Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ!

ΚΑΙ συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής; ΚΑΙ άμεση εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας; ΚΑΙ ανώτατο χρονικό όριο στη θητεία των βουλευτών; ΚΑΙ τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών; ΚΑΙ κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας; ΚΑΙ κατοχύρωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων; Σοβιετία δηλαδή!

Υπάρχει σάιτ που έχει ως κύριο «αντικείμενο» θέματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ονομάζεται… Εξάψαλμος! Αμαρτάνεις ή δεν αμαρτάνεις;

Ο Χρήστος Ποτόλιας προς τη Δήμητρα Τσανάκα: Ο δήμαρχος Πατρέων έβαλε τον λαό μπροστά και πήρε το θαλάσσιο μέτωπο. Εμείς χαλαρά, σύντροφε… Βάλαμε τον Κουρουπλή!

Με τόσες ομοφωνίες, λογικό είναι να τελειώνουν τα Συνέδρια του ΚΚΕ μία μέρα νωρίτερα.

Δεν γίνεται στο χώρο που θα συνεχιστεί το μάθημα, να τρώνε τα παιδιά και μάλιστα χωρίς τραπεζοκόμο, αποφάνθηκε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας για τα δωρεάν σχολικά γεύματα. Ε, ναι! Να προσλάβουμε και έναν… μπάτλερ!

Τώρα στο Epsilon και το BiriBiri με τη Λαμπίρη, μιλάει η (ξανθιά προς το… χρυσό) κυρία Πατούλη για τον Τραμπ και την υποδοχή που επιφύλαξε στο ζεύγος ο Αμερικανός πρόεδρος. Α, και για την… ελληνική γλώσσα! Αριστεία γαρ!

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η καπιταλιστική Ελλάδα με εθνικό νόμισμα δεν συνιστά ρήξη προς όφελος του λαού. Σωστό τον βρίσκω.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι πρώτο σε κίτρινες κάρτες ανάμεσα στα 36 μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Εννοείται πως η είδηση είναι ότι ανήκουμε στα… 36!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στη Βουλή: Ου μη γένοιτο! Ουγκ!

Θεϊκό από Σταμάτη Κραουνάκη: Σια Κοσιώνη 8! Τελος! Δεν είναι όνομα είναι διεύθυνση!

Επίκαιρο σχόλιο «βαμμένου» πασόκου: Ο Σημίτης αγαπητέ έβαζε βόμβες επί χούντας και πολεμούσε για τη Δημοκρατία, σε αντίθεση με τον Μπελογιάννη, που πολεμούσε για την επικράτηση της ΕΣΣΔ! Γατάκι, Πάγκαλε!

Το παράξενο για τον Άνθιμο θα ήταν να μη δεχτεί τον Μιχαλολιάκο στη Μητρόπολη. Οπότε, όλα… νορμάλ!

Τι άλλο θα ακούσουμε, Μεγαλοδύναμε! Η Ντόρα επί υπουργίας της στο Εξωτερικών χορήγησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την κλιματική αλλαγή της… Καραϊβικής! Πειρατικό εντελώς!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση και τιμή για τον Μπελογιάννη από αυτή, να τον λοιδορούν και να τον βρίζουν οι χρυσαυγίτες.

Κανένας φόβος για σφαγές ζώων με τη μέθοδο κοσέρ, σύντροφοι οικολόγοι! Μόλις κατέθεσε ερώτηση η (μπουκιά και συχώριο) βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη! Εντάξει, κατόπιν εορτής, αλλά… κατέθεσε!

Θα τρελαθούμε τελείως! Από πού κι ως πού σε θέματα που άπτονται παιδαγωγικών ζητημάτων καλούνται να αποφασίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι; Εκτός κι αν η συγχώνευση δύο νηπιαγωγείων σε ένα γίνεται για λόγους… σούρτα-φέρτα. Εκεί ναι, να εκφραστούν!

Ποιος Αξιώτης, ποιος Χαρπαντίδης και ποια Τριανταφυλλίδου! Βιβλίο της χρονιάς 2017, το βιβλίο Πόλη και πάλι Πόλη του Πρωτοπρεσβύτερου Γεωργίου Διαμαντόπουλου και της κόρης του Ανδρομάχης Διαμαντοπούλου! Φάτε τη σκόνη τους!

Μεγάλο λάθος που δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ προορίζονται για υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία. Θα είναι πλήγμα για την… αντικειμενικότητα!

Γιατί εγώ όταν ακούω το επίθετο Βαλαβάνη το μυαλό μου πάει αμέσως στη Νάντια, την πρώην βουλευτίνα και υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλων των υπολοίπων (το μυαλό) πάει στην παίκτρια του Survivor; Λέτε να γέρασα;

Θόδωρος Μαργαρίτης της ΔΗΜΑΡ: Προσχώρησε ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Μ’ αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι!

Στη «σοβαρή» και «υπεύθυνη» Καθημερινή, ο Στέφανος Κασιμάτης αναγγέλλει την είδηση ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου έγινε γιαγιά, και καταλήγει: Παγώνει το αίμα μου όταν σκέφτομαι ότι για να γίνει γιαγιά η Τασία, αυτό σημαίνει πως είναι και μητέρα! Μετά φταίει ο Ρουβίκωνας!

Μπορείτε να το πείτε και διαστροφικό, αλλά όταν ακούω για Σημίτη, το μυαλό μου πηγαίνει αμέσως στη Μαλβίνα!

Αυτό πάλι; Οι συριζαίοι καραμανλικοί και οι νεοδημοκράτες σημιτικοί; Και αργεί και η συντέλεια.
Την οποία (συντέλεια) τα άστρα και ο Λεφάκης την «κόβουν» κάπου εκεί στα τέλη Σεπτεμβρίου!

Και ο Μαριάς κόμμα; Και τον είχα σε μία (κάποια) εκτίμηση!

Και ενώ η (τυφλή) ελληνική δικαιοσύνη πριν τέσσερα χρόνια αθώωνε τους βασανιστές της Μανωλάδας (γεγονός που έκανε τότε τον Άδωνι Γεωργιάδη… τρισευτυχισμένο), έρχεται τώρα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μας ρίχνει ένα προστιμάκι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, γιατί ως κράτος αποτύχαμε να προστατεύσουμε τα θύματα, να κάνουμε ικανοποιητικούς ελέγχους, να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους, αλλά και να δράσουμε αποτρεπτικά σε τέτοιες καταστάσεις. Κοινώς, εις υγείαν μας!

Αλήθεια, όταν επί εποχής Σημίτη σκορπούσαμε τα λεφτά στις πίστες, γνωρίζαμε ποιος ήταν υπουργός οικονομικών της Γερμανίας; Ακαδημαϊκώς, έστω!

Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μία δικογραφία, όταν ανάμεσα στα περιεχόμενα της έχουν συμπεριληφθεί και πρωτοσέλιδα από το Πρώτο Θέμα και την Espresso; Πού; Μα στη δίκη του αναρχικού Θεοφίλου! Που (ειρήσθω εν παρόδω), ακόμη δεν έχει βρεθεί μάρτυρας που να βεβαιώνει την παρουσία του στο φονικό της Πάρου! Λεπτομέρεια; Ο Θεοφίλου έχει καταδικαστεί το 2014 σε 25 χρόνια φυλάκιση με μόνη κατηγορία τα… βιβλία που διάβαζε και τα κείμενα που υπέγραφε!

Όχι, ρε πούστη μου! Μου διέφυγε να διαβάσω το τελευταίο δελτίο Τύπου με τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου! Νοιώθω μία… ανασφάλεια!

Τρέλα! Να θέλει να αγιάσει ο Άδωνις και να μη τον αφήνει η Παπακώστα!

Η οποία (Παπακώστα), μετά τη συνέντευξη του Σημίτη στον Παύλο και τη Σία ανέβασε στο twitter το παρακάτω πόνημα: Είδα την συνέντευξη Σημίτη… Tο πολιτικό ίζημα που αφήνει η επανεμφάνισή του έχει βαριά οσμή! Το ίζημα!

Σε έρευνα της οργάνωσης Domestic Violence in Europe, αποκαλύπτεται ότι 3 στους 10 Έλληνες τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους! Εξ αυτού ορμώμενος, θέλω να σας ενημερώσω ότι ανήκω στους… 7!

Αν δεν το μάθατε, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου και αν προέρχεται.

Προβληματισμός στο Epsilon για το Star Academy, προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για το Survivor. Για εσάς που νομίζετε ότι δεν έχουν έγνοιες οι άνθρωποι!

Στις 666,06 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο! Σατανίζομαι!

Μεγάλη εβδομάδα τα νέα μέτρα στη Βουλή. Μία Ανάσταση είχαμε, πάει και αυτή!

Γιώργος Κουμουτσάκος, Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας: Το μίσος, η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός είναι ξένα με τις αρχές, τις αξίες και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Κάτι για το… DNA μας;

1839 ταινίες συμπλήρωσε αισίως διάσημος πορνοστάρ! Είναι αυτό που λένε… γαμήθηκε στη δουλειά!

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατέφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας την… πρωταπριλιά!

Σύμφωνα με τον Στουρνάρα, σύνταξη εξασφαλίζεις και με την αποταμίευση! Τους κουμπαράδες πάραυτα!

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε φοιτητή. Τον χτύπησαν άγρια επειδή τον πέρασαν για μέλος του Ρουβίκωνα. Όχι, αυτήν τη φορά ο Λυριτζής και ο Οικονόμου δεν μίλησαν για… ποδοσφαιρική διαφορά!

Σύμφωνα με έρευνα, ο μέσος όρος μεγέθους του μορίου του έλληνα είναι… 11 πόντοι! Κοινώς την… πουτσίσαμε!

Και όπως είπαμε, ε; Διαγωγή κοσμιωτάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου