Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ



Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της Κεντροαριστεράς! Ψήφισε μέχρι και ο... Σάκης ο ταξιτζής!

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στα ταμεία της Κεντροαριστεράς (δηλαδή... ΠΑΣΟΚ), μπήκαν 600.000 ευρώ. Άντε να μάθουμε τώρα και σε ποιο ΑΦΜ καταχωρήθηκαν.

Πρώτη ψήφο στη Καβάλα από τον Κουνάκο και τελευταία από τον Καγκαΐδη! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ιστορική αναδρομή με (μικρή) δόση χαιρεκακίας: και επί Βενιζέλου στις εσωκομματικές διαδικασίες είχαν ψηφίσει 240.000 άνθρωποι, άλλα στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ «κούμπωσε» στο 4,5%. Ιστορικά μιλώντας...

Καλά ε, τον έχω ταπώσει αυτόν τον Μακάριο Λαζαρίδη! Συνέχεια από κάτω μου είναι. 


Μάντισσα!

Αλήθεια, όλοι αυτοί που αντέδρασαν για την διήμερη άδεια του Κουφοντίνα, είχαν δείξει ανάλογη «ευαισθησία» και στην περίπτωση Ρουπακιά; Και στην περίπτωση Καλαμπόκα; Για να μη το τραβήξω μέχρι... ζαρντινιέρας.

Σώτη Τριανταφύλου: Έχουμε μπει στον δρόμο που χάραξε ο Στάλιν. Α γειά σου!

Με το συμπάθιο Γιώργο μου Φιλόσογλου, άλλα όταν πας να δικαιολογήσεις την οικονομική υπερβολή που συνοδεύει την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, δεν λες ότι ο Σταυρός – δώρο είναι μία... φτηνή επιλογή. Φτηνιάρικο επιχείρημα!

Μπορεί κάποιος από τον Δήμο Θάσου να μου διαφωτίσει τι δαπάνη είναι αυτή για αγορά βιβλίων από τις εκδόσεις Μένανδρος; Μήπως υπάρχει Δημοτική Βιβλιοθήκη και δεν το ξέρω; Και γιατί Μένανδρος και όχι (για παράδειγμα) Πόλις, Κάκτος, Κάπα ή Ίνδικτος;

Αν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε ίχνος ευαισθησίας, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά τις απάνθρωπες εικόνες λιντσαρίσματος του δολοφόνου της νεαρής εφοριακού.

Και ΄γω που πόνταρα στον Πόντα;

Βλέπω Κωστή Χατζηδάκη ή μου φαίνεται;   
 
Στάθης Τσαγκαρουσιάνος στο LIFO: Τι σημαίνει ψυχανώμαλος, ξέρετε; με ρωτάει η Λούλα Αναγνωστάκη. Ναι της απαντάω. Τι; επιμένει με μια ξαφνική ένταση στη φωνή. Αυτός που έχει ανώμαλη ψυχή. Όχι. Ψυχανώμαλος είναι αυτός που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό. Και κάνει το κακό χωρίς καμία τύψη. Και δεν διανοείται καν ότι σ' έκανε κουρέλι. Έτσι είναι η Μαύρη Τρύπα στην Ελευθεροτυπία! Πόσο Μ Ε Γ Α Λ Η!!! 

Νέο σουξέ της Αννούλας της Βίσση: Δεν τραβάω ζόρι αν η πρώτη σου σχέση ήταν αγόρι... Μεγαλόψυχη!

Αυτό πάλι; 118 άτομα είχε πάρει μαζί της στην Νέα Υόρκη η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ήταν υπουργός των Εξωτερικών, ως συνοδούς για να παραβρεθούν σε μία 10λεπτη ομιλία της στον ΟΗΕ!

Κάτσε γιατί με μπέρδεψε αυτός ο Ντάισεμπλουμ. Τελικά τα λεφτά πήγαν στις τράπεζες ή στα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια;

Γιάννης Δραγασάκης: Συνέβαλε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην δαιμονοποίηση της λέξης Μνημόνιο. Να δεις που σε λίγο θα τρέχουν και για άφεση αμαρτιών.

Τις δηλώσεις του γιού του Νίκου Μομφεράτου, γιατί τις «χαντάκωσαν» τα Μέσα Ενημέρωσης; Άβολες να υποθέσω;

Α ρε Αντρέα, ποιος να στο ‘λέγε ότι θα ερχόταν μία εποχή που θα διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματός ΣΟΥ ο Ανδρουλάκης!

Εγώ ρατσιστής δεν είμαι, αλλά μη μου πεις για Πολωνούς!

Γιώργος Μουρούτης: Κάποτε, όταν στην πολιτική υπήρχε ήθος, άφηνα τις οικογένειες εκτός αντιπαράθεσης. Μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ όπου λάσπη και αθλιότητα έγιναν επάγγελμα. Ντροπή!
Εφημερίδα Καθημερινή: Ο γιός του Νίκου Βούτση υποδέχτηκε τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό.

Συμβαίνει τώρα! Ο Λάκης Γαβάλας χορεύει το... Οι άντρες δεν μιλούν πολύ! Σεξιστικό ε;

Αυλαία... 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου