Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ



Οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ από τις χημικές βιομηχανίες και τον ιματισμό, διοργανώνουν λαχειοφόρα αγορά για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος, με δώρα, ένα τάμπλετ και ένα... γουρουνόπουλο! Και πείτε μου τώρα εσείς ότι δεν ξέρει από λαϊκές ανάγκες το ΚΚΕ!

Πως; 140 πολιτικά σάιτ που υποστήριξαν τον Ντόναλντ Τραμπ, είχαν έδρα ένα χωριό στην ΠΓΔΜ; Να υποθέσω κάτι; 

Χρυσά Χριστούγεννα φέτος στη Καβάλα! Θα τον σκίσουμε τον... Πατούλη! Ε Κορίνα;

Καλά, πεθαίνω για... έγχορδα! Ειδικά όταν παίζονται από τις... Fortisimo! Και γάμησα εγώ... νότες!

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους ψηφοφόρους της να γίνουν μέλη του κόμματος με μηνιαία συνδρομή, ένα ευρώ! Η φτήνια τρώει τον παρά!

Έχουμε παγκόσμια στροφή προς την ακροδεξιά, αλλά κάποιοι «κομψοί» επιμένουν να τη βαφτίζουν... στροφή στο λαϊκισμό! Κι έτσι, με τον ίδιο χαρακτηρισμό, την «λένε» και στην Αριστερά;

Αμ το άλλο! Προσέξατε πόσο εύκολα οι φιλελεύθεροι λένε φασίστα έναν αριστερό και πόσο δυσκολεύονται να πουν φασίστα έναν φασίστα;

Καλέ τι ακούω; Ο Γιατζόγλου είναι λέει απόγονος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη; Γελαδάρηδες οι αρχαίοι μας; Δεν το χωράει ο νους μου!

Ο Τζήμερος κατήγγειλε ότι τον ξυλοφόρτωσαν οι αριστεροί και οι κομμουνιστές στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής, και αμέσως μετά πήγε και έγραψε κείμενο με 1500 λέξεις! Φτου να μη τον αβασκάνω!

Πάντως υπάρχουν και οι κακοί που λένε ότι το μόνο πράγμα που δέρνει τον Τζήμερο είναι η... μαλακία! Είπαμε, οι κακοί!

Τελευταίες πληροφορίες «θέλουν» τον σύντροφο Μουρτασάγκα να κάνει θεαματικό come back στις πολιτικές αναλύσεις. Η αγωνία στο κατακόρυφο!

Ιταλίδα ηθοποιός προσφέρει δωρεάν live sex show σε όποιον ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα! Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι.....

Καίγομαι να μάθω ποιος (ή ποια;) εμπνέεται αυτούς τους τίτλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος. Όπως καλή ώρα αυτόν για την συναυλία που δόθηκε τη Παρασκευή για Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών: Νότες ΕφηΒεΙΑΣ! Βαθύ!

Πτώση 22% των γεννήσεων το 2014 σε σχέση με το 2008. Ρε μπας και γεννούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας;

Άραγε, γιατί οι ναυτεργάτες εδώ στα μέρη μας, το «πάνε» ανάλογα με τις εποχές και απεργούν μόνο τον χειμώνα;

Τραγούδησε η Βανδή το Δε Λες Κουβέντα, κι αντί να τρίξουν τα κόκαλα της Μπέλλου, ακούστηκε από τον τάφο της το Θα ‘θέλα Να Μην Υπήρχες.

Όταν εσείς διαβάζετε Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών, πως το ερμηνεύετε; Γιατί εγώ αυτό που κατάλαβα από την αφίσα της Νέας Δημοκρατίας, είναι πως οι γυναίκες μας... βαράνε!

Α, να σας πω και το σύνθημα που συνοδεύει την αφίσα: Τις Γυναίκες δεν τις Κτυπάμε Ούτε με Τριαντάφυλλο! Χάνει συνεχώς έδαφος ο... σαδομαζοχισμός!

Και που το παράξενο που ο Πάνος Καμμένος είναι παλαιοημερολογίτης; Τον «κόβατε» για... προχώ;

Το ξαναλέω! Μη χάσατε στο facebook, τις αναρτήσεις του Κυριάκου Λυκουρίνου! Μαγεία!

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι γυναίκες επιχειρηματίες είναι μόνο το 29% του συνόλου. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες. Μια ζωή το μυαλό της στις... μπίζνες!

Ως «ιδεοληψία» χαρακτήρισε τις συλλογικές συμβάσεις ο Μητσοτάκης. Για τους μισθούς το σκέφτεται!

Α καλά! Και εικόνα της Παναγίας πάνω σε... τανκς! Παναγία η Τεθορακισμενοκρατούσα!

Μεγάλη υπόθεση να ρίχνεις ένα καθεστώς! Μεγαλύτερη όμως, να μη φτιάχνεις δικό σου στη θέση του! Εις μνήμην, Φιντέλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου