Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!




Σήμερα, αδελφοί μου, σήμερα! Σήμερα συζητάνε δημόσια ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη! Το ωραίο είναι ότι συζητάνε για το φαινόμενο του λαϊκισμού μέσα στο ίδιο του το… σπίτι! Γιατί ξέχασα να σας πω ότι εμπνευστής και διοργανωτής του σόου είναι το site iefimerida.gr!

Γκαντεμιά κι αυτή! Να έρχεται κοτζάμ Ομπάμα και να είναι σαν να σε επισκέπτεται η… Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

Είπα Βαρδινογιάννη! Αλήθεια, τι να κάνει αυτή η ψυχή; Το MEGA ήταν μία κάποια λύσις!

Πολύ «νόστιμα» τα βρίσκω αυτά τα ταξιδάκια στις Βρυξέλες. Ειδικά όταν συνοδεύονται και με διεθνείς συναντήσεις του επιπέδου ενός… Together. Κι άλλο τόσο όταν οι «δικοί» μας από την Καβάλα προβάλλουν εκεί τα συμπεράσματά τους για τα είδη της βίας που μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα… των ΚΑΠΗ!

Από τους 15 καταληψίες του Βοτανικού που συνέλαβε η Αστυνομία, οι 10 έχουν στο παρελθόν κατηγορηθεί: για μαστροπεία, για διακίνηση πλαστών δελτίων «σκρατς», για κλοπές και απάτες, για εμπορία ναρκωτικών, για πλαστογραφίες. Περίεργο που το μόνο κόμμα που υποστήριξε τους καταληψίες ήταν η Χρυσή Αυγή;

Ως «δεύτερο τη τάξει» υπουργείο φέρεται να είναι αυτό της Ψηφιακής Πολιτικής. Με δεδομένο ότι το Εσωτερικών παραμένει το «πρώτο», πείτε μου εσείς σε τι εκτίμηση έχουν το Οικονομικών, της Παιδείας, της Εργασίας, του Πολιτισμού.

Γιατί εγώ τώρα έχω μία υποψία ότι όλοι εκείνοι που πανηγύριζαν για την πτώση του τείχους του Βερολίνου, μπορεί τώρα να πανηγυρίζουν για το τείχος που σηκώνεται στο Μόναχο για να χωρίσει τους ντόπιους από τους πρόσφυγες;

Πλάκα-πλάκα, αυτός ο Γιάννης Πασχαλίδης δεν πρέπει να έχει ξυπνήσει από το όνειρο και «ζει» ακόμη τον… βουλευτή! Προχθές μάλιστα ανακοίνωσε και την παραχώρηση στεγασμένου χώρου από τον ΟΛΚ στην ΠΥ Λιμένα Καβάλας!

Θα μιλήσει η Μενδώνη, θα μιλήσει ο Χρυσομάλλης, θα μιλήσει ο Επιτροπάκης, θα μιλήσει ο Χαρπαντίδης, θα χαιρετίσει ο Παπουτσής και μετά… μετά θα πάρει τον λόγο ο Βενιζέλος!!! Εδώ καλέ, δεν μιλάμε για Κύκλο Ιδεών, αλλά για ολόκληρη… Ορέστεια. Και πού να αποκαλύψω και τον σκηνοθέτη του… δράματος!

Διακρίνω λίγο υφάκι σε αυτόν τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο ή μου φαίνεται; Άσε το κουστούμι, τη γραβάτα και τα μανικετόκουμπα.

Με το συμπάθιο, είναι επιστήμονες οι δημοσκόποι και δεν είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το… ρέικι; Όχι, πείτε μου!

Αν μη τι άλλο, η Μαντόνα έκανε ό,τι μπορούσε…

Αυτό πάλι, πού το πας: 45 Κολωνακιώτες και 5 τσιγγάνοι, αλλά η συμμορία ονομάζεται συμμορία Ρομά!

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης του Χάρβαντ βεβαίως, βεβαίως: Σε ολοένες και περισσότερες χώρες αρχίζει να υιοθετείται σήμερα η τάση του εθνικού απομονοτισμού! Πράγματι… αροιστηα!

Μήπως την έχουμε «δει» λίγο χαλαρά την εκλογή του Τραμπ; Γιατί απ’ ό,τι διαβάζω, ήδη άρχισαν οι απειλές στους Εβραίους της Αμερικής, το σύνθημα America White Again πάει κι έρχεται σε τοίχους των σχολείων, ενώ τα παρακλάδια της Κου Κλουξ Κλαν ξεκινάνε παρελάσεις νίκης!

Πάντως αυτό να είσαι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση αλλά να πλουτίζεις χάριν αυτής, το λες και… μπουρδούκλωμα! Ή… πουστία;

Σύντροφοι, τι έγινε ο Μουρτασάγας; Ακόμη να παρέμβει ιδεολογικοπολιτικά! Σας το είπα, ανησυχώ!

Το διαβάσαμε κι αυτό και μάλιστα σε σοβαρά έντυπα: «Αστακός» οι Αθήνα για την επίσκεψη του Ομπάμα! Σιγά μην είναι και… πεσκανδρίτσα!

Ποιοτικό άλμα στη Σούπερ Λινγκ! Με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ, διευθύνων σύμβουλος διορίστηκε ο… Βασίλης Γκαγκάτσης! Καθαρές δουλειές!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: το πρώτο site που μας ενημέρωσε ότι ο Μπίκας έχει σπίτι στην Ιερισσό, ήταν το… gavros.gr! Σύμπτωση!

Γιώργος Βουλγαράκης: Πέραν της φασαρίας που κάνει ο Τραμπ, αν διαβάσει κάποιος τις θέσεις του, στη βάση τους είναι σωστές! Όπως, Γιώργο μου; Ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους τιμωρία για τις γυναίκες που κάνουν έκτρωση; Ε; Πώς; Αδιάβαστος;

Ενός λεπτού σιγήDance Me To The End Of Love! Θα μας λείψεις...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου