Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!

Το ποσό των 3.000 ευρώ δαπάνησε ο δήμος Καβάλας για τηλεοπτικά σποτ που «καθοδηγούσαν» τους πολίτες τις ημέρες του χιονιά! Μικρό δεν το λες, αν αναλογισθούμε ότι ο άλλος από τον Νέστο την έβγαλε με ένα χιλιάρικο στο CENTER με το… ΕΒΙΒΑ! Και χόρεψε και τη ζεϊμπεκιά του!

Α καλά, έχουμε ξεφύγει εντελώς! Πήγε, λέει, στην τουριστική έκθεση της Ολλανδίας η κυρία Ιωσηφίδου και αυτό που αποκόμισε από τους διοργανωτές ήταν, το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τα… ποδήλατα του δήμου! Τους θαμπώσαμε πάλι!

Και τώρα το μεγάλο δράμα της σκηνοθέτιδας των μεγάλων επιτυχιών, Ελευθερίας Καραδήμου: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φαν που μας στηρίζουν σε αυτά τα 7 χρόνια που κάνουμε σήριαλ. Από σήμερα όμως θα σταματήσουμε, το 2017 από τις πρώτες κιόλας μέρες μας πήγε στραβά και εξακολουθεί να μας πηγαίνει… Δυστυχώς χάλασε η κάμερα και ο υπολογιστής μου, όπου πάνω εκεί γινόταν όλα. Ίσως μερικοί να χαρούν, άλλα ξέρω πως πολλοί θα συνυπάρχουν κοντά μου και στον πόνο μου. Και λόγω οικονομικής κρίσης τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να τα αντικαταστήσω…

Μήπως η Action Team να διοργανώσει έναν Μαραθώνιο Στήριξης και Αγάπης για την Ελευθερία; Ιδέα ρίχνω…

Μιλάμε, έχω πάθει την πλάκα μου με τις μουσικές που «ανεβάζει» στο facebook ο Καλλιοντζής! Όχι, Sex Pistols δεν είδα ακόμη, αλλά και από Sting έχουμε και Doors διαθέτουμε και από Deep Purple και Rolling Stones καλά τα πάμε! Ε, κάπου ανάμεσα «πετιέται» και καμία Bonnie Tyler, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Νέα Δημοκρατία είναι ο άνθρωπος!

Εφημερίδα Πρώτο Θέμα: Η ομορφιά επηρεάζει και την ιδεολογία: Οι Δεξιοί είναι πιο όμορφοι από τους Αριστερούς! Λες, ρε πούστη μου, να με «ρίχνει» σε ομορφιά ο… Γιάννης ο Πασχαλίδης; Δεν θα το αντέξω!

Άννα Διαμαντοπούλου: Είμαστε Έλληνες, είμαστε εκατομμύρια, είμαστε δημοκράτες, ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ στην κατηφόρα. Το κρατάει απόθεμα το επαναστατικό από την περίοδο της νιότης της. Ναι καλέ, από τότε, με τον… Φιντελ!

Σαν πολύ ρατσισμός να πέφτει εκεί στην ΑΕΚ! Γιατί μόνο Απάτσι, κύριε Μελισσανίδη μου, οι παικταράδες μας; Χάθηκαν οι Σιού, οι Τσερόκι, οι Τσεγιέν;

Κατά τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, τρία είναι τα επίπεδα εγκληματικότητας. Οι ποινικοί, οι τρομοκράτες και οι αντιεξουσιαστές! Γίνεσαι ή δεν γίνεσαι μετά… Εξαρχειώτης;

Ράμφος, Χωμενίδης, Διαμαντοπούλου, Βερεμής και Βασιλική Γεωργιάδου ομοτράπεζοι σε πάνελ των (πάλαι ποτέ εκλεκτών) εκδόσεων Αρμός, με συντονιστή τον Νίκο Δήμο! Ο «αφρός» των… σικ μνημονιακών!

Αυτό το ξέρατε; Το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Τα οφέλη της προσευχής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς!!! Όχι που θα κάτσουν να περιμένουν την ανάπτυξη.

Αν θα θέλαμε να δώσουμε ένα όνομα στον όρο επικοινωνιακή πολιτική, αυτό θα ήταν του… Ομπάμα! Επιστήμονας ο πρώην!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Liberal του Μουρούτη! Τόσο χαμηλά!

Φώφη Γεννηματά: Δείγμα της αλαζονείας Καμμένου η αγωγή κατά του Πετρουλάκη… Η μήνυση που έκανες, Φώφη μου, πριν από έναν μήνα στον Κώστα Βαξεβάνη τι δείγμα ήταν; Αβροφροσύνης;

Όχι και τη Φάμπρικα, κορίτσι μου! Φωνάρα, ναι, δεν λέω, αλλά δεν είσαι και για όλα! Άσε που το συγκεκριμένο το «στοίχειωσε» με ερμηνεία ιερή ο Λάκης Χαλκιάς.

Κώστας Λαλιώτης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Ανωμερίτης, Κώστας Σκανδαλίδης, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Βάσω Παπανδρέου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Απόστολος Κακλαμάνης, Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Πάχτας, Σήφης Βαλυράκης, Μανώλης Σκουλάκης, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γιάννης Σουλαδάκης, Γιώργος Λιάνης… Όλοι αυτοί, κατά πώς λένε, θέλουν να γίνουν ο προοδευτικός πόλος της πλειοψηφίας! Μάλλον τόσα χρόνια θα ήταν ο… οπισθοδρομικός πόλος και είπαν να ανανήψουν. Πόσους χωράει, ρε γαμώτο, αυτή η πουτάνα η κολυμβήθρα;

Νέος πολιτικός όρος: κομματικός μετανάστης!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας κύριος Κλειτσιώτης δήλωσε ότι κάθε χρόνο γίνεται προμήθεια 200 τόνων αλατιού και συνήθως καταναλώνονται οι 60 τόνοι. Και ρωτάω τώρα εγώ: στα τελευταία δέκα χρόνια (που δεν είχαμε δα και τις μεγάλες παγωνιές), λογικά, δεν θα έπρεπε στις αποθήκες του δήμου να βρίσκονταν πριν ξεσπάσει η βαρυχειμωνιά 1.400 τόνοι αλατιού; Έτσι, από περιέργεια ρωτάω, και μην πάει πουθενά αλλού το (πονηρό) σας μυαλό!

Δεν τον έχω στα «πλάνα» μου, αλλά έχει αργήσει πολύ να εμφανιστεί ο σύντροφος Μουρτασάγας και, όσο να ’ναι, μια ανησυχία την έχω.

Προφυλακτικά από τα Lidl! Για να βάλουμε τέλος στην υπογεννητικότητα!

Paulo Coelho: Κλείσε τον κύκλο! Ό,τι τελείωσε, άστο να φύγει… Πςςςςςςςςςςςς, γάμησα εγώ Ράμφο!

Διαβάζω σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida.gr: «Ενημερώθηκα για μία αυθαίρετη απόφαση του δημάρχου να φοιτήσουν παιδιά προσφύγων στο Νέο Ικόνιο. Ποτέ πήρε αυτή την απόφαση και γιατί; Δεν με εκφράζει αυτή η απόφαση του δημάρχου» είπε από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος Γιώτα Βοϊδονικόλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από μερίδα γονέων. Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: η κυρία Βοϊδονικόλα είναι επικεφαλής της παράταξης που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο (και γιατρός στο επάγγελμα) Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε ότι το 90% των ανθρώπων που προβάλλονται στα τηλεοπτικά κανάλια είναι ομοφυλόφιλοι και ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια κολλητική. Η δικιά του να μην είναι μόνο, γιατί είναι και ανίατη!

Ο Μητσοτάκης πάντως πήρε αποστάσεις χαρακτηρίζοντας τη δήλωση «ατυχή»! Για ρατσιστική και ομοφοβική, ούτε λόγος…

Αν δεν τα καταφέρει στον ΔΟΛ ο Μουλόπουλος, έχω εναλλακτική με… Καρανίκα!

Αυτή η Τανιάνα που «έριξε πόρτα» στον χρυσαυγίτη, είναι η ίδια με εκείνη που την περασμένη εβδομάδα έλεγε να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό και να πετάξουν έξω τους πρόσφυγες; Ρωτάω γιατί σαν να μπερδεύτηκα λίγο…

Ισχύει ακόμη το κάλεσμα του Άδωνι Γεωργιάδη να αγοράζουμε το Βήμα και τα Νέα ως πράξη αντίστασης στην άθλια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

Εχθές πάντως εμένα, μαζί με το Βήμα, μου έδωσαν και το Τι να κάνουμε του Λένιν! Καλά πάμε για αρχή…

Από την κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Καβάλας για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας: Πριν την κοπή της βασιλόπιτας διαμορφώθηκαν συνθήκες για  ένα όμορφο μουσικό απόγευμα από δύο καθηγητές μουσικής, την κ. Μορένου Βασιλική και τον κ. Μπάρμπα Δανιήλ προερχόμενοι κι οι δυο τους από το σχολείο της Μεταμόρφωσης, που πρόθυμα μετά από εισήγηση της κ Σταμπουλή, δέχτηκαν να εμπλουτίσουν την εκδήλωση  με ζωντανή μουσική,  παίζοντας  κιθάρα και ακορντεόν. Ακούστηκαν και χειροκροτήθηκαν ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια, όπως: «Τα Παιδιά του Πειραιά», «Λαϊκά τραγούδια της Κάτω Ιταλίας», «Κομπαρσίτα», «Romance» και άλλα… Και άλλα; Τι άλλα; Μπορεί να υπάρχουν και άλλα μετά την… Κομπαρσίτα; Όχι να μου πείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου