Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ



"Ακούστηκε" (και γράφτηκε) ότι κάποιοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων αντιδρούν στην εγγραφή των προσφυγόπουλων που ζουν στον καταυλισμό του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Ε ναι! Γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να μας μολύνουν και την... Αλφαβητοπαρέλαση που καταφθάνει!

Άλλως πως: Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, αυτή η μάστιγα!

Και κάπως έτσι «πιάνει τόπο» ο... λάιτ χρυσαυγιτισμός.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (και από την νέα χρονιά και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου), Γιώργος Γραμμένος, σε δηλώσεις του επικαιροποιεί την πρόθεση των δικηγορών της πόλης, να περιέλθει στην δικαιοδοσία του συλλόγου τους, το παλιό Δικαστικό Μέγαρο. Την στιγμή που είναι ακόμη «ζωντανή» η (σοβαρή και απολύτως τεκμηριωμένη) πρόταση για στέγαση στο εν λόγω κτήριο του Ιστορικού και Λογοτεχνικού Αρχείου του αειμνήστου Νικόλαου Ρουδομέτωφ. Συν αυτή του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών για δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης. (Άσχετα αν η δεύτερη με βρίσκει αντίθετο).

Και όσο πλησιάζουν οι γιορταστικές εκδηλώσεις των Δήμων για τα Χριστούγεννα, αρχίζω να διακατέχομαι πάλι από εκείνη την απέχθεια που παράγει η χρόνια (και διαρκώς επιδεινούμενη) κακογουστιά τους.

ΚΑΙ Κωνσταντίνος Κουφός ΚΑΙ Γιώργος Τσαλίκης ΚΑΙ Les Au Revoir ΚΑΙ Vegas ΚΑΙ Bo ΚΑΙ Μύρωνας Στρατής ΚΑΙ Μαλού ΚΑΙ Rec στην Ονειρόπολη! Ποιότητα λέμε!

Από τον Δεκέμβρη του '08 που τον "σκότωσε το ποδόσφαιρο"...
Στον Δεκέμβρη του '17 που ο φόνος μετατράπηκε σε... θάνατο!

Γιώργος Κατρούγκαλος: Η χώρα επέστρεψε οριστικά στην ανάπτυξη! Ώρα είναι να μας πει ότι οσονούπω δρασκελάμε και  το κατώφλι του... κομμουνισμού!


Και τώρα το μεγάλο δράμα όπως το περιγράφει η εφημερίδα Star Press: Παντρεμένος χάνει το Κοινωνικό Μέρισμα λόγω ουκρανής ερωμένης! Εγώ θα έλεγα... χαλάλι!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμβούργου έκανε ειδικό αίτημα στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να μπορέσει ο 17χρονος Γιαν-Φίτε Αρπ να αγωνιστεί κόντρα στη Φράιμπουργκ. Το πρόβλημα εντοπίζονταν στο νόμο για την προστασία της εργασίας ανηλίκων, που δεν επιτρέπει στους νέους να δουλεύουν μετά τις 8. Το ματς ξεκινούσε στις 8.30. Ποδοσφαιρικός (και όχι μόνο) πολιτισμός!

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παρισίων, πρότεινε να βγάλουν τα χρυσά δόντια των Ρομά σε αντάλλαγμα για φαγητό και στέγη. Γιατί υπάρχει και αυτός ο... πολιτισμός.

Ο Καμπουράκης το πρωί στο ραδιόφωνο έλεγε ότι συνελήφθησαν στο Παγκράτι Άραβες, που είχαν σχέσεις με το ISIS. Στην πραγματικότητα η αντιτρομοκρατική είχε συλλάβει Τούρκους και Κούρδους, πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν... Για μία (έστω) συγγνώμη ούτε λόγος. Και απτόητος συνεχίζει να «βγάζει γλώσσα». (Ενίοτε και για να... γλύφει).

Και η ενημέρωση συνεχίζεται από το έγκυρο Πρώτο Θέμα: Άνδρας με πέος κάτω από πέντε εκατοστά αποκαλύπτει πως απέκτησε μια υπέροχη ερωτική ζωή... Και πάνω που είχα αρχίσει να αγχώνομαι!

 
Σέλφι ρεεεεε...



Και ενώ γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά τα συνταρακτικά, κάποιοι σκέφτονται την επαναφορά του κολπικού και πρωκτικού ελέγχου των κρατουμένων! Βασανιστήριο και με τη βούλα... αριστερού νόμου;

Ακούγεται ότι ο «βραχιολάκι» κοστίζει περίπου 15 ευρώ την ημέρα και το κόστος θα το επωμίζεται ο κάθε κρατούμενος. Και κάπως έτσι, η άδεια μετατρέπεται σε είδος πολυτελείας για όσους δεν έχουν να πληρώσουν.

Καμία φωτογραφία από τους 27 κατηγορούμενους του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι; Θα μείνουμε μόνο με αυτές των Κούρδων και των αναρχικών;

Έτοιμη – λέει – την είχε ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ την πρόταση ονοματοδοσίας της κεντροαριστεράς, αλλά  μέχρι να την ανακοινώσει τον πρόλαβε η «βάπτιση» από το... ιερατείο της Φώφης. Πνευματικώς μιλώντας!

Όταν βλέπω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε... επαναστατική τσίτα, με πιάνει κάτι σαν... ανικανοποίητο!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που είδα προχθές τους Κνίτες να διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Παιδείας, μου ήρθε στο νου η εποχή που οι «πρόγονοί» τους τρέχανε στις λαϊκές αγορές και τρώγανε δημοσίως φρούτα και λαχανικά, για να αποδείξουν ότι δεν τρέχει τίποτε με το... Τσερνομπίλ!  

Από πείρα σας μιλάω! Τις είχα ταράξει τότε τις... φράουλες!

Αυτό κι αν είναι καλό νέο! Ελεύθερη ΟΛΗ η μουσική του  Neil Young! Σπεύσατε στο http://neilyoungarchives.com/#/?_k=5l0hij και απολαύστε!

Τα κινήματα είναι ο δούρειος ίππος των τσαρικων, θα γράψει κάποτε ο Πιορτ Κροπότκιν στο βιβλίο του Προς τους Νέους.

Μαρία Σπυράκη: Εκπρόσωπος του διεθνούς καπιταλισμού ο Τσακαλώτος! Και να θέλεις να το πιστέψεις, δεν μπορείς.

Μήπως ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον Τσίπρα δεν θα είναι ο Μητσοτάκης αλλά ο... Βαρουφάκης; Μήπως λέω...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν μοιάζει σαν να κυβερνάει το ΚΚΕ εσωτερικού;

Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής και ο Μένανδρος Μαρινάκης σχολιάζουν και επαινούν τον Καζαντζάκη του Σμαραγδή! Και με τον δεύτερο μάλιστα να δηλώνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα επανέλθει με αναλυτικότερη κριτική! Ακούγεται και σαν... απειλή!

Το ότι η Αγγελική Νικολούλη δηλώνει ΚΑΙ συγγραφέας, κάνει απίθανη την περίπτωση να φανεί σε αυτή τη χώρα... φως στο τούνελ!

Μάνος Βουλαρινός: Η Μποφίλιου δηλώνει τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Σαν Ολυμπιακός που υποστηρίζει Παναθηναϊκό. Το να δηλώνεις κωμικός και να είσαι τραγικός παίζει;

Ξέρετε τι είναι να ανοίγεις πρωί – πρωί τα μέιλ σου και να πέφτεις πάνω σε διαφήμιση για... κάλυψη κηδείας;

Απορία (αφελούς;): οι καμπάνες των εκκλησιών είναι εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας;

Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος! Παλιός στίχος του Μίκη, επίκαιρος εσαεί! (Πιθανή ταύτισή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Τατσόπουλο, τον Μπογδάνο και όλο το σινάφι των ομοίων τους, ας μη θεωρηθεί τυχαία).

Ως εκ τούτου, Νατάσα Μποφίλιου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου