Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΧΕΙΕΣ



Καλέ, αυτό δεν ήταν Κίνημα. Το Βασικό Ένστικτο ήταν. Τόση λίμπιντο μαζεμένη, ούτε στις 9μιση Βδομάδες! Αυτοί, παιδί μου, το μυαλό τους στο κεχρί και το ξεσάλωμα. Κι άντε ο αρχηγός! Γόης, μπερμπάντης και ερωτιάρης, να το εξασκήσει το σπορ. Η Μαργαρίτα όμως; Εξωσυζυγική σχέση η Μαργαρίτα; Ποια ύστερα του κόσμου και ποια συντέλεια…

Δεν τα λέω εγώ! Η ίδια τα έβγαλε στη φόρα (φόρα, κατηφόρα), στο αυτοβιογραφικό έπος… Έρωτας και Εξουσία! Που, μεταξύ μας, θα μπορούσε να λέγεται και Έρωτας ΓΙΑ Την Εξουσία, αλλά ας μην παρασυρθούμε από πολιτικές εμπάθειες και διαφορές του παρελθόντος. Εδώ προέχουν οι… ορμές!

Και από ορμές, άλλο τίποτε η συντρόφισσα Μαργαρίτα! Μια φούντωση, μια φλόγα! Ένα μόνο θα σας πω: εγώ που έχω ξεκοκαλίσει όλη την παγκόσμια ερωτική λογοτεχνία (μηδέ του Μεγάλου Ανατολικού εξαιρουμένου), τέτοιο άναμμα, πουθενά! Τύφλα να ‘χουν η Ελ Τζέημς με τις «αποχρώσεις» της και η Λίντα Λάβλεϊς με τις… εμπειρίες της! Αφήστε που η έκδοση ήρθε «καπάκι» το διάστημα που νιώθω μία παράξενη έλξη για την κατηγορία… granny (εις την οποία εντρυφώ μανιωδώς τις μεταμεσονύχτιες ώρες) και, όσο να ‘ναι, ένα κόλλημα το έφαγα. Δείτε γριά στο κρεβάτι και θα με… πιάσετε! Θα σας κοπούν τα ήπατα!

Δέκα ολόκληρα χρόνια τον πέρναγε, που λέτε, τον λεγάμενο η Μάργκαρετ! Στα 65 της τον καμάκωσε! Εν πτύσει! Καψούρα στα δυόμιση χιλιάδες πόδια! Υπερατλαντική! Αλλά κι αυτός όμως… κούκλος! Τη θάμπωσε την ταξιδεύτρα. Το πρόσωπό του ήταν σμιλεμένο, είχε τετράγωνο πιγούνι με λακκάκι, ανοικτά καστανά μάτια. Πολύ αρρενωπός. Μπροστά της πλέον είχε έναν Κερκ Ντάγκλας, έναν Κάρυ Γκραντ… Και έπεσε με τα μούτρα!

Επί δύο χρόνια, του έδωσε και κατάλαβε με τον 55χρονο… ακτιβιστή. Γιατί ξέχασα να σας ενημερώσω ότι ο εραστής (κατά κόσμον Πιέρ), εκτός από υψηλόβαθμος αξιωματούχος του γαλλικού Στρατού στο ΝΑΤΟ ήταν και μέλος περιβαλλοντικής οργάνωσης, οπότε, πού τον έχανες, πού τον έβρισκες, όλο σε κάτι διαλέξεις ανά τον κόσμο για το Ευρωπαϊκό Κίνημα Ειρήνης! Νατοϊκός ειρηνόφιλος! Και μόνον που το ακούς… λιγώνεσαι!

Αυτό έπαθε και η Μαργαρίτα! Παραδόθηκε στο ένστικτο και το απόλαυσε! Αφήστε που κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά το ρομαντικό με το… αφροδισιακό! Όχι σαν κάτι άλλους που έβλεπαν… αεροσυνοδό και έτρεχαν τα σάλια τους. Εδώ μιλάμε για επίπεδο! Γι’ αυτό άλλωστε και την παρουσίαση του ερωτικοπολιτικού έπους είχε αναλάβει ο τιτάνας της σκέψης Θόδωρος Πάγκαλος!

Κατά τα άλλα, εδώ ο κόσμος καίγεται… κτλ κτλ κτλ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου