Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ

Ποιος είπε ότι το Survivor ωθεί τον κόσμο στην αποπολιτικοποίηση; Ορίστε, τώρα μόλις ο Αγγελόπουλος (των μαχητών; των διασήμων; θα σας γελάσω) εξέφρασε την επιθυμία ότι θέλει να γίνει δήμαρχος!

Την ίδια ώρα που η Ελένη Μενεγάκη μάς δείχνει τα τέσσερα παιδιά της στο instagram.

Από αφίσα ελληνοχριστιανικού περιεχομένου: 350.000 εκτρώσεις τον χρόνο στην Ελλάδα των Μνημονίων. Δολοφονούν τους μικρούς Έλληνες πριν ακόμη γεννηθούν. Μην τους κάνεις τη χάρη. Τα παιδιά είναι ο πλούτους της οικογένειας… Κι όμως, μέσα σε αυτήν την κατάθλιψη, υπάρχει και κάτι θετικό: είχαμε 350.000… συνευρέσεις! Γεγονός που θα πρέπει να μας χαροποιεί και να μας τονώνει.

Κάτι στο πιο ελληνικό γι’ αυτό το Let’s Do it Greece δεν υπήρχε; Όχι πως «καίγομαι» αλλά νά, είναι που είδα πολλούς της «παραδόσεως» να συμμετέχουν στον εθελοντισμό.

Υπέροχα και πρωτοποριακά τα όσα ετοιμάζει ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Καβάλας Γιάννης Κακάρας για τις αρχές Μαΐου με επίκεντρο τον Απόστολο Παύλο. Εύγε και πάντα τέτοια.

Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη… Δεν τα λέω εγώ! Το ΚΚΕ τα λέει! Όχι για να μη… λέτε!

Πανιώνιος! Η ομάδα που τιμάει έμπρακτα την προσφυγική της καταγωγή!

Τώρα συγνώμη και με το συμπάθιο: η είδηση είναι ότι το Υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή να ανακληθεί η άδεια που ενέκρινε Σχολή Αστρολογίας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (!!!), ή ότι είχε προηγηθεί η έγκρισή της; Για να βάλουμε και μία σειρά!

Όπα, τι έχουμε εδώ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Νορβηγία κατέχουν το 29,3% του ενεργού εργατικού δυναμικού της χώρας, δίνοντάς της την πρώτη θέση στη σχετική λίστα; Και μετά ακολουθεί η Σουηδία με 26,2%; Κι έπειτα η Γαλλία με 21,9%; Και η Ελλάδα των… σοβιέτ; Στην προτελευταία θέση με 7,9%;

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική ενέργεια στο μετρό της πόλης… Λένινγκραντ ! Ε ναι, να μην ξεχνιόμαστε!

Ως «κομάντο του τουρισμού» χαρακτήρισε ο σύντροφος Γανίτης την πρόεδρο της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου! Άντε και… Cat Woman!

Από την Καθημερινή: Η Μέση Εκπαίδευση χρειάζεται μια σοβαρή συντηρητική μεταρρύθμιση. Να ξεχάσουμε τις προοδευτικές ανοησίες των τελευταίων δεκαετιών και να επαναφέρουμε τα στοιχειώδη: γραφή, ανάγνωση και πειθαρχία. Ναι, και επαναφορά της σχολικής ποδιάς! Και κάτω από το γόνατο!

Εσείς τι καταλάβατε από το «καλωσόρισμα» του πρώην δημοτικού συμβούλου Νίκου Κούτρα στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου; Γιατί εγώ, δεν…

Ίσως να μην είναι η καλύτερη χρονικά συγκυρία για αισθητικές προσεγγίσεις (και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί), αλλά αυτό το Μνημείο για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Καβάλας, κομματάκι κακόγουστο ε;

Έπρεπε να αλλάξει η σύνθεση του ΕΣΡ για να μάθουμε (σχεδόν δύο χρόνια μετά) ότι ο τηλεοπτικός σταθμός STAR διέθεσε για την συγκέντρωση των οπαδών υπέρ του ΝΑΙ 112 λεπτά, ενώ για την αντίστοιχη των οπαδών του ΟΧΙ μόλις 2!

Συνήγορος υπεράσπισης από τη δίκη ενός βιασμού: Η κοπέλα αυτή ήταν αθλήτρια, βραβευμένη και πρωταθλήτρια, ήταν καλή μαθήτρια και φοιτήτρια, είχε μια καλή οικογένεια που την στήριζε σε όλα, και κάπου ξαφνικά θέλησε να κάνει μια επανάσταση εναντίον της εικόνας της πετυχημένης κοπέλας. Πήγε λοιπόν να κάνει ομαδικό σεξ με αυτούς τους δύο άντρες, αλλά όταν συνήλθε, μετάνιωσε. Δεν άντεξε την ίδια της την επανάσταση, κι έτσι κατέληξε στην καταγγελία…

Φρίκη από τα χημικά στη… Σύριζα, έγραφε η επιγραφή κάτω από τη Σία Κοσιώνη στο Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ! Να θέλεις να κρυφτείς και να μη σε αφήνουν.

«Χτύπημα» Ανδρέα Ανδριανόπουλου: Από το Κιργιστάν λοιπόν ο τρομοκράτης της Αγ. Πετρούπολης. Περιμένω κινητοποιήσεις μουσουλμάνων για καταδίκη της πράξης. Όχι απλά δηλώσεις… Εγώ πάλι, ρε Ανδρέα, περιμένω ακόμη μια δικιά σου καταδίκη για τις πράξεις της Χρυσής Αυγής! Τι όχι;

«Σοβαρά» σάιτ ανακάλυψαν off shore του πατέρα του Πάνου Σκουρλέτη και ρωτούν αν είναι όντως δική του. Το ότι ο άνθρωπος έχει πεθάνει εδώ και 30 χρόνια, απλά… λεπτομέρεια!

Έλα ρε, πέταξε μπαρούφα ο Μπαλαούρας; Δεν το χωράει ο νους μου!

Τον «τάπωσε» όμως ο «δικός» μας ο Αγανικόλας (ο πρώην του Σώρρα και τώρα του Φαήλου, αν δεν απατώμαι) με ελληνορθόδοξο πόνημα περί Αγίου Φωτός, Ισλαμικού Τεμένους, ανεξιθρησκίας και… γενιτσαρισμού! Κοινώς, μπουρδούκλωμα!

Tweet ΕΠΟΣ με τη «σφραγίδα» του Ελλάς-Ορθοδοξία: Οι Ορθόδοξες Εκκλησίες γεμάτες από λαό την Μεγάλη Εβδομάδα, οι απεργίες των κομμουνιστών έρημες! Λένιν, Στάλιν και Μαρξ, χάσατε ξανά! Γιούπιιιιιιιι!!!

Καινούρια δήλωση του Χρήστου Σταϊκούρα, τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας: Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τα δημοσιονομικά μέτρα. Η ψήφισή τους όμως από τη κυβερνητική πλειοψηφία, αποτελεί δέσμευση για τη χώρα… Σπίρτο!

Πολλές ξανθιές στη συγκέντρωση των οπαδών του Σώρρα στη Καβάλα! Να υποθέσω κάτι;

Από παλαιότερη ερώτηση του βουλευτή Μάκη Βορίδη προς το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα, Αεροψεκασμοί Άγνωστης Προέλευσης: Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα, κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες, έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς. Πρόκειται για μεγάλου μήκους πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής… Πεθαίνω για… υπόλευκα!

Δημοσίευμα στηn Καθημερινή, το μακρινό 2002! Μετά το Big Brother, έρχεται το Survivor, εντείνοντας τον μεταξύ των καναλιών ανταγωνισμό, που πλέον λαμβάνει χαρακτηριστικά κανιβαλισμού και γίνεται ανηλεής. Ενώ ο ένας πάει να βγάλει το μάτι του άλλου με θύμα τη ποιότητα που πλήττεται τόσο στο επίπεδο της ψυχαγωγίας, όσο και στο επίπεδο της ενημέρωσης, αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει διέξοδος.

Η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα, 15 χρόνια μετά, πάλι στηn Καθημερινή: Σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης το Survivor στον ΣΚΑΪ! Η «τρελή εμπειρία» της επιβίωσης, με έπαθλο μεγάλο χρηματικό ποσό, τόσο αναγκαίο στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς… 

Ζω για να δω τον Μορφίδη σε ελεύθερο κάμπινγκ!

Πώς το λέει ο Αγγελάκας; Η φτώχεια είναι πιο φρόνιμη αν νιώθει ότι φταίει; Αυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου