Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗ



Ανησυχώ, σύντροφοι! Πέρασε πάνω από ένας μήνας και ακόμη δεν είδα παρέμβαση Μουρτασάγα!

Φαίνεται ότι η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας έχει πολύ μεγάλο «σουξέ» και «ζήτηση», γι’ αυτό και οι γέροντες της Μονής Βατοπαιδίου φρόντισαν να μην αφήσουν κανέναν παραπονούμενο! Έφτιαξαν αντίγραφα και τα κυκλοφορούν ανά την Ελλάδα σε μορφή… περιοδείας!

Στην… τράμπα, η Μονή Βατοπαιδίου υποδέχτηκε από την Κέρκυρα (όπου «αναπαύεται») την ιερή παντόφλα του Άγιου Σπυρίδωνα! Να θέλεις να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν!

Αχ μωρέ, καλά που είναι και αυτό το facebook και μαθαίνω ότι ο σύντροφος Σιμιτσής βρέθηκε με άλλους αυτοδιοικητικούς του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ιταλία για να συμμετάσχει στην ημερίδα με θέμα την (κάθεστε;)… Κυκλική Οικονομία!!! Δεν «ισιώνει» με τίποτε το πράμα!

Υπάρχουν και χε ι ρ ό τ ε ρ α ! Σχολεία για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας θα ιδρύσει, λέει, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου (ναι, αυτός που είπε ότι οι νεοναζί της Κύπρου πρέπει να μπουν στη Βουλή), τονίζοντας ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι διαταραγμένες προσωπικότητες και… μη φυσιολογικοί. Και προς επίρρωση του λόγου του, έφερε ως «φυσιολογικό» παράδειγμα τους… μοναχούς! Να φταίει το… θυμίαμα;

Μπαλάφας: Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ.
Κρεμαστινός: Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έλα τώρα που γυρίζει!

Στην εκδήλωση του 5ου Γενικού Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας, ο προσκεκλημένος ομιλητής (και… εξυπνότερος Έλληνας), ξεκίνησε την ομιλία του, διερωτώμενος αν οι μαθητές προσήλθαν να τον ακούσουν εκτελώντας «καταναγκαστικά έργα» υπό το φόβο ότι τα τιμωρηθούν αυστηρά, κατά το πρότυπο της Β. Κορέας! Κόψε κάτι, ρε τιτανόμεγιστε!

Είπε και το άλλο έξυπνο ο… εξυπνότερος: Αν οι νέοι αποφάσιζαν για το επαγγελματικό τους πεδίο στα 6 τους χρόνια, πριν μπουν στην εκπαίδευση, σήμερα όλοι θα ήταν πυροσβέστες, επειδή η Πυροσβεστική έχει πολύ όμορφα κόκκινα αυτοκίνητα… Κι εγώ, ρε φίλε, που το μόνο κόκκινο που ήξερα στα 6 μου ήταν το… σφυροδρέπανο, για πού με «κόβεις»; Για… Κιμ μεριά;

Ανάρτηση στο facebook του Θανάση Χειμωνά, τομεάρχη Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ: Και να προσέχουν κάτι πασοκάκια που με βρίζουν με τη φάτσα τους. Μπορεί να τους πετύχω σε κάνα συνέδριο και να ψάχνουν τον κώλο του μετά. Μιζέρια, Θανάση μου! Σε πασοκικούς κώλους ξεπέσαμε;

Μελέτη του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα βρήκε ότι η συχνή παρακολούθηση πορνό μάς κάνει να έχουμε πιο θετική στάση απέναντι στην θρησκεία εξαιτίας αυξημένων αισθημάτων ενοχής! Πάραυτα για εξομολόγηση!

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ από την Αστόρια για τις αμερικάνικες εκλογές και 3 στους 5 ομογενείς να δηλώνουν υπέρ του Τραμπ! Λογικό μέσα σε τέτοια κακογουστιά!

Στο 4% η δημοτικότητα του Ολάντ. Άντε, σε λίγο θα πιάσει το ποσοστό της… αγελαδίτσας της ΦΑΓΕ με τα λιγότερα λιπαρά!

Σοβιετία! Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δίνει συγχαρητήρια στο ΚΚΕ επειδή κατάφερε να κινητοποιήσει τους συνταξιούχους και να τους κατεβάσει στους δρόμους!

Εντάξει, να αντέξω χωρίς Φίλη, να αντέξω χωρίς Παρασκευόπουλο, να αντέξω χωρίς Ξυδάκη, άντε και χωρίς Φωτιάδη και Μπόλαρη! Χωρίς Τζάκρη όμως με τίποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου