Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΣΑΤΑΝΙΖΟΜΑΙ



Για να καταλάβω: οι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ (και οι… παραφυάδες αυτών) δεν θέλουν οι απεργίες των Πρωτοβάθμιων Σωματείων να αποφασίζονται από την πλειοψηφία των εργαζομένων; Γιατί κάτι τέτοιο ψυχανεμίζομαι.

Όταν ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει ότι ζούμε σε μία χούντα, εγώ είμαι με τη χούντα! Καθαρά και ξάστερα.

Ο γνωστός τοπικός καναλάρχης (και –μην το ξεχνάμε– μέλος της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου) ανάρτησε στη προσωπική του σελίδα στο facebook έρευνα-ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αναδημοσιευμένη στο Videotex.gr. Θέλοντας να δώσουν έμφαση στο περιεχόμενο, οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας (ιδιοκτησίας και αυτή του καναλάρχη) βάζουν τίτλο: Οι μισοί έλληνες ζουν με τις συντάξεις των γονέων τους. Αν κάποιοι μείνουν μόνο σε αυτόν (που συνήθως αυτό συμβαίνει στο διαδίκτυο) δεν θα διαβάσουν αυτό που σημειώνει η έρευνα και το οποίο συνοψίζεται στο ότι: οι Έλληνες στηρίζονται σε σημαντικό βαθμό από τις συντάξεις των ηλικιωμένων. Πάνω απ’ όλα εγκυρότητα!

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα «χώνει» στην Περιστέρα Μπαζιάνα, το μόνο που πετυχαίνει είναι να κάνει τη σύζυγο του πρωθυπουργού ακόμη πιο συμπαθητική.

Όλοι εμείς που λατρέψαμε το Ποντίκι στην έντυπη μορφή μου, δύσκολο πολύ να «χωνέψουμε» την κατρακύλα της ηλεκτρονικής του έκδοσης!  

Σύμφωνα με τον Μάκη Παπαδόπουλο, η Δημοτική Αρχή απέτυχε στη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα οι καβαλιώτες να αναγκαστούν και φέτος να φύγουν από την πόλη για να αισθανθούν την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Μετανάστες καταντήσαμε…

Πάντως, όταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έκλειναν την ΕΡΤ, οι πρωτοκλασάτοι στο MEGA έκαναν πάρτι! Τι όχι;

Σκηνή από το έκτακτο δελτίο του MEGA: Ρωτάει ο Μιχάλης Ιγνατίου τον φιλοξενούμενο Δημήτρη Καμπουράκη: Γιατί δεν είσαι εδώ; Το «σκέφτεται» λίγο ο Καμπουράκης και απαντάει: Όλοι ήθελαν να κλείσει το Mega και η κυβέρνηση και οι μέτοχοι... Θα μίλαγα για τους μετόχους αλλά μην ανοίξω το στόμα μου! Πιπέρι που λένε!

Διαχρονικόν
Προσπαθώ να βγάλω άκρη, αλλά δυσκολεύομαι! Αθωώθηκαν «λέει» το ρεπορτάζ όλοι όσοι –βάσει της καταγγελίας του Άρη Βέρρου– εμπλέκονταν στην υπόθεση της υπερτιμολόγησης προϊόντος που προορίζονταν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο επί διοικήσεως Σιμιτσή. Που σημαίνει τι; Ότι η καταγγελία του επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών βασίστηκε σε ανύπαρκτα ή (το χειρότερο) σε παραποιημένα στοιχεία; Κι αν ναι, πως έφτασε η υπόθεση στο Εφετείο; Με τεκμήρια πλαστογραφημένα τιμολόγια; Μπερδεύτηκα, ειλικρινά.

Το κανάλι Epsilon έκοψε μία σκηνή από τη σειρά Καταιγίδα, επειδή δύο αγόρια φιλιόταν στο στόμα! Όχι, για να δείτε ποιοι στρώνουν το χαλί του ναζισμού και των εγχώριων εκπροσώπων του.

Και για να πάρετε μία ιδέα για το πώς αντιμετώπισε το «μέσο κοινό» το κόψιμο της σκηνής, ιδού τρία (αυτούσια) παραδείγματα, ενδεικτικά του «μέσου κλίματος»:

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ.......ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΕ....ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ....ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.... 

Ειναι Κυπριακη παραγωγη,και εχει μουσικη φιλοτουρκικη και στο πρωτο επισοδιο ειχε επι 3 λεπτα φοντο την τουρκικη σημαια.αλλα το φιλη φιλη.

Αηδια Οχι δεν πρεπει και αυτο να το συνηθισουμε ετσι εύκολα

Ζω μεγάλη στιγμή! Βλέπω τώρα συνέντευξη του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου! Δεν υπάρχει ο τύπος! 

Διαβάζω στην Πρωινή ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος αποδέχθηκε εισήγηση της υπηρεσίας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος και Υποδομών και βάσει αυτής επέβαλλε κύρωση και πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ σε εταιρεία του Παγγαίου για μη τήρηση εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων. Το σκίσαμε πάλι το… καλσόν!

Καλά ε, πώς και πώς περιμένω να δω τον ήρωα Αχιλλέα σε… μαύρο! Πώς και πώς και σαν… πούστης που λένε! 


Ω ναι, Π Ο Ι Η Σ Η!



Αλαλαγμοί και μουγκρητά αναρτημένα στο Facebook, με αφορμή σχολιασμό του Θεόδωρου Καλλιοντζή για τις απόψεις του Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με το όνομα του κράτους των Σκοπίων. Αντιγράφω:


Vakis Harley: ΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗ
Μελίνα Τρικκαλιώτη: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ....ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ....
Χρήστος Γεωργαντίδης: Ε τότε να πάρουμε τα Σκόπια αφού είναι Μακεδονία είναι Ελλάδα. Ντου λοιπόν

Και ο Θεόδωρος; Σιωπή αποδοχής!

Εκτενές φωτορεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Πρωινής, αφιερωμένο στη μνήμη (!) του Μάκη Ψωμιάδη και στα όσα «σπουδαία και τρανά» έκανε στον ΑΟΚ! Άντε μωρέ, την άλλη φορά και με… φωτοστέφανο!

Αφήνω ασχολίαστη την ανάρτηση του Πέτρου Πετρόπουλου για τον Μάκη Ψωμιάδη. Όταν υπάρχει το ακαταλόγιστο, η σιωπή είναι επιβεβλημένη. Ενίοτε και… χρυσή!

Ζω δεύτερη μεγάλη στιγμή! Διαβάζω άρθρο του Γιώργου Καλαντζή στην εφημερίδα Βραδυνή! Βαθυστόχαστον!

Όταν μία Δημοτική Αρχή –εν προκειμένω αυτή της Καβάλας– προτείνει να στεγαστεί στο κτίριο του παλιού Δικαστηρίου, Δημοτική Πινακοθήκη, λογικό δεν θα ήταν να έχει και το απαραίτητο γι’ αυτές τις περιπτώσεις πλάνο οργάνωσης, λειτουργίας και βιωσιμότητας; Γιατί νιώθω πως τίποτε από αυτά δεν… παίζει!

Λέτε η πόλη να γίνει ένα… απέραντο ξενοδοχείο;

Σε άρθρο του στην Καθημερινή με τίτλο Έντιμος συμβιβασμός με το κράτος των Σκοπίων, ο Νικόλαος Μέρτζος μεταξύ άλλων (σοβαρών και χρήσιμων) καταγράφει και το εξής: Σ’ αυτήν τη δεδομένη αποτελεσματική ελληνική βάση κινήθηκε μεθοδικά ο σημερινός Ελληνας υπουργός Εξωτερικών καθηγητής Ν. Κοτζιάς. Διαθέτει πλήρη γνώση, λαμπρό αφανές επιτελείο και συνολική εικόνα του γεωπολιτικού πεδίου. Επαναλαμβάνω: στην Καθημερινή ο Μέρτζος! Κρατήστε το!

Η ελευθερία να ενοχλείς, απαραίτητη για τη σεξουαλική ελευθερία… Αφήστε τους άντρες να ενοχλούν! Θ ε ά ρ α Κατρίν Ντενέβ! Γιατί άντε πια με αυτές τις αγάμητες του φεμινισμού!

Ο Ανδρέας Πετρουλάκης στο Protagon: Το προηγούμενο διάστημα η σύντροφος του Πρωθυπουργού ήταν, και ορθώς, στο απυρόβλητο. Μάλλον ο ίδιος δεν διαβάζει Protagon. Γιατί, αν διάβαζε, όλο και κάτι θα έπαιρνε το μάτι του από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που αφορούσαν στη «σύντροφο του Πρωθυπουργού». Σταχυολογώ επί τάχει μερικούς τίτλους: Ντύνοντας την Περιστέρα… Το φόρεμα της Περιστέρας κάτι θέλει να μας πει… Τι έκανε πάλι η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Πεκίνο και τι μας έφερε;… Η Μπέτυ Μπαζιάνα και οι αμερικανιές… Έκανε αγγαρεία η Μπέτυ Μπαζιάνα; 

Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες: όσο είναι «απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου» οι πάνω Βαλκάνιοι, άλλο τόσο είναι και οι κάτω.

Αλήθεια, ο όρος «βόρεια Ήπειρος» περιέχει ή όχι στοιχεία αλυτρωτισμού;

Μην περιμένετε να το ακούσετε στις ειδήσεις. Οι 987 άνθρωποι που σκοτώθηκαν μέσα στο 2017 από αστυνομικούς των ΗΠΑ στις ΗΠΑ (με τους 68 από αυτούς να είναι άοπλοι) είναι «αντιεμπορικοί» σε σχέση με τον… Μαδούρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κράτος αποτελεί εργαλείο αυταρχισμού. Δεν λειτουργεί πλέον ως αρωγός του ανυπεράσπιστου απέναντι στην ανομία και την καταστροφή πολίτη. Άφωνος ο Μαρξ, ενεός ο Λένιν!

Σύντροφοι, με χάνετε! Φεύγω Αθήνα για να παρακολουθήσω τα μαθήματα της… Ακαδημίας του Σεξ. Ελπίζω να επιστρέψω… ξαναμμένος!

Μέχρι τότε…


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου