Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

HIPSTER


Όταν φτάνεις στο σημείο να δίνεις ολόκληρη συνέντευξη τύπου, επειδή θα γυριστεί στη πόλη σου μία (αγνώστων λοιπών στοιχείων) ινδική ταινία, το πας καρφί για... πολιτικό μπόλιγουντ!

Και άντε, πες ότι μέχρι εκεί της φτάνει της κυρίας Ιωσηφίδου. Την αναφορά στο Τοπ Καπί τι την ήθελε; Όλα ίδια κι όμοια αγάπη μου;

Ιδιοκτήτης τοπικού καναλιού εκλέχτηκε σύμβουλος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Καβάλας, προερχόμενος – όπως ο ίδιος σημειώνει – από τον κλάδο της Μεταποίησης. Δηλαδή τι; Μεταποιεί... ειδήσεις;

Ναι, ο Πάσχος Μανδραβέλης το έγραψε! Η απεργία είναι το έσχατο μέσο πάλης! Βιογραφικό και στο κόμμα πάραυτα!

Το γνωρίζατε ότι η Ελλάδα εισάγει από την Ελβετία 25.000 μονάδες αίμα; Η Ελλάδα των 11.000.000 κατοίκων, από την Ελβετία των 8.500.000! 

Σχόλιο (ατόφιο και... ατόνιστο) του Θεόδωρου Καλλιοντζή κάτω από αυτή τη φωτογραφία: Κι ομως ο στολισμος αλλαζει καπως την διαθεση. Ενας γειτονας φροντιζει γι αυτο. Ας κανουμε κατι ολοι. Γούστο μιλάμε!

Λίγο ψιλομαλακία αυτό με την ανακήρυξη του ρεμπέτικου τραγουδιού από την ΟΥΝΕΣΚΟ σε άυλη και πνευματική κληρονομιά ή εγώ δεν τα «πιάνω» κάτι τέτοια... υψηλά νοήματα;

Και όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλτατος και πάντα προσεκτικός Γιώργος Κόρδης, είναι σαν το σύστημα να εγκολπώνεται, να εναγκαλίζεται και να κάνει δικό του αυτό που προσπαθούσε να το καταστρέψει... Το ρεμπέτικο ήταν περιθώριο και πρέπει να μείνει ως τέτοια καταγραφή. Εκτός κι αν οι καθωσπρέπει κοινωνίες της ΟΥΝΕΣΚΟ άλλαξαν στάση απέναντι στο περιθώριο ή το εξάλειψαν αφού αποδέχτηκαν τις ιδέες του.



Σύμφωνα με έρευνα της Global Alliance For Buildings And Constructions, κάθε πέντε μέρες στην επιφάνεια του πλανήτη προστίθενται κτίρια που έχουν την έκταση του Παρισιού! Αναπτυξιακό δε το λες...

Καλά ε, σκίζω!!! Έκανα το τεστ: Πόσο είναι το IQ σου και βγήκα... Νίκος Λυγερός! Τον έχω!

Πως τα καταφέρνουν εκεί στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και κάθε φορά που προκύπτει «ανανέωση» στο πάνελ των παρουσιαστών, να νοσταλγούμε τους προηγούμενους. Όντως κατόρθωμα!

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι εκείνος ο Μωυσής για να χωρίσει την Ερυθρά Θάλασσα ζήτησε τη συνδρομή της... τροχαίας. Συνειρμικά μιλώντας.

Με τρώει η απορία: αφού η πολιτική που ακολούθησε η Πορτογαλία με την αποποινικοποίηση της χρήσης ΟΛΩΝ των ναρκωτικών έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, γιατί καμία άλλη χώρα δεν τολμάει να την ακολουθήσει; Θα μείνω με την απορία...

Όταν βλέπω «έντεχνους» σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εδώ το έχω το... άι σιχτίρ μαλάκες!

Σύνδεση με το προηγούμενο: αυτόν τον Σταρόβα μόνο εγώ τον σιχαίνομαι;

Βερολίνο, πάντα μπροστά...
Μόλις τώρα ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με τον Μπάμπη Στόκα, κι αυτό εμένα πολύ με στεναχώρησε!



Όταν μία εκπομπή θέλει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, κάνει το απλό: καλεί νούμερα! Και κάπως έτσι μας προέκυψε στην Ελληνοφρένεια ο Άδωνις! Γιατί άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω...

Αριστούχος του Χάρβαντ ένα κομμούνι! Μου το έλεγε εμένα ο καθοδηγητής μου: από μέσα θα τον αλώσουμε τον καπιταλισμό σύντροφε...

Στη μουσική που κάνω, που εγώ τη θεωρώ ποπ, δεν έχει σημασία η εικόνα του νέου και γυμνασμένου. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έχω γλιτώσει τα γυμναστήρια. Πιστεύω στην επιμέλεια του εαυτού, στο να γίνουμε πιο γνωστικοί και στοχαστικοί. Αυτό το είδος μουσικής θα ήθελα να πιστεύω ότι κάνω: στοχαστική ποπ... Ποίου ο... στοχασμός; Μα του Κωστή Μαραβέγια... αστόχαστοι!

Τίτλος από ρεπορτάζ του Καθημερινού Τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Επιμελητήριο: Ο Μάρκος έγραψε το Έπος του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ποιο ’21 και ποιο Αλβανικό! Μάρκος λέμε!

Αμ’ το άλλο! Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση! Η δικαίωση του Κατρούγκαλου.

Τέτοια μεταμοντερνιά σε Χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν έχουν ξαναδεί τα ματάκια μου! Πιάσε από Ιωάννινα και κατέληξε σε Αθήνα! Τύφλα να ‘χει εκείνος ο... Καλατράβας!

Η συγγραφέας (της καρδιάς μας) Χρυσηίδα Δημουλίδου, σε στιγμή πνευματικής ανάτασης


Από έγγραφο της Ασφάλειας Κομοτηνής προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Προκειμένου να εκτελέσουμε προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε πλήρη στοιχεία ταυτότητας – μαζί με διευθύνσεις κατοικίας – του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστήμιου σας (Καθηγητών, Λεκτόρων, Ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού, Εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού και Διδασκόντων μέσω ΕΣΠΑ), του οποίου το επιστημονικό αντικείμενο – πεδίο – ειδικότητα, σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου «τουρκική μειονότητα». Επιπλέον, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε αν υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες ακαδημαϊκών ή άλλων έγκυρων μελετητών οι οποίες να ασχολούνται με το παραπάνω θέμα.

Λεπτομέρεια: Το έγγραφο συντάχθηκε μετά από μήνυση στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Εννοείται πως η (μετά την κατακραυγή) άρον – άρον απόσυρση του εγγράφου από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ουδόλως ακυρώνει το... πνεύμα του!

Γρηγόρης Ψαριανός: Ο Μητσοτάκης θα πάρει 50% στις εκλογές. Ε, για να το λέει αυτός που έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του, ο Κυριάκος ήδη θα πρέπει να πανηγυρίζει!

Συγγνώμη, το πρόβλημα είναι που ο Σκουρλέτης αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο που κράταγε ο Αμβρόσιος ή ότι παραβρέθηκε σε εκκλησία μαζί με τον Αμβρόσιο; Όχι για να ξέρουμε...

Μέχρι να το μάθουμε, κοπιάστε στα δικά μας φιλιά...

 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου