Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΟΡΜΑΤΕΕΕ!!!



Ήταν λιγάκη ψιλομαλακία αυτό με το πανό του ΔΗΠΕΘΕ στο συλλαλητήριο για τα διόδια ή εγώ είμαι ο... αντιπνευματικός; Αλλά είπαμε: Κορίνα Χιώτη – Πρασσά! Πρωτοπορία!

Να δείτε που σε λίγο θα αποθυμήσουμε τον Πετρόπουλο. Γράψτε το και κρατήστε το.

Αμ το άλλο! Παρουσιαστής του συλλαλητηρίου ο Γανίτης! Λογικό όσο το ξανασκέφτομαι, μιας και το καρντάσι ο Γιώργος τα «δίνει όλα» για τη παράταξη! Φρονώ ανιδιοτελώς.

Ο οποίος Γανίτης, βρήκε (δαιμόνιος γαρ) και τους... σαμποτέρ του συλλαλητηρίου, που δεν ήταν άλλοι από τους Διευθυντές των σχολίων και τους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας!

Αλλά μία απορία την έχω βρε καρντάσι μου: πότε οι καθηγητές ξεσήκωναν με το παραμικρό τους μαθητές και τους χρησιμοποιούσαν για να πετύχουν τους αντιπολιτευτικούς σκοπούς τους; Κάποιο παράδειγμα; Μία απόδειξη; Για το ιστορικόν του πράγματος!

Πάντως, αν πιστέψουμε αυτά που ισχυρίζεται ο Γιώργος Γανίτης στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει την αποτυχία του συλλαλητηρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ λύνει και δένει στη Καβάλα!

Φρεσκαδούρα! Ο Βελόπουλος από το ΑΡΤ στο CENTER! Θα πουλάει και τις επιστολές του Ιησού;

Ο μόνος που «είδε» το συλλαλητήριο «επιτυχές», ήταν ο Βασίλης Τραϊφόρος. Προφανώς το «υπολόγισε» με το... ΔΗΜΑΡομετρο!

Αν την διοργάνωση του συλλαλητήριο την είχε αναλάβει η ομάδα Μένουμε Ευρώπη, θα βούλιαζε η πλατεία... Κουνσουλίδη!

Κατά τ’ άλλα, για το θέμα το διοδίων, εγώ με το Κ.Κ.Ε., τη ΛΑ.Ε. και τους Αντιεξουσιαστές. Ξεκαθαρισμένα πράγματα!

Παρένθεση για ανάταση και ανακούφιση:

Το πιο όμορφο και αισιόδοξο των ημερών: η παράσταση του Εθνικού με ηθοποιούς τρόφιμους των φυλακών Κορυδαλλού, ομού με σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Και τι παράσταση! Το Θάλαμος Αριθμός 6 του Τσέχωφ!

Η αγαπημένες μου Όλια Λαζαρίδου και Αμαλία Μουτούση «αναμετριόνται» θεατρικά με ένα σπουδαίο κείμενο του Φώτη Κόντογλου. Το, απ’ όλες τις πλευρές μαγικό, Το Αϊβαλί η Πατρίδα Μου.

Κλείνει η παρένθεση.
Άλλο ένα μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Χρειάζεται να θυμίσω και επί ποίας (αυτοδιοικητικής) περιόδου... έλαμψε; 
Αυτή η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας, με έχει συγκλονίσει! Αν σας πω ότι καίγομαι να μάθω το περιεχόμενο της συζητήσεώς τους θα με πιστέψετε;

Έχω καταλήξει: ο πιο πολυφωτογραφημένος εξωθεσμικός παράγοντας αυτή τη στιγμή στη Καβάλα είναι ο Κώστας Παπακοσμάς! Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, στα ενσταντανέ και στις... πολίτικ μπιζ!

Ακολουθεί με καλό βηματισμό ο Γιάννης Πασχαλίδης, παρά το αρχάριον των επιτευγμάτων του.

Και όπως πολύ ορθά επισημαίνει ο Κοσμάς Χαρπαντίδης, στην Ελλάδα μια φορά επίσημος, εφ' όρου ζωής επίσημος.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Ψυχιατρικών Κλινικών είχε συνάντηση στο γραφείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης! Νομίζω ότι η είδηση «μιλάει» από μόνη της.

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Αν το νέο δίπολο είναι «πρόοδος – συντήρηση» και «προοδευτικό μέτωπο – νεοφιλελευθερισμός», τότε έρχεται εύλογο ερώτημα: «Προοδευτικό» είναι αυτό που στηρίζεται σε θεωρίες μέσων του 19ου αιώνα (Μαρξισμός) ή εκείνο που στηρίζεται σε απόψεις και πολιτικές των τελευταίων 20-30 χρονών; Ομολογώ, ταπώθηκα! Ως εκ τούτου, κατεβάζω από τη βιβλιοθήκη Πλάτωνα, Αριστοτέλη και Σωκράτη και αρχίζω να «επενδύω» σε Στέλιο Ράμφο, Νίκο Λυγερό και Τάκη Θεοδωρόπουλο. Ε μα!

Δεν βλέπω ζεσουίδες για τη Παλαιστίνη και ανησυχώ. Που να πήγε τόση ευαισθησία;

Ισχύει; Εγνατία Οδός: 670χιλιόμετρα, κόστος 7δις ευρώ. Το 2011περιήλθε στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό να πουληθεί σε ιδιώτες. Το 2014 με Κοινή Υπουργική Απόφαση χωροθετήθηκαν τα μετωπικά διόδια στην Καβάλα. Συλλαλητήρια δεν θυμάμαι...

Επειδή (και με αφορμή τον φετινό διαγωνισμό «τραγουδιού» της Γιουροβίζιον), πολύ κουβέντα έγινε για την «διαφορετικότητα», να σας ενημερώσω ότι η νικήτρια Netta Barzilai, χρημάτισε στρατιωτικός του Ισραηλινού στρατού. Όντως... διαφορετική!

Για σιγά γιατί θα λαλήσω. Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ήταν αυτό που έκρινε ότι τα Μνημόνια είναι νόμιμα και συνταγματικά; Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ήταν αυτό που έκρινε νόμιμες και συνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων; Αν ναι (που... ναι), τότε προς τι τα δακρύβρεχτα και τα συμπονετικά του παραιτηθέντα (λίγο πριν την συνταξιοδότησή του) προέδρου του;

Ο οποίος πρόεδρος, ΔΕΝ παρατήθηκε για τις εκατοντάδες περικοπές των χρόνων των Μνημονίων, αλλά για τις... διαρροές! Οι οποίες (διαρροές) κάνουν πάρτι εδώ και μια πενταετία.

Και με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι σε αυτούς ξέρουν, γιατί εμένα κάτι δεν μου «κόλλαγε» με το όλο σκηνικό: η δικαστική περιβολή με την οποία εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιτρέπετε να φοριέται εκτός δικαστικών αιθουσών;
Πάταξη της εγκληματικότητας.
Στα αθλητικά νέα τώρα, Έλληνες έφτιαξαν ποδοσφαιρική ομάδα στο Λονδίνο και την ονόμασαν... Άγιος Παντελεήμων! Τα καλύτερα μυαλά φεύγουν στο εξωτερικό. Ισχύει!

Δεν το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά, άλλα σύμφωνα με το (πάντα έγκυρο) «διαδικτυακό ρεπορτάζ» του Θεόδωρου Καλλιοντζή, Δημοτικός Σύμβουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή, αποκάλεσε τους κυβερνητικούς εκπροσώπους «κουφάλες», για να διορθώσει λίγο αργότερα σε... κουφαλίτσες! Καμία σταθερότητα!

Συγγνώμη άλλα αν ο φόρος 2% στα smartphones και τα tablets «πηγαίνει» για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, που είναι το πρόβλημα;

Γιατί είμαι σίγουρος ότι το «σκιάχτρο» που εκστόμισε ο ναζιστής Κασιδιάρης για την Τασία Χριστοδουλοπούλου, μοίρασε μεγάλη χαρά σε πάρα πολλούς της φιλελεύθερης παράταξης; Λάθος;

Τελευταία έχω μία τάση να παρακολουθώ θρησκευτικές ιστοσελίδες. Έχετε να μου συστήσετε κάποιον καλό ψυχίατρο;

Μετά τον Πικραμένο δάκρυσε και ο Σακελαρίου. Τελικά προκαλούν μεγάλες συγκινήσεις αυτές οι απευθείας συνδέσεις.

Ανάμεσα στις 32 χώρες που παρέστησαν στην μεταφορά της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ ήταν και το Βιετνάμ. Γαμημένη λήθη!

Παντελής Ηλιάδης, στέλεχος της ΝΟΔΕ Καβάλας και υποψήφιος για πρόεδρος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής για τους «συντρόφους του»: Για ‘μενα τον ψηφοφόρο, να βγει ο κάθε ένας από αυτούς που θεωρούνται πολιτευτές, υποψήφιοι βουλευτές, πρώην βουλευτές, να μας πουν τι προσέφεραν για το Νομό. Σας ορκίζομαι δεν έχουν να πουν. Εγώ με τη δυνατότητα που έχω το έψαξα. Είδα ότι το έργο όλων είναι μηδενικό στην πόλη. Ιδιαίτερα στο Νομό. Είμαι ψηφοφόρος, θέλω να μάθω το έργο κάθε ενός που μου ζητά την ψήφο μου... Αν σας πω ότι στηρίζω Παντελή θα θεωρηθώ... υποκινητής;

Νίκη Τζαβέλλα, πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., πρώτη επιλαχούσα ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του 2014: Παραίτηση του Προέδρου του ΣΤΕ, με βαρείς υπαινιγμούς για την δημοκρατία μας. Αυτή η Κυβέρνηση, έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην χώρα... Επειδή η μνήμη μου (δόξα τον Θεό) παραμένει ακόμη κραταιά, «ακούω» σαν νάναι χθες εκείνο το «μουρλοί» που στόλιζε τους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας η κυρία Νίκη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο «γλέντι» από το να ποστάρουν fake ειδήσεις οι (και καλά) φιρμάτοι δημοσιογράφοι! Καλή ώρα ο Μανώλης Καψής που έσπευσε από τους πρώτους (του σιναφιού) να αναπαράγει την τρολιά με τη δήθεν αγορά του ηγέτη των Ποδέμος Ιγκλέσιας, βίλας 600.000 ευρώ! Αλλά είπαμε: είναι και αυτή η χαρά που δεν αφήνει τη πουτάνα να κρυφτεί. Εν προκειμένω τον... μπούφο!

Μπάι πουλάκια μου...

2 σχόλια:

  1. fake , τρολια , δήθεν αγορά?????Μάλλον το ηθικό πλεονέκτημα και θέλει και τα καταφέρνει να αποδείξει την ανυπαρξία του όσο κι αν μετά από τρελό γλέντι μπορεί να προσαρμόζεις την πραγματικότητα στην φαντασίωσή σου. "Στους πιο επιφανείς επικριτές του ζεύγους περιλαμβάνεται ο δήμαρχος της πόλης Κάντιθ, Χοσέ Μαρία Γκονζάλεθ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «ο κώδικας αξιών των Podemos δεν είναι μια τυπικότητα. Είναι μια δέσμευση του να ζεις όπως ο εργαζόμενος λαός ώστε να μπορείς να τον εκπροσωπείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς Παντελή δεν πρόσεξες ότι ο Καψής "μιλάει" για 600.000 ευρώ. Είναι αυτό το πόσο; Απ' ότι ξέρω όχι. Ψέμα ένα λοιπόν. Δεύτερον, η αναφορά από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να "μοιάζει" με αγορά. Ψέμα δεύτερο. Το σπίτι ξεχρεώνεται με δάνεια. Τρίτον, συγκριτικά με την Ελλάδα, η αξία των ακινήτων στην Μαδρίτη είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή του μέσου όρου της Ελλάδας. Γεγονός που αλλάζει κατά πολύ τα "ηθικά δεδομένα" που θέλει να προσάψει στον Ιγγλέσιας (και εμμέσως πλην σαφώς να "την πει" στον ΣΥΡΙΖΑ), ο (εσαεί ανεκδιήγητος) δημοσιογράφος.

      Διαγραφή