Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ... ΦΑΜΠΡ!



Πολλοί persona non grata τελευταία. Άντε να μείνουμε μόνοι μας να το γιορτάσουμε.

Σε έρευνα για το ποια στάση ικανοποιεί περισσότερο τη γυναίκα στο σεξ, το 43% των «ενδιαφερομένων» απάντησε αυτή που η γυναίκα είναι… από πάνω! Δεν κόβονται με τίποτε αυτές οι συνήθειες!

Το ότι στην τοπική Νέα Δημοκρατία βρέθηκαν 66 άτομα που ψήφισαν τον Θανάση Παπουτσή, δεν «λέει» κάτι;

Παλλόμενα ξεπαλλόμενα, εγω ένα ξέρω: Αν ήταν η ζήλια ήταν ψώρα, θα την κόλλαγε όλη η χώρα. Αυτό ως προς το… μέγεθος.

Σύμφωνα με τη Helen Fisher, ανθρωπολόγο στο Rutgers University, όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν τη φωτογραφία του συντρόφου τους για 30 δευτερόλεπτα και πάνω, ο εγκέφαλός τους παράγει ντοπαμίνη, μία χημική ουσία που ενισχύει τη λίμπιντο! Να τα ακούτε εσείς που τόσα χρόνια νομίζατε ότι ενισχύει τη… νοσταλγία!

Η Περιφερειάρχης Αττικής ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την κουζίνα της με μια κατσαρόλα γεμάτη κόκκινη σάλτσα, σχολιάζοντας: να περιμένεις να "δέσει" και να αχνοβολά ψιλοκομμένη ντομάτα και φρέσκος βασιλικός… Αλλιώς, Κυριακή μεσημέρι! Ε ναι! Δεν πάμε καθόλου καλά!

Αυτόν τον Φωτήλα του Ποταμιού γιατί θέλω να τον… μαστιγώσω; Νά, έτσι… σααααααατττττ!

Χρυσούλα Διαβάτη VS Γιαν Φαμπρ! Ή όπως λέμε… κλείσαμε!

Είπα να μην το κιτρινίσω, αλλά δεν άντεξα: πόσα κιλά λακ βάζει στο μαλλί της αυτή η Βόζενμπεργκ και το κρατάει έτσι… ντούρο; [1]Ανάμεσα σε έναν που «προκαλεί» και σε έναν που δεν «προκαλεί», εγώ με τον… πρώτο.

Ανακοινώθηκαν οι θεματικοί υπεύθυνοι της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Αν ψάχνετε για κάποιον ή κάποια επί του Πολιτισμού, μάταιος κόπος. Από την άλλη πάλι, μπορείς να το πεις και… φυσιολογικό! 

Παίδες, αυτή η ΑΔΕΔΥ δεν ήταν που καλούσε το «κοπάδι» της να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα; Το ρωτάω γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό να το καλεί τώρα και σε απεργία. 

Ρέα Βιτάλη στο (πού αλλού;) Protagon: Ο Πρωθυπουργός μας, ο πλέον αμόρφωτος και αστοιχείωτος που πέρασε ποτέ από τούτα τα μέρη, επέλεξε να εμπιστευτεί τον πολιτισμό μας στα χέρια του Αριστείδη Μπαλτά… Ενώ ο διανοούμενος Κώστας Καραμανλής και ο κουλτουριάρης Αντώνης Σαμαράς στους Γιώργο Βουλγαράκη, Φάνη-Πάλλη Πετραλιά και Κώστα Τζαβάρα! Το «έσωσα», Ρέα μου; 

Και για να μην ξεχνιόμαστε: όταν ο διανοούμενος έκανε υπουργό Πολιτισμού τον κουλτουριάρη, το Μουσείο της Ακρόπολης μεταμορφώθηκε σε Εκλογική Περιφέρεια της Καλαμάτας! 

Ως απάντηση στις αντιδράσεις για τα παλλόμενα πέη του Φαμπρ, έχω το… δικό μας: της κοντής της πούτσας τής φταίνε οι τρίχες! 

Σε αντίθεση με την ευκολία που οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων αναφέρουν το όνομα του Ισλανδού πρωθυπουργού Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον, δυσκολεύονται τα μάλα όταν είναι να πουν το όνομα Παπασταύρου! Και το προσπερνούν! 

Σε χρυσαυγίτες, λένε, ανήκε το οπλοστάσιο που «ανακάλυψε» η Αστυνομία στην Κρήτη. Πάλι θα πέσω από τα σύννεφα! 

Και μιας και πολύς ο ντόρος για τον Πολιτισμό: τα θυμάστε εκείνα τα 27 κιλά τσίχλας που αποκόλλησαν το 2006 οι αρχαιολόγοι από τα μαρμάρινα καθίσματα του Ηρωδείου; 

Τσουτσουνοφοβία, τσουτσουνάμι… τσουτσού νάναι κι ό,τι νάναι! 

Και να θυμίσω αυτό που είπε ο Μπελογιάννης: Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες!

1 σχόλιο:

  1. Η ΓΣΕΕ του παναγόπουλου καλούσε για Ναι στο δημοψήφισμα. Η ΑΔΕΔΥ έιναι πολύ πιο αγωνιστική και πολιτική στα αιτήματα της. Αδιάβαστο σε πιάνω Μπάμπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή