Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ... ΓΚΟΥΛΑΓΚ!



Από την ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, έλαβα την παρακάτω επιστολή.

Απάντηση στην αήθη επίθεση του γνωστού λιβελογράφου Γαμβρέλλη

Με αφορμή το νέο λιβελογράφημα του αρθρογράφου της «ΝΕ» απέναντι στο ΚΚΕ και το ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, η ΤΕ Καβάλας υπογραμμίζει τα εξής:
Όταν καταπίνεις την κάμηλο της συνέχισης του αντιλαϊκού δρόμου, της μετατροπής του εμπορίου ελπίδας σε εμπόριο φόβου, τότε δεν απομένει τίποτα άλλο από τον αντικομμουνισμό που σε περιόδους επίθεσης στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα αποτελεί ένα πρώτης τάξεως όπλο για την άρχουσα τάξη.
Άξιος ο μισθός του κυβερνητικού Γαμβρέλλη. Της κυβέρνησης του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των «αριστερών» ιδιωτικοποιήσεων, των «αριστερών» Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου!
Πρώτη φορά αριστερά, πολλοστή φορά ψέμα και αντικομμουνισμός!
Οι αναφορές του Γαμβρέλλη στο σοσιαλισμό και στο πρόσωπο του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και η φρασεολογία του, θυμίζει τους ιδεολογικούς αναμορφωτές της Χούντας. Αλλά πέρα από τη «δημοσιογραφική μαεστρία» χρειάζεται και απύθμενη τύφλωση για να ξεκινήσει κάποιος από τη θέση του ΚΚΕ για το νέο νόμο για τις φυλακές τύπου Γ΄ και να καταλήξει σε ένα συνονθύλευμα – οχετό που τα χωράει όλα: τα γκούλανγκ, τους ομοφυλόφιλους, την εσωκομματική διαφωνία…
Έχει κάθε δικαίωμα ο οιοσδήποτε αρθρογράφος να κάνει κριτική στις θέσεις του ΚΚΕ, ακόμα και αν αυτές υποστηρίζονται από συναδέλφους και ομοϊδεάτες του. Οι εμμονές όμως του Γαμβρέλλη γεννούν και σε εμάς κάποια ερωτήματα:
Δηλαδή, πως τον κόβεται εσείς το Γαμβρέλλη; Τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά δεν σας θυμίζουν κάτι από τη μουντάδα και τη καταχνιά… των «αριστερών» απολογητών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, των σφαγέων του Γιουγκοσλάβικου λαού, της FRONTEX του σκυλοπνίγματος των μεταναστών που σύμφωνα με άλλους «αριστερούς» έρχονται στην Ελλάδα για να λιαστούν;
Έτσι που κάθεστε και τον κοιτάτε, δε σας έρχεται κατευθείαν στο νου… το αριστερό άλλοθι που έχει ανάγκη το σύστημα για να συνεχίσει τα βάρβαρα μνημόνια βαφτίζοντάς τα «πρόγραμμα» και «έντιμη συμφωνία»;

Προς την ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

Αγαπητοί σύντροφοι, ειλικρινά δεν το είχα καταλάβει ότι εκτός από λιβελογράφος είμαι και… γνωστός! Με ανεβάσατε επίπεδο και με γεμίσατε με ευθύνες. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Είναι, βλέπετε, κι αυτός ο μισθός που εν αφθονία μού παρέχει η άρχουσα τάξη και τον οποίο πρέπει άμεσα να εξαργυρώσω. Εξ άλλου, το λένε και οι… παραδόσεις: ουδείς ασφαλέστερος αντικομουνιστής από τον ευεργετηθέντα… οπορτουνιστή. Γνωστά πράγματα!

Πριν απ’ όλα όμως, δύο-τρεις μικρές επισημάνσεις, για να μην εκτίθεστε τζάμπα! Εσείς και το κόμμα «σας».

Πρώτον: όποιος διαφωνεί μαζί σας, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και… συριζαίος. Ξεκολλήστε! Υπάρχουν κι άλλοι που δεν τα πάνε καλά με τις απόψεις σας και τις πρακτικές σας. Απλά τώρα δεν είναι εποχές για να τους… ξεπαστρέψετε, κάτι που ενδεχομένως να σας δημιουργεί φόβους, ανασφάλειες και… ταμπουρώματα.

Δεύτερον: καμία αναφορά δεν έκανα στον «σοσιαλισμό». Για βαρβάτο (και βάρβαρο) καθεστωτικό ολοκληρωτισμό μίλησα. Και για ηγέτες φασίστες που καταξευτέλισαν πανανθρώπινες αξίες και ιδέες. Που διέλυσαν κάθε έννοια ουμανισμού και ελευθερίας. Που στο όνομα του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού διέπραξαν χιλιάδες εγκλήματα. Ως εκ τούτου, μάθετε να διαβάζετε και να μη «χρεώνετε» πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί.

Τρίτον: αλίμονο αν η «δημοσιογραφική μου μαεστρία» χρειαζόταν το νόμο για τις φυλακές Γ΄ τύπου για να ανακαλύψει την ιδεολογική κατάντια του σημερινού ΚΚΕ. Απλά ήταν τόσο ανατριχιαστικές οι αναφορές του Γενικού σας Γραμματέα σε αυτές, ήταν τόσο σκληρές και απάνθρωπες οι απόψεις του για τους ανάπηρους ισοβίτες, που μου «βγήκαν» αυθόρμητα οι συνειρμοί και οι ταυτίσεις. Το αν οι τελευταίες είχαν και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, τα πυρά σας στη… φύση!

Τέταρτον: το ότι τα αντίστοιχα δικά μου ταιριάζουν με εκείνα των «σφαγέων της Γιουγκοσλαβίας» και των δυνάμεων της FRONTEX, πράγματι με ξεπερνάει ως θέση. Μετά δε και από αυτό, οφείλω δημόσια να δηλώσω το «ανίκητο» των επιχειρημάτων σας. Το έχετε… τερματίσει!

Στη διεύθυνση http://gavrefl.blogspot.gr/2015/04/blog-post_28.html το κείμενο που προκάλεσε την απάντηση της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου