Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ...





Θα τρελαθούμε τελείως! Βγαίνουν και μιλάνε οι ΠΑΣΟΚοι για στυλ, για τρόπους και αισθητική! Οι ΠΑΣΟΚοι! Αυτοί που δόξασαν τον λαϊκισμό της Αυριανής, που «προσκύνησαν» στους έρωτες του αρχηγού, που έστειλαν μια ολόκληρη χώρα να ξεδίνει (και να ξεχνά) στα καψουροσκυλάδικα, που έκαναν τους Παρνασσούς και τα Καϊμακτσαλάν νεοπλουτίστικες πίστες της χοντροκοπιάς τους... Οι ΠΑΣΟΚοι ρε πούστη μου!

Για την Ελευσίνα που ανακηρύχτηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το μάθατε. Το άλλο με τα μεταξωτά βρακιά και τους επιδέξιους κώλους, το ξέρατε από παλιά.

Μία ημέρα πριν τα γεγονότα στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, είχαν βρεθεί στο νησί ο Κασιδιάρης με τον Λαγό. Να «πάει» κάπου το μυαλό μου;

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο Άγιο Όρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δέχτηκε «ανοιχτή επιστολή» από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο! Τι τον παροτρύνει και τον συμβουλεύει; Να μάθει ότι δεν υφίσταται γάμος ομόφυλων (στο Άγιο Όρος, μόνο... σχέσεις) και να μιλήσει στους γέροντες για το «τρίτο φύλο» και την εξίσωση του γάμου με το σύμφωνο συμβίωσης! Αν τώρα αρχίσω να απαριθμώ τα ονόματα των βουλευτών που πριν λίγο καιρό καταψήφισαν τη πρόταση για άρση της ασυλίας του, να είμαι εγώ ο κακός;  

Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης! Φεύγει;

Ως νίκη του ακροδεξιού λαϊκισμού χαρακτήρισε τη νίκη του Τραμπ ο Γιώργος Κύρτσος! Aυτός καλέ, που κάποτε διετέλεσε και εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.!

Ουφ, ανάσανα! Ο Μουρτασάγκας είναι εδώ και παρεμβαίνει! Έστω και... τηλεοπτικώς! Νίκο γερά, σπάσε τα δεσμά!

Αυτός που κοκορεύονταν ότι είδε σε "πρώτη προβολή" τα DVD του Ζαχόπουλου και της Τσέκου, βγαίνει τώρα και παραδίδει μαθήματα "πολιτικής ορθότητας"! Ο Καμπουράκης ρε! Ο Καμπουράκης!

Όποιος δεν «παρακολουθεί» Κουνάκο στο facebook, χάνει!!! Τέτοιες νεκραναστάσεις, ούτε ο... Κάρπεντερ!

Οι ανόητοι και οι έξυπνοι είναι ακίνδυνοι. Βλάπτουν μόνο οι μισοηλίθιοι και οι ημιμαθείς. Του Βόλφγκανγκ Γκαίτε. Κάτι ήξεραν εκεί στον Διαφωτισμό.

Σας έχω κι άλλο γαμάτο: Η δημοτικότητα είναι η τσούλα αδερφή του κύρους. Από τη (σούπερ) ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλεθ Ιναρίτου, Birdman!

Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα (γράφουν) ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα για το 2016. Προφανώς ο διαγωνισμός γίνεται μέσω... καρτ-ποστάλ!

Ξέρετε πότε θα εκτιμούσα και θα τιμούσα τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής; Όταν θα αρνιόταν να αγωνισθούν μπροστά στα κτήνη που πανηγύριζαν για τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στη Σεμπρένιτσα! ΜΟΝΟ τότε!

Ε ναι, έχω πρόβλημα! Έκατσα και είδα ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ ο Δημήτρης Παπουτσής! Πάω γιατρό...

Αξιοποιήστε τις ώρες που «περνάτε» στο facebook, διαβάζοντας τις αναρτήσεις του Κυριάκου Λυκουρίνου! Μεράκι, γνώση, ευαισθησία και μία γλώσσα που ρέει ελκυστικά πάνω στα χνάρια της τοπικής μας Ιστορίας.

Πρωτοσέλιδο της Star Press: Δάκρυσε το άλογο του Αγίου Γεωργίου! Αυτά παθαίνεις αν «στερέψουν» των αγίων!

Οι «πιστοί» της «θεωρίας των δύο άκρων», καταδίκασαν αμέσως την επίθεση στον (γνωστό και ως Καιάδα) χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργο Γερμενή. Κάτι που συνήθως αποφεύγουν να κάνουν όταν οι χρυσαυγίτες δέρνουν πρόσφυγες.

Ο Κώστας Αρβανίτης που με περηφάνια δήλωνε κάποτε ότι: δεν θα παίζουμε τις διαφημίσεις του Jumbo για λόγους αισθητικής, τώρα παίζει διαφημίσεις του φούρνου της γυναίκας του Καιάδα! Λογικό. Ακόμη δεν το «γύρισε» σε... κρεματόριο!

Όχι, αυτή τη φορά ο Λυριτζής και ο Οικονόμου δεν «μπερδεύτηκαν» όπως τότε που «απέδωσαν» την δολοφονία του Φύσσα σε... ποδοσφαιρικές διαφορές! Μίλησαν για άνανδρη επίθεση εναντίον του βουλευτή Γερμενή. Αντικειμενικά πράγματα...

Σκιώδης υπουργός άμυνας ο Άδωνις και εσωτερικών ο Βορίδης! Άντε, βοήθειά μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου