Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Διάβασα ότι αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Καβάλας επισκέφτηκε τη Θάσο για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του νησιού! Μήπως να τους θυμίσει κάποιος ότι επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε η Εφορία, το ΙΚΑ Λιμεναρίων και ότι το παράρτημα της ΔΕΗ λειτουργεί μόνο μία ημέρα την εβδομάδα και με έναν υπάλληλο; Για να μην πω ποιοι υπουργοί έβαζαν τις υπογραφές τους για τη μείωση του προσωπικού στο Λιμενικό, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Κέντρο Υγείας! Καλά τα ταξιδάκια (πόσο μάλλον μέσα στο καλοκαιράκι), αλλά και λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

Πήγε η κυρία Φωτίου στους εργαζόμενους της ΒΦΛ και, ανάμεσα στα άλλα, «έριξε» και την ιδέα της… αυτοδιαχείρισης! Πας καλά, Θεανώ μου; Ποια αυτοδιαχείριση, μάτια μου; Πού το είδες να προκόβει το μοντέλο; Άσε που στην περίπτωση της ΒΦΛ μιλάμε για ιδιωτική μονάδα. Είπαμε να είμαστε ουτοπιστές, αλλά καμιά φορά ας κατεβαίνουμε και από την… ιδεολογική μας νεφελοκοκκυγία!

Ο Μπαλτάκος στο ALPHA Radio 88.6: Η Ελλάδα δεν έχει καμία πολιτιστική σχέση με την Ευρώπη, είναι χώρα της Ορθόδοξης Ανατολής. Κλονίστηκε η πίστη μου! 

Κανένα beach bar, ρε! Κανένα και πουθενά! Άντε πια με αυτό το καρακιτσαριό, με αυτόν το θόρυβο και με αυτό το αληταριό! Άμε στα τσακίδια!

Ε, ναι! Πρέπει να είσαι μεγάλος στόκος για να πιστέψεις ότι βγήκαν οι πρόσφυγες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, πήραν το πλοίο και πήγαν στη Νάξο για να στήσουν στην παραλία πανό που γράφει Σεβασμός στο ραμαζάνι, όχι μπικίνι! Στόκος και φασίστας μαζί. Αν και μεταξύ μας, αυτά δεν… διαχωρίζονται!

Έλα καλέ; Και η Λουκά στους #paraititheite; Δεν το χωράει ο νους μου!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα στους #paraititheite. Εντάξει, κόσμο πολύ δεν είχε η συγκέντρωση, αλλά μην ξεχνάμε ότι εκείνη την ώρα είχε και την τιτανομαχία Ρουμανίας εναντίον Ελβετίας! Να τα λέμε και αυτά!

Νέο έπος Βαγγέλη Παππά: Ύποπτος ο ρόλος του ΤΕΕ στο θέμα ΒΦΛ. Δηλώνουν αναρμόδιοι, αλλά παρεμβαίνουν. Πολύ γρήγορα στο κίνημα της γραβάτας έπεσαν τα σώβρακα! Κεντάει!!!

36.500 ευρώ θα κοστίσει ο 18 μέτρων ύψος Σταυρός που θέλει να φτιάξει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος! Σταυροκοπήσου ψηλά κι αγνάντευε!

ΚΑΙ ο Άδωνις στους #paraititheite; ΚΑΙ ο Ψαριανός; ΚΑΙ ο Βαρβιτσιώτης; ΚΑΙ ο Αμυράς; ΚΑΙ ο Καπερνάρος; ΚΑΙ ο Χειμωνάς; ΚΑΙ ο Τατσόπουλος; ΚΑΙ ο Τζήμερος; Είπαμε, η συγκέντρωση ήταν ακομμάτιστη!

Αισθητικά και πολιτικά μιλώντας, πολύ θα ήθελα να μάθω αν ο Βασίλης Τραϊφόρος (που εκτιμώ και σέβομαι) συμφωνεί με τα συνθήματα: Τσίπρα – χίτη – παραιτήσου / Τσίπρα στο μπαλκόνι – δίχως παντελόνι… Το ρωτάω γιατί εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να παρευρίσκονταν στο Σύνταγμα, ομού μετά των… ομοθρήσκων!

Και τώρα οι παραινέσεις γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ (και πρώην Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) προς τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης: Με όλο τον σεβασμό φίλοι πατριώτες στις διάφορες δραστηριότητές σας αλλά τελευταία δεν σας βλέπω "δυναμικούς" όπως κάποτε… Ο Μεντρεσές που σας έλεγαν και τότε όπως και τώρα πως θα γίνει η εστία του Προσφυγικού Ελληνισμού χτίζεται αλλά δεν βλέπω αντιδράσεις όπως άλλοτε… Θέλατε τον χρόνο σας για να το καταλάβετε ή κάτι άλλο συμβαίνει;;; Μέχρι και στη γιορτή για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας είχατε κάνει αισθητή την παρουσία σας… Εκτός αν σας έφταιγε ο …Σιμιτσήογλου όπως λέγατε… και μόνον αυτός… Ονόματα εγώ δεν «δίνω», αλλά… βοά το facebook!

Δολοφονήθηκε η Κοξ και ανέβηκε το χρηματιστήριο! Καπιταλισμός επί πτωμάτων!

Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός. Μέγιστε, Χατζιδάκι!

Ινδοί ακροδεξιοί γιορτάζουν τα γενέθλια του Τραμπ! Τέλος! Δεν περιγράφω άλλο!


Φωτογραφία: Μάριος Λώλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου