Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...



Καλό είναι να μη μας διαφεύγει: το μετεμφυλιακό κράτος παρέδωσε το παιδί της Έλλης Παππά και του Νίκου Μπελογιάννη στην θεία του Διδώ Σωτηρίου! Επαναλαμβάνω: το μετεμφυλιακό κράτος!

Παρεμπιπτόντως, ο Μαζιώτης και η Ρούπα είναι τρομοκράτες. Οι Χρυσαυγίτες μέλη εξωραϊστικού συλλόγου.

Πάντως, και για να μην έχουμε αυταπάτες, το «είδος» της επανάστασης που εκπροσωπεί ο Μαζιώτης και η Ρούπα, εκτός από θνησιγενές και αδιέξοδο, έχει και πολλά στοιχεία αυτοχειρίας.

Δεν τον γνωρίζω τον ιερέα της Αυλής, αλλά και μόνο που τόλμησε, αυτός μόνο, να μπει στο καφενείο του χωριού και να τα βάλει με τους οπαδούς του Σώρρα που έδιναν τον γνωστό όρκο στον απατεώνα, του αξίζουν έπαινοι και θαυμασμός! Και τονίζω το «αυτός μόνο»!

Η δημοσιογράφος Maria Vlamitsou για το τέλος της εφημερίδας Ταχυδρόμος: Από τις πλέον γραφικότερες εφημερίδες της Καβάλας με την αίγλη και την κυκλοφορία μεγάλης φυλλάδας...

Όχι πείτε μου, υπάρχει πιο θλιβερή εικόνα δημάρχου από αυτή που, καμαρωτός στη σκηνή, μετράει αντίστροφα τον ερχομό του νέου χρόνου;

Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών: Σφιχτά στην αγκαλιά τα όνειρα κρατήστε, γέφυρα από λουλούδια στο ’17 να τα περάσει, γλυκιά πραγματικότητα να γίνουν. Χρόνια πολλά και μαχητικά... Να, ανατρίχιασα!

Μη κάνει καμία μαλακία η επιτροπή που θα βραβεύσει την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα των Χριστουγέννων και δεν δώσει το πρώτο βραβείο σε εκείνη με τα γυναικεία εσώρουχα, τη... γάμησε. Για ένα φετίχ ζούμε!

Φαγωθήκατε πια με αυτά τα «Χρυσά Χριστούγεννα». Μια για το κόστος τους, μια για την μειωμένη λάμψη τους, μια για το φτωχό τους πρόγραμμα. Αχάριστοι μια ζωή! Και μόνο βρε που τα κοσμούσε με την παρουσία της η (μία και μοναδική) Κορίνα, φτάνει!

Τώρα το ανακάλυψα: Θανάσης Κολυβάς με Αρτέμη Σώρρα στο CENTER! Σας μιλάω για ΤΟ έπος!

Ουφ, ησύχασα! Έβγαλε επιτέλους Δελτίο Τύπου με τις δραστηριότητες του ο δήμαρχος Νέστου. Καιγόμουν βλέπετε να μάθω για τα... επιτεύγματά του.

Πολύ μου άρεσε η απάντηση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην αντίστοιχη του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα θέματα της Παιδείας. Αλλά θα μου επιτρέψουν οι σύντροφοι κάτι το... προβοκατόρικο: δεν θα έπρεπε να υπήρχε στο τέλος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον... Φίλη; Δεοντολογικώς μιλώντας!

Τις «έλιωσε» τις βασιλόπιτες ο Μορφίδης! Λίγο ακόμη και θα τις έκοβε αυτός αντί του Δεσπότη!

Αν πιστέψουμε το Πρώτο Θέμα, το σεξ, εκτός των άλλων, προστατεύει τα δόντια από την τερηδόνα! Το πιάσατε το υπονοούμενο ε;

Πρωτοσέλιδο στο Μακελειό: Ενωθείτε και συντρίψτε τους μαζί με το στρατό! Και από κάτω φωτογραφίες του Φαήλου Κρανιδιώτη, του Ηλία Κασιδιάρη και της... Ζωής Κωνσταντοπούλου!! Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, η Ζωή... κιχ!!!

Μόλις τώρα το έμαθα! Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε στην ομάδα Action Team να διοργανώσει μικρό αγώνα δρόμου με Αη- Βασίληδες δρομείς! Κοίτα που θα αρχίσω να την εκτιμώ!

Αυτή την απίθανη Ντίνα Μπατζιά δεν θα έπρεπε να την είχε διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ, π α ρ α ύ τ α;

Πάτε καλά φωστήρες μου; Είναι δυνατόν να θεωρούνται τεκμήριο ενοχής οι... σημειώσεις με οδηγίες για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης! Αυτές που ο καθένας μπορεί να τις βρει στη Google ανά πάσα ώρα και στιγμή; Τόσο γκάου;

Πως τον είχε αποκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή; Λαϊκιστή; Και βαθύπλουτο γόνο; Και τεμπέλη; Απαπα!

Και άλλο με Άδωνι! Κατηγορεί τώρα τον Σώρρα ως αντισημίτη! Ο Άδωνις! Αυτός που ήταν μεσ’ τη τρελή χαρά όταν πούλαγε το βιβλίο του Πλεύρη, Εβραίοι, Όλη η Αλήθεια!

Αφού το τσόκαρο μας την «είπε» για τις μπουλντόζες που πρέπει να μπουν στο Ελληνικό και να διώξουν τους πρόσφυγες, μετά το «γύρισε» στο λάιφ στάιλ και παρουσίαζε την εντυπωσιακή ξανθιά που συνοδεύει τον Ηλία Κασιδιάρη! Το τσόκαρο η Τατιάνα!   

Αν είχαμε κατέβει από τον πλανήτη Άρη και διαβάζαμε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το «φαινόμενο Σώρρα», θα είχαμε την εντύπωση ότι αυτό εμφανίστηκε στα... χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς όμως που δεν είμαστε... ούφο!

Μία απορία μπορώ; Το MEGA με τι είδους άδεια λειτουργεί; Γιατί αν είναι με αυτή του ενημερωτικού σταθμού, ένα πρόβλημα νομιμότητας υπάρχει! Νομίζω...

Δημήτρης Σταμάτης στο twitter: ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ «Δεν υπογράφω επάνω στη σημαία». Απάντηση σε όσους την θεωρούν πανί. Και σε όσους έβριζαν τον Σαμαρά που τον κάλεσε στο Μαξίμου... Σωστός! Μήπως όμως να μας θύμιζε και τι είχε ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς για την ιθαγένεια στα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου