Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ


Όταν ακούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λέει ότι: εγώ θα υπερασπιστώ την εδαφική ακεραιότητα και τα σύνορα της χώρας, που πάει το μυαλό σας; Γιατί το δικό μου, κατευθείαν στην... Κανέλλη!

Την ίδρυση Κέντρου Ναυτικών Σπουδών, ομού μετά Ναυτικού Λυκείου στη... Κοζάνη πρότεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κασαπίδης!  Άντε και με... λιμάνι βρε!

Η άλλη και καλά ρομαντική και ψαγμένη, μας την «λέει» ποιητικά, ποστάροντας:  Εγώ θυμάμαι θάλασσες κι εσύ θυμάσαι ξέρες... Εμ αγάπη μου, στις ξέρες την έβγαλα την δίκιλη τη συναγρίδα. Είναι να μη τη θυμάμαι;

Αν ισχύει ότι ένας αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απάντησε στον Τζήμερο με τη φράση: Μας έχεις σπάσει τ’ αρχίδια, τότε εγώ με τον... μπάτσο!

Καλά, αυτός ο Κλειτσιώτης πρέπει να δίνει μεγάλη χαρά στους τοπικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης, όταν τον συναντούν στις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Τον «γλεντάνε» κανονικά!
                
Τον λογοτέχνη δεν τον κάνει το «όνομα» και η «καταγωγή». Τα βιβλία μόνο. Κι όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...

Βρέθηκε η λύση! Εκστρατεία μέσω της εκπομπής του ξεκινάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να σταματήσει ο... πόλεμος στη Συρία! Γάμησα εγώ ΟΗΕδες!


Ψάχνοντας τον... κρίνο!

Λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο σχολείο της Φλόριντα, εκκλησία των ΗΠΑ προσκείμενη στους Ευαγγελιστές, οργάνωσε για τους πιστούς της, τελετή αγιασμού... όπλων! Για την ιστορία, το επίσημο όνομά της είναι... Εκκλησία Παγκόσμιας Ειρήνης και Ενοποίησης!

Θέλω να αγιάσω, αλλά ο Μακάριος (ο Λαζαρίδης) δεν με αφήνει. Το νέο του «κτύπημα» αφορούσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, τον οποίο κατακεραυνώνει «λόγο επειδή» αρνείται δωρεές από τον TAP! Εμ λατρεία μου, όλοι δεν είναι... οσφυοκάμπτες! Υπάρχουν και άνθρωποι με αξιοπρέπεια!

Ανδρέας Ανδριανόπουλος προς τον Γιώργο Καμίνη: Δήμαρχε δημιούργησε πολιτοφύλακες αυτοάμυνας, ώστε η Αθήνα να δοθεί και πάλι στους κατοίκους της. Ή όταν ο φιλελεύθερος μετατρέπεται σε φελλό. Όχι ότι δεν ήταν (φελλός), αλλά λέμε τώρα...

Ο πρώην «ποταμίσιος» και νυν νεοδημοκράτης Ιάσονας Φωτήλας, έντρομος: Θα γίνουν χασισοκαλλιέργειες δίπλα σε σπίτια νοικοκυραίων... Βάστα γιατί σε λίγο θα φυτρώνουν και στα σαλόνια!

Ένα πράγμα δεν έχουμε ακόμη σκεφτεί σε σχέση με τα αποτελέσματα των πρόσφατων ιταλικών εκλογών: να «δώσουν ιδέες» στον... Μάρκο Σεφερλή!

Ειλικρινά, κανένα ζόρι δεν τραβάω για τα όσα (ναζιστικά) είπε ο Θανάσης Δαβάκης για τους τσιγγάνους. Ζόρι (και μάλιστα μεγάλο) τραβάω για τη κάλυψη που απλόχερα του παρείχαν οι... άριστοι! Και κρατήστε το! Αυτή η ακροδεξιά διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι καθόλου καλό προμήνυμα.
Ντοκουμέντο! Εξάρχεια, δεκαετία του '80, μετα από επεισόδια. Ο Alex K. των Last Drive και ο Παύλος Σιδηρόπουλος, συζητούν με τον... Άρη Πορτοσάλτε!
Με ανάρτησή στο Facebook, ο Θεόδωρος Καλλιοντζής θέτει το δίλλημα: Στην Ανδριανούπολη εκδρομή ;;!! Είναι προφυλακισμένα δύο Ελληνόπουλα. Ωραία, άντε και τους μποϋκοτάρουμε τουριστικά τους «προαιώνιους». Έτσι όμως δεν «αδειάζουμε» και τα εκατομμύρια των τούρκων πολιτών που αντιδρούν στις πολιτικές του Ερντογκάν; Λέω εγώ τώρα...


Παρεμπιπτόντως, τον Γιώργο Μίνο τον πληρώνει ο ελληνικός λαός!

Τάκαρος (Θεοδωρόπουλος) στην Καθημερινή: Η κατάργηση της διδασκαλίας της καθαρευούσης από τον Γεώργιο Ράλλη ήταν καθοριστικό βήμα για την άλωση της εκπαίδευσης, και κατ’ επέκτασιν της κοινωνίας, από τον τρωγλοδυτισμό. Σας το συνυπογράφω ως άνθρωπος των... σπηλαίων!

Ερώτηση πολίτη προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν: Αν μπορούσατε να πάτε πίσω στο χρόνο και να αλλάξετε κάτι τι θα ήταν αυτό;
Απάντηση: Θα απέτρεπα την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης!  

Αν τώρα αυτό το συνδέσουμε και με την τελευταία έρευνα, που δείχνει ότι, οι «νοσταλγοί» της ΕΣΣΔ μέσα στη Ρωσική Ομοσπονδία αγγίζουν πια το 60%, τον βλέπω τον «τσάρο»... Λένιν!

Δεν γνωρίζω το όνομά του, αλλά τον «συναντώ» συχνά – πυκνά σε εκπομπές του ENA Channel, στις οποίες εμφανίζεται με την ιδιότητα του προέδρου των Αποστράτων Στρατιωτικών, αναλύοντας (λέμε τώρα) ζητήματα που άπτονται των «εθνικών μας θεμάτων». Προχθές, ανάμεσα σε διάφορα αφελή και «τρέχα – γύρευε», αναφέρεται και στις μειωμένες ενισχύσεις των ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι, η χώρα χρειάζεται ισχυρό στρατό για να μπορεί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της. Εξωτερικούς και... εσωτερικούς! Τόμπολα ο νοσταλγός!
Συζήτηση σε εκπομπή στο ΡΙΚ με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας! Θέμα της, οι αμβλώσεις! Με 4 άντρες (εκ των οποίων ο ένας ιερέας), όντως "πρωτοποριακός"!
Και ΄κει που είχα αφοσιωθεί πλήρως με τις εξελίξεις γύρω από τον γάμο της χήρας του Στάθη Ψάλτη, διακόπτει απότομα ο παρουσιαστής για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την τύχη των δύο στρατιωτικών που συνέλαβαν οι Τούρκοι στον Έβρο! Ξενέρωσα λέμε...

Πάντως οι ακροδεξιοί της COMBAT 18 Hellas που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική και κατηγορούνται για δεκάδες πολιτικά και ποινικά αδικήματα, δεν ανήκουν στους... αριστερόστροφους φασίστες! Ε Μίκη μου;

Όχι κύριε Γραμμένο! Δεν σας λέμε εθνικιστή γιατί αγαπάτε τη πατρίδα σας. Σας λέμε εθνικιστή γιατί κατά καιρούς έχετε συμπορευτεί με τις εξάρσεις και τις απόψεις των τοπικών «παραμάγαζων» της Χρυσής Αυγής. Τόσο απλά...

Και επειδή μοιάζει να «πουλάει» πολύ αυτή η ιστορία με την «αγάπη προς την πατρίδα», μήπως να είχαμε και κανένα χειροπιαστό παράδειγμα του... συναισθήματος; Έτσι για να βρίσκετε...

Καταδικάστηκαν οι τέσσερεις έλληνες από την Πιερία που βίαζαν 6χρονο κοριτσάκι. Όπως ήταν φυσικό, οι «καθαρόαιμοι» και «ομόθρησκοι», ουδόλως απασχόλησαν τα δελτία ειδήσεων. Το σημειώνω για να έχουμε μία εικόνα για το πώς καθορίζεται η «ατζέντα της ενημέρωσης» και ποιες ρητορικές εξυπηρετεί.

Και στη συνέχεια: νεαρός έλληνας ασελγούσε σε ανήλικα αγοράκια. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αστυνομία, εμφανίζεται με μπλούζα που πάνω της αναγράφεται το εξόχως ηρωικόν: Μολών Λαβέ!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στη Λευκή Νύχτα! Βαθύς αναστεναγμός και πάμε παρακάτω...

Να ρωτήσω κάτι... Με τις μαντινάδες μόνο εγώ πρόβλημα αισθητικό;

Α πα πα! Γίνονται και τέτοια αναμεταξύ τους; Έστειλε ο ΣΚΑΪ επιστολή στο ΕΣΡ με την οποία ζητάει να κλείσει το MEGA; Στα πλαίσια του... υγιούς ανταγωνισμού να υποθέσω!

Κατά τα άλλα, πως και πως περιμένω να δω τι θα πουν τώρα οι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου, οι οποίοι είχαν ταχθεί στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA και απέναντι στο καθεστώς Τσίπρα που το «έκλεισε».

Ο Πάουλ Μπράιτνερ, αυτή η τεράστια παικτούρα της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας των δεκαετιών ’70 και ’80, εδώ και δώδεκα χρόνια δουλεύει και βοηθάει σε συσσίτια για αστέγους, άνεργους και άπορους, αποδεικνύοντας στη πράξη τις αριστερές του καταβολές.

Ντόρα Μπακογιάννη: Στις ειρηνευτικές διαδικασίες οι γυναίκες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τους άντρες. Μια Μαντλίν  Ολμπράιτ την έχει ακουστά;

Αυτή η Μελίνα Μποτέλη ως τι βραβεύεται αλήθεια; Ως... ομοϊδεάτισσα να υποθέσω; Γιατί μέχρι εκεί...

Και τώρα ΤΟ έπος! Γιώργος Καλαντζής για την Μέρα της Γυναίκας: 8 του Μάρτη και ο ΣΥΡΙΖΑ για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας «φωνάζει» με ανακοίνωσή του ότι τιμά «τις σουφραζέτες, τις εργάτριες, τις ακτιβίστριες και τις συνδικαλίστριες»…
Εμείς τιμούμε όλες τις γυναίκες! Γιατί αξίζουν τιμής και αγάπης όλες οι γυναίκες, οι σύζυγοι, οι σύντροφοι, οι επιχειρηματίες γυναίκες, οι γυναίκες ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι μάνες, οι γυναίκες που καινοτομούν, οι γυναίκες επιστήμονες, οι γυναίκες που σπουδάζουν, οι γυναίκες που εργάζονται σκληρά στα σπίτια και στις δουλειές τους, οι σύγχρονες γυναίκες που δεν είναι σουφραζέτες, αλλά καθημερινές ηρωίδες. Η γυναίκα είναι δώρο Θεού! Κι αν το καλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο είναι τα παιδιά, το δεύτερο καλύτερο δώρο του Θεού στον άνδρα είναι η γυναίκα! Χρόνια σας πολλά, κυρίες μου!

Άσμα αμέσως... Τα λουλούδια στη κυρία από ‘μένα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου