Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ



Βοηθήστε με: Ιδιωτική Εκπαίδευση είναι να πιάνει η καθηγήτρια γιο πρωθυπουργού να κλέβει στο διαγώνισμα και να απολύεται η καθηγήτρια; 

Αν κάτι δεν θα έπρεπε να αφήσει να συμβεί αυτή η κυβέρνηση, θα ήταν να αναγκάσει τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ να κατέβουν σε (απόλυτα δικαιολογημένη) απεργία. Όμως συνέβη...

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Στα Βαλκάνια, οποιαδήποτε Συμφωνία είναι καλύτερη από την «μη Συμφωνία». Εθνοπροδότης κι αυτός;

Εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του κυβερνητικού του έργου, σημειώνω δύο μεγάλες προοδευτικές τομές: την αποποινικοποίηση της μοιχείας και τη νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου. Θεός!

Μένω στα επετειακά με μία αφήγηση του Χάρη Καστανίδη: Σεπτέμβριος 1974. Έφηβος. Συναντώ τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Καστρί. Στο τέλος τον ρωτώ: Και ποια είναι η φιλοδοξία σας με το νέο πολιτικό εγχείρημα; Με κοίταξε για λίγο με το διαπεραστικό του βλέμμα και είπε: Να νικήσουμε τον κοινωνικό πεσιμισμό και τον πολιτικό αβδηρητισμό. Το λες και... αποπλάνηση εφήβου!

Άλλο και τούτο πάλι! Το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας απονέμει στα μέλη του «τιμητικές διακρίσεις» για την... αγωνιστική τους δράση και συνεισφορά κατά το διάστημα του 18μηνου Αγώνα! Να υποθέσω ότι όλο αυτό το «επικοινωνιακό χάιδεμα» έχει να κάνει με την υποψηφιότητα του προέδρου;

Από την πρόσφατη εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη. Πίσω από τον σαχλαμαρά (σόρι, Μπογδάνο ήθελα να πω), η κυρία Ιωάννα Δεμέντη που είχε διορίσει ο Άδωνις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ναι, η καθηγήτρια... αερόμπικ!

Γιώργος Α. Παπανδρέου στο CNBC: Πρέπει διεθνώς να ξανασκεφτούμε τον καπιταλισμό, προς ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Πάλι θα μπω σε σκέψεις!

Σύμφωνα με το Χάρβαντ, η μαριχουάνα ενδέχεται να βελτιώνει την γονιμότητα των ανδρών. Αναφανδόν υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Για δώστε λιγάκι προσοχή σε αυτό: Επειδή βλέπω πολύ απαισιοδοξία. Έμαθα από πολύ σημαντικό μοναδικό και ειδικό επιστήμονα ότι το DNA των Ελλήνων έχει μια αναπάντεχη και πολύ καλή ιδιότητα. Στις επιμιξίες όχι μόνο διατηρεί τα καλά χαρακτηριστικά του, αλλά παίρνει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά των επιμειξιών. Σας κοινοποιώ αυτή την γνώση. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν θα πεθάνουν ποτέ. Όχι, η «αλίευση» δεν έγινε ούτε από το Pentapostagma, ούτε από την Ελεύθερη Ώρα, ούτε από καμία εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου ή του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο άνθρωπος που επιθυμεί να μας τονώσει την αισιοδοξία ονομάζεται Ξενοφών Μουσάς και τυγχάνει καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος, διευθυντής του Εργαστηρίου Αστροφυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών! Κοινώς, οι πιθανότητες σωτηρίας λιγοστεύουν.

Αλήθεια τώρα, εσείς δεν θα θέλατε να τον δείτε σε φάση... γαμάω;

Χρήστος Χωμενίδης στο Capital.gr: Τρίτο και φαρμακερότερο ίσως βέλος στη φαρέτρα του Σύριζα είναι ο εκλογικός νόμος. Εφόσον στις μεταπροσεχείς εκλογές εφαρμοστεί η απλή αναλογική, το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε θα διαλυθεί. Εάν η σημερινή Βουλή θυμίζει επιθεώρηση, η μεθεπόμενη θα μοιάζει με ζωολογικό κήπο. Το 0,3% που θα αρκεί για να εκλεγεί κανείς, οι 18000 ψήφοι στην επικράτεια, θα φέρουν στον ναό της Δημοκρατίας κάθε καρυδιάς καρύδι. Από οπαδούς του Ενβέρ Χότζα μέχρι πορνοστάρ. Εντάξει, σοβαρός δεν ήταν ποτέ ο Χρηστάκης, αλλά αυτό το 0,3% και οι 18.000 ψήφοι από ποια μαθηματικά προκύπτουν; Συν το ότι, η απλή αναλογική «ξεκινάει» με βάση το 3%. Αλλά είπαμε, Χρηστάκης!

«Ακούγεται» ότι αυτός από τον Α.Ο. Καβάλας που την «έπεσε» στον Αρμένιο ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης Ανδρέα Μκρτσιάν με το απίστευτο πούστη Αρμένε, καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια, εκτός από «ενεργός» Πόντιος έχει ανακοινωθεί και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Και το ξαναλέω: «ακούγεται».

Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος: Να βγω και να πω αυτήν τη χώρα Βόρεια Μακεδονία; Και πώς θα πω τη Μακεδονία τη δική μας εδώ; Όπως αισθάνεστε εσείς Δέσποτά μου, αλλά αν θέλετε να βοηθήσω, γεωγραφικά μιλώντας (και βάσει κάποιων Συνθηκών), μπορείτε και νότια Μακεδονία.

Από τη μια ένστολος και οπαδός της Χρυσής Αυγής ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη ΑΜΕΑ και από την άλλη ιερέας βίασε και ασέλγησε σε 20χρονο παιδί με νοητική υστέρηση στη Φθιώτιδα. Ελληνοχριστιανικές καταστάσεις.

Fake news

Όταν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η διοίκηση της ομάδας, οι αθλητές της και οι οπαδοί της ανέχονται (για να μη πω το απολαμβάνουν κι όλας) την ύπαρξη ενός πανό που «λέει» στους αντιπάλους τους ότι το γήπεδο που τους φιλοξενεί θα γίνει ο τάφος τους, λογικό είναι να συμβαίνουν και παράλληλα γεγονότα, εξ ίσου σοβαρά και... ύποπτα. Όπως για παράδειγμα το πανό στην Θύρα 4 της Τούμπας με τη φωτογραφία του στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, καταδικασμένου ισόβια ως εγκληματία πολέμου και υπεύθυνου της σφαγής της Σρεμπρένιτσα και με το νεοναζιστικό σύνθημα Noz, zica, Srebrenica (Μαχαίρι, Σύρμα, Σρεμπρένιτσα). Αλλά δεν γαμείς, ο ΠΑΟΚ να κερδάει!

Τι έγινε στον Τύρναβο αδελφοί μου; Εξαφανίστηκε ιερέας παίρνοντας μαζί του και τα 140.000 ευρώ από το παγκάρι; Κάτι σαν της... Αναλήψεως ένα πράμα!

Την στιγμή που τα απλήρωτα φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ αγγίζουν το 1,5 τρις, έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μας λέει ότι τα φτωχά παιδιά στην Αμερική σπουδάζουν στο ΜΙΤ και στο Χάρβαρντ.

Καλέ, χάθηκε ο Μακάριος ή σε εμένα δεν φτάνουν τα νέα του; Με κυριεύει ανησυχία...

Το μάθατε ε; Το Μη Παραχαράσσετε Την Ιστορία, είναι κλεμμένο από σλάβικο σκοπό. Ούτε έναν ύμνο δεν μπορούν να σκαρώσουν τα ξεφτέρια μας.

Ένας κακομούτσουνος ή κακόφωνος ενδεχομένως δημοσιογράφος, είναι αντιτουριστικός και ως τέτοιος δεν είναι δυνατόν να παρουσιάσει ένα βίντεο για την προβολή της πόλης, φέρεται να δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου. Εγώ συμφωνώ μαζί της, αλλά γιατί όλο αυτό το «αισθητικόν» να μην ισχύει και για τους τοπικούς μας παράγοντες; Απορία εκφράζω...

Παρεμπιπτόντως, η επιλογή της Μάγιας Τσόκλη ως «εκφωνήτριας» στο εν λόγω βίντεο, προέκυψε λόγω... ορθοφωνίας;

Πέτρος Γαϊτάνος speaking: Ο Χριστός είπε ότι στην επόμενη ζωή οι άνθρωποι θα είναι άγγελοι, δεν θα παντρεύονται και δεν θα έχουν γενετήσιες ορμές γιατί αυτή η κατάσταση είναι κατάσταση πτώσης, είναι ένα πέρασμα και προσπαθούμε να βρούμε τη μετάνοια. Ήδη με φαντάζομαι άγγελο, άγαμο και ανοργασμικό!

Και τώρα, ο υποψήφιος (με τους... Σωρραίους) δήμαρχος Νίκος Ξανθόπουλος, περιγράφει το πνευματικό και ψυχαγωγικό του τουρ στην πρωτεύουσα:... Το πρόγραμμά μας εχθές είχε Ακρόπολη και δείπνο στο Μουσείο, ενώ σήμερα είχαμε mall στην Κηφισιά για ψώνια, Μοναστηράκι και το βράδυ η συνέχεια θα μας βρει στον Βέρτη.

Μετά από την μεταμέλεια και τη συγγνώμη του Τσουκάτου, τι άλλο του μένει για να πάει... ΣΥΡΙΖΑ;

 Ποιος κυβερνάει αυτόν το τόπο;

Στα πολύ δυσάρεστα, είκοσι τρία (23) παιδιά κατά μέσο όρο, κακοποιούνται κάθε χρόνο στο νομό Θεσσαλονίκης! Αλλά η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Επιχείρημα που τα «σπάει»: Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα πηγαίνουν παιδιά πλουσίων, απελευθερώνοντας υψηλές θέσεις στα δημόσια για τα παιδιά φτωχών. Λίγο μυαλό θέλει. Λίγο, όντως...

Η δημοσιογράφος Ελένη Μπότα, απολύθηκε από το Insider.gr επειδή (κάθεστε;)... δεν πήγαινε χαρούμενη στη δουλειά της!

Παπακώστα και Μιχελογιαννάκης, υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων. Φραξιονιστικόν!

Πλάκα πλάκα, υπάρχει ο Μιχελογιαννάκης ε;

Τόλμησαν να την βγουν τα γατάκια της δημοσιογραφίας στον Ζουράρη, χαρακτηρίζοντάς τον ψευτομορφωμένο, γιατί αντί το (σωστό) μαψυλάκας, είπε το (λάθος) μαξυλάκας. Και τότε τους ήρθε η απάντηση πληρωμένη: Εγώ έκανα σύνθεση δύο λέξεων: maximus και μαψυλάκας. Δηλαδή ο μέγιστος των μαψυλακών. Που πάτε ορέ ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια!

Ουπς! Εμφανίστηκε ο Μακάριος! Και ως γνωστόν, κάθε εμφάνιση του Μακάριου, προμηνύει... μαργαριτάρι! Πήγε και βρήκε την  προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας – Θάσου Σταυρούλα Δαδάκη και της ζήτησε να γίνει έναρξη της διαδικασίας θεσμοθέτησης περιοχών με ευνοϊκούς όρους τόσο για τον οικισμό του Ποτού όσο και του σχεδίου πόλης των Λιμεναριών. Και για όσους δεν το «έπιασαν» (καθότι και... βαθέως νοήματος), ο Μακάριος ζητάει να υπάρξουν «ευνοϊκοί όροι» σε περιοχή με αρχαιολογικό ενδιαφέρον!

Στην ίδια συνάντηση, ο (και σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη) Μακάριος Λαζαρίδης, έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης την ανάγκη δημιουργίας μελλοντικά ενός... νέου αρχαιολογικού μουσείου!!! Ε, μετά και από αυτό, κάποιος αρμοδιότερος εμού να εισηγηθεί ειδικό επίδομα εργασίας για την κυρία Δαδάκη! Το δικαιούται και με το παραπάνω!

Αποχωρώ. Πάω... Λαδάδικα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου