Κυριακή 15 Απριλίου 2018

FAKE NEWS


Στο Πασχαλινό του μήνυμα προς τους πιστούς, ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Στίβεν Χόκινγκ και απεφάνθη: Θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα, πέθανε γεμάτος έπαρση και αλαζονεία... Αγάπης πράγματα!

Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και (μη το ξεχνάμε), πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ: Ο υπερσυντηρητικός Βίκτωρ Ορμπάν κέρδισε για 3η συνεχόμενη φορά τις εκλογές στην Ουγγαρία με 50% των ψήφων και τα 2/3 των εδρών. Δυναμική ανάπτυξη, αύξηση συντάξεων, ανεργία μόλις 3,5% και αντίθεση στη «χαλαρή», όπως λέει, προσφυγική πολιτική Βρυξελλών και Βερολίνου έφεραν τον θρίαμβο. Λεπτομέρεια: ο «υπερσυντηρητικός» (να πως ξεπλένεις λεκτικά έναν ακροδεξιό φασίστα) Ορμπάν, συγκυβερνά με τους Ούγγρους νεοναζί. Γεγονός που μάλλον θα διέλαθε της προσοχής του (μη το ξεχνάμε δις) κρατικοδίαιτου εκδότη και καλοπληρωμένου ευρωβουλευτή.

Ο οποίος (κρατικοδίαιτος εκδότης και καλοπληρωμένος ευρωβουλευτής) δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει για το φίμωμα της δημοκρατίας στη χώρα που εκθειάζει, δεν βγάζει άχνα για την καταπάτηση ελευθεριών και δικαιωμάτων, δεν αναφέρει καθόλου το χρηματικό ποσό της μέσης σύνταξης και σε τι ποσοστό αντιστοιχεί η αναφερόμενη αύξηση, δεν υπολογίζει ότι το χαμηλό ποσοστό ανεργίας είναι απόρροια μιας οικονομικής παράδοσης που «βαστάει» από παλιά, ακόμη και από τα χρόνια του «υπαρκτού». Και φυσικά, ουδεμία αναφορά στις απάνθρωπες (και άκρως αντι-ευρωπαϊκές) τακτικές απέναντι στους πρόσφυγες. Γι αυτά, πέρα βρέχει.

«Κυκλοφορεί» στο facebook με το ψευδώνυμο Μουσικές Επιλύσεις και εδώ σχολιάζει το ρεπορτάζ που αφορούσε την πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό της πόλης: Ρίξε και μια βόμβα από ψιλά να το κατεδαφίσεις που θα είναι τώρα εκεί για χρόνια να βρωμίσει το μέρος εξαιτίας του άχρηστου κράτους που έχουν κηρύξει τα πάντα διατηρητέα και σαπίζουν επικίνδυνα στους δρόμους και βρωμάνε την πολύ. Άντε μωρέ να την ξεβρομίσουμε! Την... πολύ!

Το Λιμεναρχείο δηλώνει αναρμόδιο, ο Δήμος δηλώνει αναρμόδιος και ο άλλος πάει ανενόχλητος και κτίζει κιόσκι στα βράχια της Παναγίας. Λέτε τελικά ο μόνος αρμόδιος να είναι ο... Ρουβίκωνας;

Μες τη τρελή χαρά ο γνωστός «πατριώτης», «τουρκοφάγος» και δεδηλωμένος λάτρης της διδακτορικής περιόδου, μετά την νίκη των Ούγγρων ακροδεξιών! Εξ ου και το πανηγυρικόν: η Ευρώπη ξυπνάει! Όπως ξυπνούσε και τότε με τον Χίτλερ στη Γερμανία να υποθέσω ε;

Και τώρα λίγο λάιφ στάιλ ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον... σελέμπριτι Μακάριο Λαζαρίδη: Υπερκινητικός ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη Θεσσαλονίκη... Άρχισε σειρά συναντήσεων σε όλη τη Μακεδονία, αλλά και τη διοργάνωση γευμάτων... Σε ένα από αυτά συνέφαγε στο γνωστό Clochard με τον παλιό σαμαρικό και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Οικονόμου. Σε ένα άλλο λίγο πιο δυτικά, στο πιο λαϊκό «Ελληνικό» εθεάθη να συζητά με τον καραμανλικό Βάκη Φραντζή. Καλά, μιλάμε θαμπώθηκα! Συνέφαγε ο Μακάριος με τους πασίγνωστους Οικονόμου και Φραντζή! Τι να λέμε τώρα!
Α, όλα κι όλα! Εγώ με τον... Πατερούλη!
Διαδικτυακός αποχαιρετισμός του Κώστα Μπακογιάννη στον καπετάνιο του ΕΑΜ Βασίλη Πριόβολο: Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αυτά συμβαίνουν όταν στη χώρα ηγεμονεύει η αριστερή ιδεολογία. Γκρεμίζει τα κάστρα από μέσα!

Στο καπάκι, ο Βαγγέλης Παππάς κοινοποιεί... Μπογιόπουλο! Τα πλήγματα του ταξικού εχθρού δεν έχουν τελειωμό!

Στα εντελώς σοβαρά, ο Κώστας Μπακογιάννης αποδείχτηκε πολύ πιο μεγαλόκαρδος από το ΚΚΕ που (με το γνωστό του τρόπο), «έθαψε» την απώλεια του Βασίλη Πριόβολου.     

Αυτό το «αντάμωμα» Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου έξω από τα συμβολαιογραφία έχει μέσα του μία ψύχωση ή έμενα μου φαίνεται έτσι ένεκα και του ότι έχουν χαλαρώσει οι... επαναστατικές μου ορμές;

Καλά ρε, πάτε καλά; Μου στέλνετε διαφημιστικά μηνύματα για σπιτική μέθοδο που εξαφανίζει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας; Στον κραταιό ρε;

Μουσική αφιέρωση του Θεόδωρου Καλλιοντζή στο facebook, στη μνήμη του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου: Ο Αετός Πεθαίνει στον Αέρα! Notis αφού!

Αστό Πάνο μου (Καμμένε)! Για καμία «πίστη» και για καμία «πατρίδα» δεν έφυγε από τη ζωή ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτά είναι για πολιτική κατανάλωση και φτηνές πατριδοκαπηλίες. Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και οι πολυεθνικές τον πήραν από τη ζωή!
Επειδή η μαλακία δεν έχει όρια!
Και συγγνώμη τώρα! Να είμαι με τον Ρουβίκωνα που, εντελώς ειρηνικά, κάνει παρέμβαση στα γραφεία της VresNET στην Καλλιθέα, γνωστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυση εγκύου ή με την Ταχιάου (του Ποταμιού, συνιστώσας του Κινήματος Αλλαγής) που εξυμνεί την Fraport επειδή ανακαίνισε τις... τουαλέτες των αεροδρομίων; Βοηθήστε με σας παρακαλώ να αποφασίσω...



«Πόλεμος» άνοιξε λέει μεταξύ Κώστα Μορφίδη και Μακάριου Λαζαρίδη! Πάλι ευκολάκι έλαχε στον σύντροφο!

Για πείτε μου εσείς που ξέρετε. Ο δήμαρχος Νέστου έπαψε να βγάζει Δελτία Τύπου με τις μηνιαίες του δραστηριότητές του; Ρωτάω γιατί πιάνω τον εαυτό μου να βρίσκεται στα όρια του... στερητικού!

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε σφοδρή κριτική της Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την μεταχείριση του απεργού πείνας και δίψας, Βασίλη Δημάκη. Πως το έλεγαν εκείνο το φιλμ; Κράμερ εναντίον Κράμερ;

Ανάρτηση 25χρονης στο facebook: Πάντα ήθελα να ζήσω έναν πόλεμο. Να υπερασπιστώ την πατρίδα μου σαν τις γενναίες  ηρωίδες της Ελλάδας μας. Στήστε τα Ζάλλογα!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, οι περικοπές των μισθών, των δώρων και των επιδομάτων των ιπτάμενων της Πολεμικής Αεροπορίας (άλλα και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων), έγιναν το 2012. Σωστά;

Κοίτα τώρα που πήγα και έπεσα, διαβάζοντας τον Εκκλησιαστή! Ουαί σοι, πόλις, ης ο βασιλεύς σου νεώτερος. Αχ αυτοί οι συνειρμοί!

Άσχετα από το πόρισμα που αναφέρεται στα αίτια του θανάτου του Γιώργου Μπαλταδώρου, εγώ θα ταυτιστώ με αυτούς που λένε ότι «έπεσε υπέρ πατρίδος»! Το ερώτημα όμως που με «τριγυρνάει» εδώ και μέρες είναι αν το ίδιο θα έπρεπε να ισχύσει και για εκείνους τους εργάτες που πέθαναν στον «βωμό» των Ολυμπιακών έργων.

Καλέ, λέτε η Μέι και ο Μακρόν να πάρουν είδηση τα χημικά που εκπέμπει η ΒΦΛ και να έχουμε τίποτε ντράβαλα στα ανατολικά μας;

Και με την ευκαιρία: εκείνα τα χημικά του Μιλόσεβιτς βρέθηκαν ή ακόμη;

Ονομάζεται Αριστείδης Φωκάς, μου είναι παντελώς άγνωστος, αλλά μαθαίνω ότι είναι Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Τον ακούω να μιλάει σε σύναξη ψηφοφόρων του και να εκστομίζει το: Να κα-εί - να κα-εί η πουτά-να η Βουλή. Χριστός ανέστη αδέλφια! Πληροφορίες που θέλουν τα χιλιάρικα του μισθού που εισπράττει ως βουλευτής, να ρίχνονται στη πυρά, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί! Κι ούτε πρόκειται...

Πλειοδοσίας το ανάγνωσμα: Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, ανακοινώνει την ενίσχυση μηνιαία ενίσχυση 500 ευρώ για την οικογένεια του πιλότου, την στιγμή που όλη η πιάτσα βοά για τις συνθήκες εργασίας στα καταστήματα του και ότι οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή του αμείβονται με μισθό που δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ! Τυμβωρυχία αλά... επιχειρείν!

Ο Φουρθιώτης και το... επιτελείο του, έχουν στήσει εκπομπή για τον αδικοχαμένο πιλότο. Αδυνατώ να συνεχίσω...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου