Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΛΟΓΑ...




Το κακό για τον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Λευτέρη Συναδινό δεν είναι ότι αποβλήθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για ρατσιστική συμπεριφορά. Το κακό γι’ αυτόν είναι ότι χάνει το μισθό της συνεδρίασης! Και εκεί στο ναζιστοχώρι τα μετράνε πολύ τα μπιμπικίνια.

Ονομάζεται Μιχάλης Μιχαήλ, αρθρογραφεί στο Protagon και θαυμάζει Βενιζέλο! Ιδού και τα πειστήρια του θαυμασμού (και της λατρείας): πέραν της πλούσιας επιστημονικής του γνώσης είναι ένας οξυδερκής πολιτικός, εύστροφος, διορατικός για τις πολιτικές εξελίξεις και έχει σαφώς συνεκτική και τεκμηριωμένη άποψη για τη πορεία της χώρας και της δημοκρατικής παράταξης…

Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε! Αυτή η παρέα από το Protagon, είναι μανούλα στα… ξεαραχνιάσματα! Τη μια ο Σταύρος με τον Σημίτη, τώρα αυτός ο Μιχαήλ με τον Βενιζέλο. Άντε να πιάνει σειρά και κανένας για τον Γιώργο. Όλο και κάποιοι εκεί μέσα θα έχουν τους λόγους τους για το… γλείψιμο!

Ωραίος ο Παφίλης! Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες πρέπει να πάνε στις χώρες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αδιέξοδο που βρίσκονται σήμερα…

Και ‘γω, ρε Θανάση, αναρωτιόμουν τόσα χρόνια τι πάει να πει διεθνισμός! Επιτέλους, διαφωτίστηκα!

Καλά, ότι θα υπήρχε άρθρο του Θοδωρή Ρουσόπουλου που θα ξεκίναγε με ποίημα της Κατερίνας Γώγου, ούτε στα πιο… αναρχικά μου όνειρα. Άντε, την άλλη φορά με Μαγιακόφσκι, να το επαναστατήσουμε εντελώς.

Γυναίκα δικαστής ρωτάει γυναίκα θύμα βιασμού: Προσπάθησες να κλείσεις τα πόδια; Τότε αγάπη μου δεν θα ήταν βιασμός, πιτσικουλιές θα ήτανε!

Η αοιδός Ειρήνη Μερκούρη επί θεολογικών θεμάτων: οι καθολικοί κοινωνούν με πατατάκια! Θα μπορούσε να πει και με… φουντούνια!

Το ότι ο Πετρόπουλος θα εξέφραζε άποψη και για το μέλλον των ΔΗΠΕΘΕ, ήταν παντελώς έξω από τις (δόλιες) σκέψεις μου! Το ότι το έζησα, με καθιστά υπόλογο απέναντί του.

Η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» από την Πτολεμαΐδα αποφάσισε αντί για καρναβαλικές εκδηλώσεις να μαγειρέψει για τους πρόσφυγες. Να μπω σε συγκρίσεις;

Πολύ μου άρεσε εμένα αυτό το TEDτάδε! Κατ’ αρχάς έμαθα ότι υπάρχει ειδικότητα «σύμβουλος σταδιοδρομίας» και πολύ το χάρηκα. Στο καπάκι, ήρθε το «workshop παιδικής επιχειρηματικότητας» και, όσο να πεις, με θάμπωσε! Ε, μετά μου είπε και ο Βασίλης Βασιλικός ότι «ο βιωματικός συγγραφέας γίνεται πλέον εικονικός παντογνώστης - αφηγητής» και… τερμάτισα! Πάντα τέτοια!

Καλέ, τι χαρά είναι αυτή που κάνουν τα στελέχη της ΛΑΕ όταν προπηλακίζονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρά και ηδονή μέχρι… εκσπερματίσεως θα τολμούσα να πω!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Παπαχελά, τον Τσίμα και την Κοσιώνη! Έτσι, για να ΣΚΑ(Ϊ) σουν οι εχθροί μας.

Γάλλος μελισσοκόμος εκπαίδευσε μέλισσες να φτιάχνουν μέλι από χασισόδεντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τις υπογλυκαιμίες που σας ταλαιπωρούν;

Κύκλωμα υπαλλήλων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας έκλεβε και πωλούσε εισιτήρια. Έπεσε το επίπεδο και στις λοβιτούρες!

Ένας εισαγγελέας που να βλέπει, να ακούει και να διαβάζει Στέφανο Χίο δεν υπάρχει; Τι στο διάολο, όλοι AμEA;

ΚΑΙ βιαστής ΚΑΙ χρυσαυγίτης; Καλά, πέφτω από τα σύννεφα! Κατά τα άλλα, 12 χρόνια στη… μπουζού!

Και πού είστε, τη Σαρακοστή νηστεύουμε. Δείτε το και σαν προπόνηση για τα μελλούμενα!

Στη φωτογραφία, ο Συλβέστερ Σταλόνε συλλαμβάνει φίλαθλο στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου