια στον Κομμουνισμό υπερβαίνει τα όρια των «ιδεολογικών αναμετρήσεων» και γίνεται βρυχηθμός μίσους. Μέσο εξόντωσης. Αιτία πολέμου!

Βέβαια, λογικό είναι όταν κάποιος στερείται επιχειρημάτων, να καταφεύγει σε μουγκρητά και αρένες. Και –αλίμονο– να νοιώθει και υπερήφανος γιατί είναι καλύτερος από τον «χρυσαυγίτη συνάδελφο»! Αυτολεξεί: Ποιος σας είπε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να διεκδικεί την αποκάλυψη των εγκλημάτων και της
προδοσίας σας σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος; Εμείς το κάνουμε πολύ καλύτερα…

Και το πράττουν μέσω… αποστράτων. Εν προκειμένω, προσκαλώντας τον νεοναζί λοχαγό ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλο προς… διαφώτιση. Δεν το λέω εγώ. Το μαρτυρούν οι εθνικιστικοί ιστότοποι που τον φιλοξενούν και τον θαυμάζουν. Σας παραπέμπω μόνο στο http://dikamaspaidia.blogspot.gr/2011/08/blog-post_7845.html για να απολαύσετε ναζιστικούς χαιρετισμούς και ελληνοχριστιανικά μότο του στυλ: Πατέρας μου ο Εθνικισμός, Μάνα μου η Ελλάδα, Παππούς μου το Έθνος το Ελληνικό. Γιός μου η Οργή.

Και, με οδηγό την Οργή, ο απόστρατος λοχαγός μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει. Ακόμη και αυτό: Υπάρχει σήμερα η ευσεβής πληροφόρηση και ικανή να σας μείνει η αντίληψις, ότι ο κομμουνισμός απέτυχε. Ο κομμουνισμός  απέτυχε σε όλα τα κράτη της γης, εκτός από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα διατηρεί τα ωραιότερα γραφεία στον κόσμο, ολόκληρο κτίριο – φρούριο στον Περισσό, όπου εκεί μέσα βρίσκονται καλάσνικοφ, βρίσκονται πυρομαχικά, οργανώνονται συμμορίες…

Μήπως κάποια στιγμή κάτι τέτοιους τύπους θα έπρεπε να τους μαζέψει ο Εισαγγελέας για να δώσουν και στη Δικαιοσύνη τα επτασφράγιστα στοιχεία τους, μπας και ανακαλυφθεί επιτέλους ο «παράνομος μηχανισμός» του ΚΚΕ; Και να δούμε μετά πόση αξία έχουν τα συνομωσιολογικά τους σενάρια. Και τα ελευθέρως διακινούμενα αίσχη τους.

Υ.Γ.
Επειδή ο συντάκτης της ανακοίνωσης απειλεί με φωτογραφίες και ντοκουμέντα που θα ξεσκεπάζουν τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών, λέω να του «χαρίσω» και εγώ μία, για αρχή. Είναι τραβηγμένη στη Φλώρινα, στις 12 Φεβρουαρίου του 1949, και στα πόδια των μελών της παρακρατικής οργάνωσης ΜΑΥ (που τόσο σέβονται και αγαπούν εκεί στην «πατριωτική»), βρίσκονται οκτώ κομμένα κεφάλια στρατιωτών του Δημοκρατικού Στρατού. Και σας ορκίζομαι, δεν πρόκειται για… φωτομοντάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου