Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΖΗΛΕΙΕΣ;

Στις ΗΠΑ, λέει, οι πολυγαμικοί ζητούν τη νομιμοποίηση των… δραστηριοτήτων τους! Νά πώς διεισδύει ο ισλαμισμός στα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Σύντομο και περιεκτικό: πώς τον λένε τον σοφέρ του Πατούλη; Χρυσό Οδηγό! Ξέρω, κρύο, αλλά ασορτί με την… οικογένεια!

Συνειρμοί: Ο ΣΚΑΪ στηρίζει σθεναρά το ευρώ και ανοίγει μέτωπο ενάντια στους υποστηρικτές της δραχμής. Σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα έχουμε 62% υπέρ δραχμής και στο τέλος θα μείνουμε στο ευρώ!

Στα καλά νέα της ημέρας, οι εθελοντές συντηρητές έργων τέχνης που επιδιορθώνουν το γκράφιτι με την κουκουβάγια στο Μεταξουργείο.

Παλαιό αλλά εσαεί επίκαιρο: ο Γιάννης Πρετεντέρης επιτίθεται στον Βασίλη Ραφαηλίδη, καταλογίζοντάς του ότι υπερασπίζεται απολυταρχικά καθεστώτα όπως αυτό της Σοβιετικής Ένωσης!
Η απάντηση του Ραφαηλίδη; Αν είχαμε εδώ τέτοιο καθεστώς εγώ θα ήμουν στη φυλακή και εσύ θα το υπεράσπιζες! Τάπα!

Στο Protagon, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άνδρεας Ζαμπούκος ποστάρει φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στη Ρουμανία και αναρωτιέται: γιατί δεν αντιδράσαμε ποτέ σαν τους Ρουμάνους; Ζητάει «αντίδραση» αυτός (και οι «όμοιοι» του) που όταν κατέβαιναν 500.000 άνθρωποι στους δρόμους της Αθήνας τούς αποκαλούσε «υποκινούμενους» και φασίστες!

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μάρτυρες αναγνωρίζουν συνεχώς δράστες. Στη δίκη του αναρχικού Θεοφίλου, κανένας! Χρειάζεται να ρωτήσω ποιος βρίσκεται ακόμη στη φυλακή;

Ανάρτηση στο twitter του ΣΚΑΙ:
Δάσκαλος: Γιάννη, από τι έκανε ο θεός τον άνθρωπο;
Γιάννης: Από χώμα κύριε
Δάσκαλος: Και τους μαύρους από τι τους έκανε;
Γιάννης: Από καρβουνόσκονη κύριε
Μέχρι τώρα που μιλάμε, κανένας Εισαγγελέας δεν έχει εμφανιστεί για να υπερασπίσει (και να εφαρμόσει) τον αντιρατσιστικό νόμο!

Αστυνομικός αποκαλύπτει: Eίχα εντολή για σαρκική συνάφεια πριν συλλάβω την ιερόδουλη. Τραβάτε με κι ας κλαίω…

Προβληματισμός (λέμε τώρα) του Γιώργου Καλαντζή στο facebook: Αντί ο κύριος Νεφελούδης και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα να προσπαθούν να βρουν τρόπο να γυρίσουν στη δουλειά τους οι 180 πρώην εργαζόμενοι στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, αυτοί με τις ενέργειες τους θα πετύχουν στους 180 ανέργους να προσθέσουν άλλους 700, δηλαδή να υπάρχουν 900 άνεργοι ακόμη. Αυτό θέλουν;

Της αναρτήσεως, ακολουθούν τα παρακάτω σχόλια:
Χαράλαμπος Παμπορίδης: Γιώργο, πρόθεση του είναι να ισοπεδώσουν τα πάντα. Με τους τεμπέληδες, τους καταληψίες, τους αναρχικούς!
Γιώργος Ζαρκάδας: Γιώργη και σεις αριστερόστροφα κυβερνήσατε… σοσιαλιστικά!
Κώστας Τάτσης: Ο Γιώργος ο Ζαρκάδας έχει απόλυτα δίκαιο. Η Παγκόσμια οικονομία στο δυτικό κόσμο είχε μια φοβερή ανάπτυξη με κοινωνικές παροχές ασύλληπτες σε σχέση με τα Σοσιαλιστικά κράτη και αντί να την επιβάλουμε σε όλο τον κόσμο μέσα από διάλογο, θεοποιήσαμε την αριστερά σε όλες της τις μορφές με αποτέλεσμα ο κόσμος να ψηφίζει την ελεύθερη οικονομία και οι κυβερνήσεις που εκλέγονται να σύρονται από νοσηρά ιδεοληπτικά συνθήματα της Αριστεράς.
Γιώργος Κουτσός: Προδότες ήταν, αλήτες έγιναν!

Και για να δείτε πόσο δίκαιο έχουν οι ως άνω… σχολιαστές, αντιγράφω από τη Μακεδονία μικρή είδηση από τον Δεκέμβριο του 1956, με τίτλο: Οι Κομμουνισταί τρώγουν και δεν Πληρώνουν…
Την 7ην εσπερινήν οκτώ κομμουνισταί μεταβάντες εις τον παρά τον Λευκόν Πύργον εστιατόριον «Ο Γέρος του Μωριά», έφαγαν διάφορα φαγητά συνολικής αξίας 89 δραχμών αρνηθέντες μετά ταύτα να εξοφλήσουν τον λογαριασμόν. Όταν ο καταστηματάρχης εκάλεσε την Αστυνομίαν, οι οκτώ κομμουνισταί ετράπησαν εις φυγήν.

Άνοιξε καφετέρια στην Αθήνα στο όνομα του νεκρού Παντελή Παντελίδη! Το λες και καινοτόμο επιχειρείν!

Άσκηση σε σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής: Βγάλτε από την τσέπη σας ό,τι αγγίξετε πρώτο και γράψτε ένα κείμενο για αυτό… Καλέ, πώς να το βγάλω αυτό που άγγιξα πρώτο; Αισχύνομαι σας λέω!

Έχω κι άλλο από Γιώργο Καλαντζή: Αγωνίστηκα το 2007, όταν τέθηκε το δίλημμα μεταξύ εργοστασίου Θεσσαλονίκης και εργοστασίου Νέας Καρβάλης. Έκλεισε τότε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. Μπορούσε να είχε συμβεί το αντίθετο και το αποτρέψαμε.
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω μία υποψία ότι το 2007 ο Γιώργος Καλαντζής ήταν βουλευτής –άρα, εκ του θεσμικού ρόλου και μόνο, όφειλε να μεριμνεί για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους– και (κυρίως) υπουργός Μακεδονίας Θράκης!

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Αυτήν που παίζαμε με τα… Νησιά Φερόες;

Κι ένα τελευταίο από Γιωργάκη (Καλαντζή). Απατώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μορφίδη, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων, τονίζοντας τα εξής: Ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε το 2012, επί κυβέρνησης Παπαδήμου. Δεν ήμουν βουλευτής τότε, κύριε Μορφίδη. Δεν ψήφισα υπέρ της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων, όπως δεν ψήφισα και κανένα μνημόνιο. Ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο, ούτε το τρίτο, όπως έχουν κάνει πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… Δηλαδή, για να έχουμε καλό ερώτημα, αν ΗΤΑΝ βουλευτής στις περιόδους που αναφέρει, ΔΕΝ θα ψήφιζε την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και θα έλεγε ΟΧΙ στα Μνημόνια; Ή να υποθέσω… μάγκας εκ του ασφαλούς;

Ηλίας Ψινάκης: Να γίνει γνωστός ο Παρθενώνας από την προβολή που θα του κάνει η Gucci… Κατά τα άλλα, δήμαρχος του ιστορικού Μαραθώνα!

Γιώργος Καρατζαφέρης: ο Κασιδιάρης είναι μέσα στους 5 πιο ευφυέστερους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν είπε πως οι άλλοι 4 είναι ο Μιχαλολιάκος, η Ζαρούλια, ο Παππάς και ο Γερμενής!

Δυναμική επανεμφάνιση του τιτάνα της πολιτικής σκέψης Κλειτσιώτη με δήλωση που θα συζητηθεί: Πιστεύω πως πρόβλημα Grexit δεν θα έχουμε…

Αυτό το: Καβάλα, τουριστικός προορισμός αριστείας μπορεί κάποιος να μας το κάνει πιο… λιανά; Τι δηλαδή; Σκοπεύουμε να το γυρίσουμε στο… πνευματικό; Λέτε να δούμε Ιωσηφίδου… ιέρεια και Ξανθόπουλο… Θουκυδίδη; Αχ, κάνε Θέε μου να το ζήσω!

Ο Κασιμάτης στην Καθημερινή για τους… vegan: Πρόκειται για μορφή ψυχικής διαταραχής, στην οποία ο ασθενής δεν τρώει καθόλου ζωικά προϊόντα. Των… αρίστων κι αυτός!

Ο ΣΚΑΪ αυτήν τη στιγμή έχει καλεσμένο έναν τύπο που λανσάρει εφαρμογή σε κινητά που λέει το φλιτζάνι! Μένουμε Ευρώπη ρεεεεεεεε!

Στα ακόμη καλύτερα νέα, η είδηση που ακολουθεί: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πάτρας εξέφρασε την αγάπη του και τη συμπαράστασή του στο πρόσωπο του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

Ονομάζεται Γιώργος Καραμέρος, είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής (και φαν της Δούρου την οποία μάλιστα θεωρεί και… σέξυ) και παίρνει θέση για το θέμα που προέκυψε με τον Παρθενώνα και τον Οίκο Gucci! Τι λέει; Αποθεώστε τον: Η υπόθεση Gucci Ακρόπολη είναι ενδεικτική για το πώς κυβερνούν αυτή τη χώρα οι υπερησιακοί, οι ιδεοληψίες και όσοι δεν έχουν ιδρώσει για 1 ευρώ!

Αυτό με τους αγρότες γιατί μου θυμίζει λίγο από το άλλο με το… σκίσιμο των μνημονίων;

Αυτό πάλι; Ο ΣΕΓΑΣ, λέει, βράβευσε τη δήμαρχο Καβάλας για την πολύτιμη υποστήριξή της στην ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού στην πόλη. Έγινε κάτι που μου διαφεύγει;

Ξεχάστε τους πολεμικούς ανταποκριτές! Το iefimerida στέλνει ρεπόρτερ στο Κανταχάρ των… Εξαρχείων!

250.000 άνθρωποι είδαν σε live μετάδοση στο facebook τη δολοφονία ενός 26χρονου στη Ρουμανία. Μάλιστα, 400 πάτησαν και Like. Τερματίζουμε, γενικώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου