Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΣ-ΠΡΕΣΣΙΝΓΚ ΠΑΝΤΟΥ!



Οι ευχές του Μητσοτάκη στο twitter, συνοδεία φωτογραφίας με το φλιτζάνι του καφέ ανά χείρας: Πρώτος καφές του χρόνου! Προλάβαμε πριν αυξηθεί ο φόρος. Καλή χρονιά σε όλες και όλους. Μάλλον θα του διέφυγε ότι την αύξηση του φόρου την ψήφισε ΚΑΙ η Νέα Δημοκρατία! Αλλιώς πως;

Καλέ, ποιος είναι ο συντάκτης των Δελτίων Τύπου του τοπικού ΠΑΣΟΚ; Σας μιλάω για... μνημεία!

Η ρόδα που έστησε ο Καμίνης στη πλατεία Συντάγματος, αποσυναρμολογήθηκε υπό τον φόβο μιας πιθανής κακοκαιρίας! Δηλαδή θα μπορούσε και να είχε πέσει ε;

Το να την «πέφτουν» στην Κωνσταντίνα Κούνεβα οι Νεοδημοκράτες για τα 340.000, λογικό και κατανοητό βάσει του πολιτικού τους IQ. Να της την «λένε» όμως και οι σύντροφοι από τη ΛΑΕ, μοιάζει με... βιτριόλι!

Και για να μη ξεχνιόμαστε. Τα 340.000 που βρίσκονται στο λογαριασμό της, είναι λεφτά που πήρε από νόμιμη (νομιμότατη) αποζημίωση και δωρεές. Χρήματα που ξοδεύονται για την αποκατάσταση της υγείας της.

Παρεμπιπτόντως, ο Σημίτης είχε πάρει 25.000 ευρώ ως... θύμα τρομοκρατίας! Για να μη ξεχνιόμαστε.

Ε ναι ρε, με ΣΥΡΙΖΑ τι περιμένατε; Να μη το «γυρίσει» στο ποιοτικό η Πάολα;

Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, όταν η Φλέρυ Νταντωνάκη τραγούδησε ρεμπέτικα, με το μπαρδόν και μετά συγχωρήσεως, τα... γάμησε!

Το σκέφτεστε να ήταν ο Καμίνης στη θέση του Γαλιλαίου; Ακόμη θα περιμέναμε να... γυρίσει!

Εκβιαστής, έμπορος παράνομων ουσιών και... Χρυσαυγίτης! Λογική σειρά!

Η σάτιρα του Charlie Hebdo είναι «ποιοτικός φασισμός»! Και τέλος!

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Καμίνη, τα 6.000 ευρώ θα τα έδινα στον Μαραβέγια για να ΜΗΝ τραγουδήσει. Ως ελάχιστη προσφορά στον πολιτισμό!

Νέος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ο Λουκάς Παπαδήμος. Όχι που δεν θα τον τρύπωναν κάπου!

Αλήθεια, πόσο άνετα θα αισθάνεται τώρα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος που βλέπει τα άρθρα του να υιοθετούνται και να αναπαράγονται από τα χρυσαυγίτικα σάιτ; Ή μήπως έχω πολλές απαιτήσεις από τις... τύψεις του!

Κατά το Liberal.gr, το σημαντικότερο γεγονός του 2016 ήταν η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας! Σλουρππππππππππππ...

Κοινωνικό μήνυμα: Τα Καζίνο εναντίον του ΟΠΑΠ με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να υπερασπιστούν τον υγιή ανταγωνισμό στον τζόγο!

Σκληρή αντιπολίτευση από το Νότη Μηταράκη: Η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχεια της διεξαγωγής του εθίμου του ρουκετοπολέμου.

Οι ιδέες της περεστρόικα απαντούν στις απαιτήσεις της αναδιοργάνωσης του σοσιαλισμού, συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της σύγχρονης θεωρίας του σοσιαλισμού, έκαναν το σοσιαλισμό πιο ελκυστικό. Αλέκα Παπαρήγα, Πράβδα, 25.6.1991. Έτσι για να μαθαίνουμε (ενθυμούμενοι).


Στην Τουρκία λένε κυκλοφόρησαν αφίσες που δείχνουν τους Τούρκους να πλακώνουν στις μπούφλες τον Άη Βασίλη (τον χοντρό)! Μαζί τους!

Ρουμανία: Ανάπτυξη 4,6% (η μεγαλύτερη στην ΕΕ), κατώτατος μισθός 259 ευρώ. Άντε και στα δικά μας!

Υπαρξιακό (και ουχί ρητορικό) ερώτημα: ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του;

Επιτέλους! Η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Φλωρίδης θα ανακοινώσουν οσονούπω την κοινή πρωτοβουλία τους για τη δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο του Κέντρου! Έφυγε από πάνω μου ένα βάρος!

Με δήλωση του στο Πρώτο Θέμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκαλύπτει ότι δεν κοιμάται, περιμένοντας την κατάρρευση της κυβέρνησης! Ποια τρολ και μαλακίες...

Ρεπόρτερ σε δελτίο ειδήσεων: Με ψεύτικη γενειάδα μεταμφιέστηκε ο δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο για να μην μοιάζει με τζιχαντιστή! SKAI, STAR ή ALFA; Τζογάρετε!

Όχι, η είδηση δεν είναι το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Η είδηση είναι ότι υπάρχει ΔΗΜΑΡ!

Νίκος Βούτσης: Το 2017 να είναι η χρονιά όπου θα ξεκινήσει η επούλωση των πληγών στην κοινωνία. Ιώδια και γάζες από τώρα!

Δεν αντέχω «κοινή γνώμη» και «κοινή λογική». Μα με τίποτε όμως...

5.000 χορευτές θα κυκλώσουν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να μπει ποντιακός χορός στα Γκίνες! Το Ζάλογγο δεν το σκέφτηκαν;

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου