Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΜΕΔΑΚΙ ΜΕ ΒΑΖΟ

Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, αδελφοί μου, για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, αλλά εγώ ταυτίζομαι πλήρως με αυτήν του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά! Πρόκειται για φιλόυλες, φιλήδονες, ειδωλολατρικές και σατανοκίνητες γιορτές με ροπή προς την κτηνωδία!

Διότι, αγαπητοί μου, πρέπει να γνωρίζετε ότι τις εκδηλώσεις αυτές τις διοργανώνει ο ίδιος ο… διάβολος! Ναι, αυτός ο παλιοβελζεβούλης είναι που μας ωθεί σε αισχρολογίες και σαρκολατρικούς χορούς. Αυτός μας βάζει να καλύπτουμε τα πρόσωπά μας με μάσκες για να ασχημονούμε και να διακωμωδούμε τα ιερά και τα όσια της πίστεως! Γι’ αυτό… μακριά. Ξου!

Κατά πώς διαβάζω στην Πρωινή, ο Πέτρος Πετρόπουλος «αναβαθμίζεται» και από πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ πάει για αντιδήμαρχος… καθημερινότητας! Θρηνεί το θέατρο!!!

Περιμένω τη στιγμή που δεν θα κάνει λάθος σε σύνθετη λέξη ο Ρουβάς!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπήκα στη Μόρια διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών. Όχι, κανείς δεν βρέθηκε να του θυμίσει ότι κοτζαμάν Πάπας πήγε εντελώς… απροστάτευτος.

Αυτός ο Τσουκαλαδάκης που προορίζεται για υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ίδιος με τα κολλαγόνα και τους Παραιτηθείτε; Αν ναι, μάλλον θα το κέρδισε το χρίσμα από εκείνη τη (μνημειώδη) ανάρτησή του στο facebook τον Δεκέμβριο του 2014. Να σας τη «φρεσκάρω» στη μνήμη σας;

Το iPhone 6 ξεπουλάει, η Αράχωβα και τα σχετικά 100% πληρότητα, η κίνηση στους δρόμους αυξημένη, οι πωλήσεις αυτοκινήτων αυξητικές πολύ, οι διαφημιστικές δαπάνες επίσης και εμφανίζονται ξανά κάρτες για δόσεις! Μάλλον είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο…

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τώρα στον Βήμα fm: Αν γίνεται να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν τα μπιμπερό στα μωρά και τέτοιες αηδίες… Και χοντρόπετσος και φασίστας.

Άλλο ένα χτύπημα στην εγκληματικότητα και την παρανομία: η αστυνομία συνέλαβε μία 24χρονη γιατί σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε να κατέχει 12 γραμμάρια ινδικής κάνναβης!

Εφημερίδα Πρώτο Θέμα: Ο σατανιστής Ασημάκης Κατσούλας κάνει βόλτα στα μαγαζιά! Πάλι καλά, θα μπορούσε να το συνεχίσει με την προτροπή… Κρυφτείτε!

Καλά, εμένα περιμένατε να σας το πω ότι οι πλούσιοι δεν χωρίζουν; Μόνο σε διάσταση αυτοί, αγάπες μου!

Σιγά μην πήγαινε η Μαρέβα να αγοράσει το μισογκρεμισμένο σπίτι του Παλαμά. Από Βολταίρο και πάνω οι… άριστοι!

Έφτιαξαν ομάδα στο facebook οι πασόκοι που την ονόμασαν Ομάδα Μνήμης, αλλά ακόμη να αξιοποιηθεί ο Λάκης Καγκαΐδης!

Σταύρος Θεοδωράκης: Το ’60 η χώρα μας είχε 1.100.000 βοοειδή και 500.000 χοιρινά. Σήμερα εισάγει 92% του μοσχαρίσιου και 77% του χοιρινού κρέατος. Μάλλον όταν υπογράφονταν η συμφωνία για τη Κοινή Αγροτική Πολιτική… ρέμβαζε!

Οδεύουμε προς τη συντέλεια του κόσμου! Αντί η Αστυνομία να κυνηγάει τους αναρχοκομμουνιστάς, ψάχνει να συλλάβει τον Σεραφείμ! Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό νέο!

Συνειρμικά εντελώς… Ξέρετε αν ο Χριστός κρυβόταν για να γλιτώσει το… αυτόφωρο;

Κοπέλα μου, ο Χριστόδουλος το «ελάτε όπως είστε» δεν το είπε για τους ομοφυλόφιλους. Για τα παιδιά που φοράνε σκουλαρίκια το είπε!

Σάββας Κωφίδης: Ουσιαστική λύση μόνο με ένοπλη επανάσταση. Και καθίστε τώρα εσείς, γατάκια, να μιλάτε για νομίσματα και ευρωζώνες!

Απεργούν οι εργαζόμενοι στην Αυγή γιατί έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες. Τον Μουλόπουλο, ΤΩΡΑ!

Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: «Ο δημοσιογράφος που… έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία», που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις όποιες ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν. Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής δηλώνει επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Και κάπως έτσι, «καθαρίζει» (για άλλη μια φορά) η τιμή και η υπόληψη της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της Κυριακής!

ΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Ε, να μην έχει και αυτή τον… ποιητή της!

Τι Πασκάλ Μπρυκνέρ μου λες τώρα! Πασκάλ… Τερζής!

Χωρίς δεύτερες κουβέντες και χωρίς επεξηγήσεις! Αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πρέπει να αποφυλακιστεί ΤΩΡΑ. Όλα τα άλλα είναι για τους κανίβαλους.

Επειδή είμαι μεγάλος προβοκάτορας, συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της Διαμαντοπούλου, του Ραγκούση και του Φλωρίδη που ζητούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΙΔΗΣΟ και του Ποταμιού!

Στα καλά νέα, το καινούριο μυθιστόρημα του Κοσμά Χαρπαντίδη Το άκυρο αύριο.

Στη Σαντορίνη πήρε τελικά μετάθεση η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό του Σειρηνάκη. Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη!

Κοίτα τώρα τι πήγα και θυμήθηκα με αφορμή το… κορμί. Τον Αιμίλιο Λιάτσο να παίρνει συνέντευξη από την Τζούλια Αλεξανδράτου (μέγας είσαι, Σειρηνάκη, και θαυμαστά τα έργα σου!) και από τον κοντρόλ ο διευθυντής ειδήσεων να τον παρακινεί να ρωτήσει την Τζούλια αν ποτέ αποκάλεσε την Ντούβλη… χοντροκώλα! Λεπτομέρεια: διευθυντής ειδήσεων τότε στο STAR ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης της… Δημοκρατικής Συμπαράταξης!

Σιγά μην κάτσω να ακούσω τη γνώμη της Έλλης Στάη για τις πλαστικές επεμβάσεις. Έχω τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη…

Να χορηγηθεί άμεσα επίδομα ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους υπαλλήλους της Εφορίας που είναι υποχρεωμένοι να δέχονται κάθε τρεις και λίγο τους σαλταρισμένους οπαδούς του Σώρρα! Το σκέφτεστε να ήσασταν στη θέση τους;

Κάποιος Ηρακλής Νύκταρης της ΠΑΕ Άρης: Εγώ από σήμερα ξεκινάω επίσημα στον Άρη. Θα είμαι μαζί με τον κουμπάρο μου και θέλω να δω ποιος θα τολμήσει να ξαναπειράξει τον Άρη! Ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνική (αθλητική) Δικαιοσύνη!

Οι επενδύσεις που θα φέρουμε θα δημιουργήσουν δημοσιονομικό χώρο τέτοιο ώστε να μη χρειάζονται άλλα μέτρα είπε ο Κικίλιας. Air ball!

Τουλάχιστον η Παπαγγελή τον απέρριψε στα 15 της τον Μαρξ, αποφεύγοντας έτσι το ενδεχόμενο να τον μπερδέψει με τον… Καρλ.

Αν το να μένεις σε σπίτι διάσημου ανεβάζει το στάτους σου, τότε πείτε και κανένα καλό λόγο και για τους αναρχικούς που έμειναν στο σπίτι της Μαρίας Κάλλας.

Ουπς, τι είν’ τούτο πάλι καλέ; 11 σημάδια, λέει, που δείχνουν ότι έχετε έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης! Ανάμεσα τους και η μνησικακία! Τη γάμησα!

Θέλω να το ζήσω! Τον Καρανίκα να αγοράζει το σπίτι του… Ντοστογιέφσκι!

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Να τους στείλουμε στον ΟΗΕ και τους Αλληλέγγυους να τους φροντίσουν. Ή μάλλον πίσω στο Ιράν και το Αφγανιστάν. Κανείς δεν κινδυνεύει. Ξεμιτάνε ένα-ένα τα ποντικάκια.

Α, και με την ευκαιρία, νά και ένα «κατατοπιστικό» σημείο από το βιογραφικό του εν λόγω: Έχει ταξιδέψει εκτενώς σε χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ασίας και εργάζεται σαν σύμβουλος ανάλυσης πολιτικού ρίσκου για διεθνείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας στις περιοχές αυτές… Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Η πίστη για μένα είναι οι γυναίκες που βυζαίνουν προσφυγόπουλα. Αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου