Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



Άντε, επειδή τώρα τελευταία έχω ακούσει πολλές μπούρδες και πολλές σαχλαμάρες από διάφορους ανανήψαντες εις τον… ΠΑΣΟΚικόν σοσιαλισμό και επειδή άρχισε να μου τη «βαράει» ο κεντροαριστερός ελιτισμός των νεκραναστημένων της ΔΗΜΑΡ, τους έχω τα καλύτερα για την ποιότητα του πολιτικού τους χώρου. Και τους προτρέπω πάραυτα: επισκεφτείτε, σύντροφοι, τη σελίδα του Thanassis Chimonas στο facebook και απολαύστε το νούμερο του πολιτικού σας πολιτισμού! Γιατί –κι ας μην το ξεχνάμε αυτό– ο Θανασάκης, εκτός από σούπερ συγγραφέας (ποιος δεν έχει διαβάσει τουλάχιστον μισό του βιβλίο;), είναι και γραμματέας του τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ! Τρομάρα του και τρομάρα μας!

Ξεσάλωσε, που λέτε, το καλό μου! Με το που τέλειωσε η χαρά του από τα exit polls και άρχισε να διαμορφώνεται σιγά-σιγά το πραγματικό αποτέλεσμα των εκλογών, είπε να πνίξει την πίκρα του στο χιουμοράκι και το έριξε στο ποστάρισμα. Το τι κουκουρίκο κυκλοφορεί από προχθές στον τοίχο του, δεν περιγράφεται. Από «πειραγμένα» (για την περίσταση) αποφθέγματα «μεγάλων αντρών», μέχρι καρακιτρινισμένα σεξουαλικά υπονοούμενα, με κορυφαίο όλων, αυτό με το παρατεταμένο μεσαίο δάκτυλο του συγγραφέα (εις την καθομιλουμένη το λες και… κωλοδάκτυλο) την ώρα που στην οθόνη της τηλεόρασης βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος. Για τέτοιον πολιτισμό σάς μιλάω!

Όσο για τον… λόγιο Θανασάκη; Μπαξές και περιβόλι μαζί. Και… βαθύς! Κάθεσαι και διαβάζεις τους πολιτικούς του στοχασμούς και λες, εντάξει μάγκες, το κλείσαμε το μαγαζί! Βρέθηκε επιτέλους ο άνθρωπος που ξεπέρασε τον Λάκη τον Καγκαΐδη! Μιλάμε για επίτευγμα και κατόρθωμα μαζί!

Γιατί, και πείτε μου ειλικρινά. Θα μπορούσε ποτέ ο Λάκης να συγγράψει το παρακάτω πόνημα; Δώστε βάση και την απαιτούμενη προσοχή: Αν κάνεις μια δημοσκόπηση με το ερώτημα "Είσαστε παιδεραστής;" τα ποσοστά των παιδεραστών θα είναι μηδενικά μια και κανένας δεν θα το παραδεχτεί. Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα στις εκλογές από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις…

Έχετε μείνει κάγκελο, ε; Μισό όμως, γιατί ακολουθεί και άλλο περισπούδαστο και… πολιτιστικόν: Πλέον δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες ψηφίζουν σαν μαλάκες, άλλα ότι οι μαλάκες ψηφίζουν σαν Έλληνες… που σε συνδυασμό με το εμπνευσμένο Αν ο Καμμένος χάσει 85 κιλά δεχόμαστε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση… με αναγκάζει να το ξευτελίσω εντελώς αναφωνώντας με όσο μετεκλογικό πάθος μου έχει απομείνει: ρούφα κι έρχεται, χρυσό μου!

Ουφφφφ… το ‘πα και ξελάφρωσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου