Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!

Ναι, έτσι είναι όπως τα λέει ο καλός φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλλος. Καταχειροκροτούμενα έφτασαν 25 παιδιά προσφύγων από το Σχιστό στο σχολείο Νέου Ικονίου κόντρα σε κάθε φασίστα γονιό που δεν έστειλε τα παιδιά του. Όταν όμως διαβάζω ότι ο αριθμός των παιδιών που δεν πηγαίνουν στο σχολείο ένεκα της παρουσίας των προσφυγόπουλων είναι πάνω από 120, μουδιάζει το μέσα μου και παγώνει το χειροκρότημα!

Με 4.500.000 ευρώ θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής ειδικό πρόγραμμα που θα καταγράψει τις… δεξιότητες των προσφύγων! Δούρου λέμε!

Δήλωση του απόστρατου αξιωματικού Ανδρέα Πετρόπουλου στην εκδήλωση των ακροδεξιών «πατριωτικών» οργανώσεων για τα Ίμια στη Καβάλα: Να μη ξεχνιόνται οι νεκροί διότι αν δεν ξεχνάμε τους νεκρούς μοιραία θα τους ξανασυναντήσουμε μπροστά μας σε άλλα πρόσωπα που το απεύχομαι και κάτω από άλλες καταστάσεις τραγικότερες και που αυτές τις απεύχομαι… Εμείς να δεις τι απευχόμαστε!

Γιάννης Βρούτσης: Να δύο λόγοι που δεν έκλεισε την αξιολόγηση ο ΣΥΡΙΖΑ και θα στοιχίσουν δις ευρώ: 1) Ο συνδικαλιστικός νόμος 2) Το απαράδεκτο βέτο του υπουργού στις απολύσεις! Πόσο πιο λιανά;

Σύμφωνα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ανάπτυξη που έρχεται. Θα σου έλεγα τώρα τι θα τρίβουμε, αλλά έχε χάρη που τυγχάνω καλής ανατροφής

Το ότι θα μου έκλεβαν οι Νορβηγοί την ιδέα που είχα «ρίξει» πριν τρία χρόνια, δεν το περίμενα! Από την 1η Ιανουαρίου λοιπόν, οι άνεργοι κάτω των 30 πρέπει να ξυπνούν νωρίς και να εργάζονται για να παίρνουν το επίδομα ανεργίας! Έτσι μπράβο!

Κώστας Μορφίδης: Να αφήσουμε πίσω μας την μελαγχολία. Γιατί, βρε Κώστα μου; Μια χαρά δεν περνούσαμε και με αυτή; Μαζευόμασταν, τα λέγαμε, βγάζαμε τα εσώψυχά μας… Πού αλλού τσάμπα ψυχανάλυση;

Σε ανάρτηση γνωστού ακροδεξιού «πατριώτη» που (εμμέσως πλην σαφώς) παρακινεί τους ομοϊδεάτες του να πάρουν τα όπλα και να ξεσηκωθούν ενάντια στους ανθέλληνες, υπάρχει ένα σχόλιο πάνω σε φωτογραφία με καλάσνικωφ που λέει: άρχισε να γεμίζεις, η ώρα πλησιάζει. Το αξιοσημείωτο; Η «πολεμόχαρη» εμφανίζεται στο facebook ως καθηγήτρια αγγλικών σε Δημοτικό Σχολείο της Καβάλας! Μήπως –μήπως λέω– η «περίπτωσή» της επιδέχεται νομικής και διοικητικής… συμμορφώσεως;

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, οι καραφλοί άντρες είναι πιο έξυπνοι, πιο πετυχημένοι και πιο αρρενωποί! Όχι πως δεν θα δικαιώνονταν ο… Γκουσγκούνης! Επί του «αρρενωπού» μιλώντας!

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον ΣΚΑΪ: το ΔΝΤ είναι ένας πολιτικός σύμμαχος τον οποίο η κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύεται! Δώσε, μεγάλε!

Είδα το Agora του Αυγερόπουλου στην ΕΡΤ και έμεινα με την εντύπωση ότι… η περιπέτεια συνεχίζεται!

Πρόταση: τι θα λέγατε να ονομαστεί η διαστημική πύλη… Γέροντας Παΐσιος;

Διάλογος στο facebook για τα πρόσωπα μιας φωτογραφίας που ανάρτησε ο Βαγγέλης Παππάς 
Άννα Νάντια Άρβ.: Η κοπέλα που είναι όρθια ποια είναι;
Βαγγέλης Παππάς: Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΤΗΣ
Προσκυνώ!!!

Επιστρέφει στην ΕΡΤ το Μικρό σπίτι στο λιβάδι! Επιτέλους, τώρα θα βρει διεξόδους η καταπιεσμένη μου παιδική αθωότητα!

Αυτόν τον Γεώργιο Δημητρακάκη ποιος μας τον κουβάλησε στη Νέα Εγνατία για να μας λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι… εκτροπή; Να υποψιαστώ ο (φάδερ) Τσίγκας;

Κάθε εφημερίδα που κλείνει είναι ένα χτύπημα στη Δημοκρατία, δήλωσε ο τέως υπουργός και παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Ρωμαίος. Εγώ τώρα γιατί πιστεύω ότι αν κλείσει το Μακελειό, η Ελεύθερη Ώρα, ο Στόχος και όλος αυτός ο συρφετός, θα είναι κέρδος και ανάσα για τη Δημοκρατία;

Είπα να δοκιμάσω τα νεύρα μου και τις αντοχές μου και έκατσα να δω τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή του Γιάννη Χατζηεμμανουήλ! Στο πεντάλεπτο επάνω, πέταξα λευκή πετσέτα!

Κατά τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο, το κλειστό γήπεδο της Ξάνθης απορρίφθηκε για την τέλεση του τελικού Κυπέλου Μπάσκετ, επειδή…  υπάρχει φόβος εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας! Πάλι καλά! Θα μπορούσε να ζητήσει και την επαναφορά της μπάρας στον Εχίνο!

Μισή ώρα έκλαιγε, λέει, η άλλη βλέποντας τη ταινία La La Land! Σιγά καλέ! Τι να πούμε και ’μεις που πλαντάζαμε στο κλάμα με τον Νίκο Ξανθόπουλο, τη Μάρθα Βούρτση και την Ελένη Ζαφειρίου; Μασάμε αγάπη μου από αμερικανιές;

Τελικά, διαπιστωμένο: το πιο δύσκολο πράγμα είναι να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους για τα αυτονόητα. Αυτό ως σχόλιο συμπαράστασης στον Νίκο Ξυδάκη για τα περί δραχμής.

Τον οποίο (Ξυδάκη) βγήκαν κάποιοι στο διαδίκτυο και του άλλαξαν τα φώτα στη διαστρέβλωση και την παραχάραξη. Τι όχι, Κωστή μου (Σιμιτσή);

Και τώρα, άλλο ένα επεισόδιο από την αγαπημένη μου μίνι σειρά… Άννα Διαμαντοπούλου, έτσι όπως προβάλλεται στο twitter: Μέσα στη μαυρίλα, να παραδεχτούμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση για τους Τούρκους μας έκανε περήφανους… και το έχουμε ανάγκη. Και ακριβώς από κάτω, η ίδια: Πολύ σωστή επισήμανση! Αυτά, ούτε η… Ντενίση!

Τουλάχιστον 10 χρόνια θα διαρκέσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα σύμφωνα με το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών. Το πετύχαμε σε περίοδο… εκπτώσεων!

Τι διαβάζω; Το υπουργείο Παιδείας διαψεύδει τις φήμες που «ήθελαν» την κατάργηση της διδασκαλίας της Αντιγόνης; Και όλα εκείνα τα «ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά», τζούφια;

Οπαδοί της ΑΕΚ ανέβασαν πανό έξω από τη Βουλή με σύνθημα ΑΕΚ Θρησκεία Ορθοδοξία, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στους μοναχούς της Εσφιγμένου! Τέρμα, ρε πούστη μου: Αστέρας Εξαρχείων, Σαν Πάουλι και Ράγιο Βαγιεκάνο. Ε μα!

Το φαντάζεστε να ήταν ο Φιγιόν κανένας πολιτικός στη Βενεζουέλα τι πάρτι θα έκαναν εκεί στον ΣΚΑΪ;

Άκουσε για τον Φιγιόν ο Τσοχατζόπουλος και έδωσε καινούριο νόημα στη λέξη… γατάκια!

Έχω βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για δαιμόνιο και σατανικό σχέδιο του Τσίπρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας! Και μη μου πείτε μετά ότι δεν σας είχα προϊδεάσει…

Πρέπει να αισθάνονται πολύ βολικά οι ρατσιστές και οι φασίστες όταν κάποιοι τους χαρακτηρίζουν… λαϊκιστές. Μην πω ότι το διασκεδάζουν κιόλας!

Κυκλοφορεί στα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών αποκριάτικη παιδική στολή Hitler με περιβραχιόνιο και διακριτικά SS. Σκέφτομαι αν αυτό συμβαίνει ένεκα του «νόμου της αγοράς» περί… προσφοράς και ζήτησης!

Γέμισε με χασίς η παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο! Έχει να γίνει της τρελής το καλοκαίρι! Και κάτσε εσύ με τους «θεματικούς» και την Ιωσηφίδου (την… γνωστική)!

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για τις Έμφυλες Ταυτότητες: Είναι μια συνειδητή προσπάθεια που κάνει η κυρίαρχη τάξη και το κράτος της να παρέμβει με συστηματικό τρόπο στο μυαλό και τη ψυχή της νέας γενιάς. Τα παρεπόμενα της… αγαμίας!

Και «κλείνω» με Aris Portosalte από twitter: Αναβάλλεται σε αυτή τη φάση η θυσία της Αντιγόνης στα σχολεία, προφανώς μετά τη κατακραυγή της κοινωνίας! Όμως η ιδεοληψία καραδοκεί! Προς το παρόν, Άρη μου, καραδοκεί η ασχετοσύνη σου! Γιατί, άλλο Αντιγόνη και άλλο… Ιφιγένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου