Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο ΘΕΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

Εγώ δεν το «έπιασα». Εσείς; Ζητούνται (λέει): α) άνεργοι, β) νέοι, γ) πτυχιούχοι για να ενταχθούν στην ομάδα μας Επιστημονική Ομάδα «Οψόμεθα εις Φιλίππους». Και θα την πω την «αμαρτία» μου: από την αρχή, ένα μικρό προβληματάκι το είχα με το… όλο πρότζεκτ.

Από τις εκλογές στη Τουρκία, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον (γεωγραφικό) στοιχείο. Η ψήφος των Τούρκων που ζουν στα παράλια της γείτονος. «Τάπα» στο Ερντογάν και «αύρα» δημοκρατίας.)......
Σιγά μη δεν έπαιρνε το μέρος των Απόστρατων των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Καβάλας το… καρντάσι. Σιγά που δεν θα υποστήριζε τους «κομμουνιστοφάγους» και τους «νοσταλγούς». Πώς το λένε; Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα; Αυτό!

Άλλο πάλι και τούτο! Να χρειάζεται αίτηση συμμετοχής για να γίνεις… εθελοντής!

Δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το μακρινό 1999: Ο νέος αιώνας μπορεί να είναι αριστερός! Πάντα «μέσα» στις προβλέψεις του αυτός ο άνθρωπος. Άλλως πώς, χαμένος μέσα στην διορατικότητά του! Πςςςςςςςςςςςς!!!

Εσείς το ξέρατε ότι η Παπακώστα είναι… Παλαιολογίνα; Νά, σας ορκίζομαι! Το έγραψε!

Αλέξης Χριστοφιδάκης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: να δούμε τι μώλωπες θα έχουν οι κυβερνητικοί βουλευτές που επιστρέφουν από τις περιφέρειες τους. Κατά τα άλλα, καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται!

Μόλις τώρα στο TheTOC της Έλλης Στάη: Τα 7 λάθη που κάνεις όταν αυνανίζεσαι και σου στερούν το θεαματικό φινάλε! Το επίπεδο της… μαλακίας!
Βέβαια, καθότι περίεργος και… επιρρεπής, μελέτησα προσεκτικά το όλο πόνημα και με βρήκα… αλάνθαστο!

Ο Κώστας Μορφίδης δεσμεύτηκε στον δημοτικό σύμβουλο Νέστου και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δύναμη Πολιτών Περικλή Αμπεριάδη ότι στο επόμενο διάστημα το ίντερνετ θα «φτάσει» στον δήμο Ορεινού. Παραμένει άγνωστο αν η «άφιξη» του πολυπόθητου σήματος θα γίνει με τη γνωστή… ταχύτητα του συντρόφου!

Με όλο μου τον σεβασμό και την αγάπη μου προς τους δασκάλους και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, αλλά κομματάκι υπερβολική η «τιμή» στον Παντελή Θαλασσινό. Νομίζω…

Από τη συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα στο (ω, ναι!) Capital.gr και τον Μανόλη Καψή: Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ξεφύγουμε από το κρατικοδίαιτο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας. Και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, αυτό θα το προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… Παράξενο; Καλέ, σώπα…

Πρωτοσέλιδο στην Αυγή: Ξεπουλάει τη ΔΕΗ ο Μητσοτάκης! Δεν μπορεί, κάτι θα παίρνουν! Προς το… ληγμένο!

Τρελαίνομαι για αποφθέγματα Κοέλιο! Μπροστά του η Χρυσηίδα, γατούλα…

Όλα τα περίμενα, αλλά να παίζουν κινηματογραφικές σκηνές για ειδήσεις, με τίποτε. Ήρθαν όμως ο Ευαγγελάτος και ο Σρόιτερ και έβαλαν τέλος στις βεβαιότητές μου.

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης κυκλοφόρησε ανακοίνωση ενάντια στη… γιόγκα! Στα πλαίσια προφανώς του… υγιούς ανταγωνισμού!

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά, τώρα που έζησε και κατάλαβε τι ακριβώς σημαίνει Αριστερά. Ο «δικός» μας… Κοέλιο!

Το Ποτάμι (ναι, υπάρχει!) εύχεται στον Ερντογάν να χρησιμοποιήσει τις νέες του εξουσίες για το καλό! Εδώ ακριβώς είναι που αποκτάει νόημα η λέξη… κουκουρίκο!

Προχθές το έμαθα! Ο Μάο Τσε Τουνγκ είχε μιλήσει για τη Συμφωνία της Βάρκιζας, λέγοντας ότι πρόκειται για τη μόνη νικηφόρα επανάσταση που παρέδωσε την εξουσία. Από τότε, κανένα ένοπλο κίνημα, κάθε απόχρωσης, εθνικιστικό, δεξιό ή αριστερό, από το Σαλβαδόρ μέχρι το Κονγκό και από το Νεπάλ μέχρι την Ιρλανδία, ποτέ δεν δέχτηκε να αφοπλιστεί χωρίς να έχει αποσπάσει γενική αμνηστία. Έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να… παραδειγματίζονται οι νέοι!

Εκτός της Βενεζουέλας, υπάρχει και η Ουκρανία! Για να μην ξεχνιόμαστε…

Επί χούντας, λέει, κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες. Όντως, μας φύλαγε ο… χαφιές!

Εντάξει, εμείς τους στέλναμε στη Μακρόνησο, στη Ρωσία απλά τους χαρακτηρίζουν «εξτρεμιστές» και απαγορεύουν τη δράση τους. Για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ο λόγος. Κάτι σε… Je Suis μήπως;

Και όπως αυτήν τη στιγμή διαβάζω στο Ορθοδοξία ή Θάνατος, τα άτομα που ταλαιπωρούνται από ανοιξιάτικες αλλεργίες, είναι στην πλειοψηφία τους άθεοι ή άπιστοι που δεν νηστεύουν! Αψιουυυυ!

Έκανα το τεστ Ποια εθνικότητα ταιριάζει περισσότερο με το πρόσωπό σας και με «έβγαλε»… Τούρκο! Θα σέβεστε!

Είχα να το ζήσω χρόνια! Να με πάρει το ξημέρωμα διαβάζοντας ένα βιβλίο! Συνέβη προχθές με το βιβλίο του Λευτέρη Κελβερίδη για τα Σινεμά της Καβάλας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς. Και ναι, το Paterson ταινιάρα… μέντορα!

Και εκεί που η Νέα Δημοκρατία άρχισε να το «γλεντάει» με αυτά που συμβαίνουν στη Βενεζουέλα, βγαίνει η στελεχάρα της επιθυμώντας… λύση Πινοσέτ! Όχι, για να δείτε…

Πάσχος (ή… πάσχων;) Μανδραβέλης: Όταν πεθαίνουν διαδηλωτές στην Δύση τους δολοφονεί ο καπιταλισμός. Όταν δολοφονεί ένα σοσιαλιστικό καθεστώς φταίει το ανθρώπινο είδος… Το προσέξατε; Στον καπιταλισμό οι διαδηλωτές «πεθαίνουν» ενώ στο σοσιαλισμό «δολοφονούνται». Είναι αυτό που λένε, η… ειδοποιός διαφορά!

Έχει δίκιο ο Γιώργης ο Διπλός. Ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή όχι, ο Βαρουφάκης έχει κάτι να πει. Και αυτό, λίγο δεν το λες. Ειδικά στις μέρες μας.

Κι άλλος Πάσχος: Αν το 1969 γινόταν λαϊκή εξέγερση στην Ελλάδα, πόσοι χουντινίστας θα υπερασπιζόταν την «εθνοσωτήριο επανάσταση» με όπλα κατά διαδηλωτών; Τι να σε πω, ρε Πάσχο! Δύσκολο το ερώτημα! Το σίγουρο όμως είναι ότι κάτι σαν του λόγου σας, πάλι κάπου θα βουλευόσασταν!

Θέλω να γνωρίσω έναν θεατή του Survivor και έναν θεατή του Star Academy για να βγάλω τον μέσο όρο του Έλληνα ψηφοφόρου. Και όποιος με πει ρατσιστή, τον πήρε και τον σήκωσε. Για να μη πω, τη… γάμησε!

Θυμάμαι κάποτε στο γήπεδο τον Αντωνάκη τον Γαρίδα να λέει στον επόπτη: κύριε λάινσμαν, σας είχα και σε μία κάποια εκτίμηση… Πολιτισμός!

Όπως διαβάζω στο (λατρευτό) liberal, αντίσταση στη χούντα δεν έκανε μόνο η Αριστερά. Ε ναι! Ήταν και τα… ένδοξα Παρίσια!

Η Κάπα Research ρωτά αν η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα με Χούντα ή Βασιλιά. Στην επόμενη έρευνα, το ερώτημα θα περιλαμβάνει και την περίοδο της Τουρκοκρατίας! Πλουραλιστικά μιλώντας!

Όσο υπάρχει Βενεζουέλα και Μαδούρο, τα νεκρά παιδιά της Υεμένης δεν πρόκειται να γίνουν θέμα στη Βουλή! Άσε που είναι και… μαύρα!

Μπογδάνος (ο γνωστός): Αφιέρωμα του Focus λέει ότι οι Έλληνες θέλουν να φορολογηθούν οι πλούσιοι, δηλαδή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Όταν ο ποιητής… αρμέγει!

Και για να μαθαίνετε: ο άγιος Νικόλαος, είναι μεγάλος και δημοφιλέστατος, διότι, από την βρεφική του ακόμη ηλικία, είχε εκδηλωθεί η εξαιρετική εύνοια του Θεού σε εκείνον, ένεκα του ότι δεν θήλαζε Τετάρτη και Παρασκευή! Όχι σαν κάτι του λόγου σας που πέφτετε με τα μούτρα στο… βυζί!

Δεδικασμένο από τη δίκη της Νυρεμβέργης: Ο συμψηφισμός του ναζισμού με  ο τ ι δ ή π ο τ ε  είναι άκυρος! Δεδικασμένο και… τετελεσμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου