Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ (:)



Συλλογή τροφίμων και ρούχων από οργανώσεις και κινήσεις φίλα προσκείμενες στο ΚΚΕ για… τους μετανάστες και τα ταξικά μας αδέλφια! Κομματάκι κουλό ή μου φαίνεται;

Βρε, τι πάθαμε! Δεν μας έφταναν οι σκοτούρες που έχουμε στο κεφάλι μας, ξέσπασε και η σύγκρουση ανάμεσα στους υποστηρικτές του Αμπαζή και του Γκόνη! Πώς το λένε; Δουλειά δεν είχε ο διάολος;

Τι είπε, καλέ, αυτός ο τύπος που ενδιαφέρεται να κάνει σχολή για αεροπόρους στο παλιό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα; Ότι θα χαθεί η επένδυση αν ο χώρος επιλεχτεί για φιλοξενία προσφύγων; Το άλλο με τον καπιταλισμό (και τον ηλίθιο) φαντάζομαι να το γνωρίζετε.

Γιώργος Ζαμπέτας: η Ελλάδα δεν είναι πατρίδα, είναι νοοτροπία! Μέγας!

Δύο ερωτήσειςαπορίες περί… Μακεδονίας: 1). αν το 1993 δεν «πούλαγε» εθνικές μαγκιές ο Σαμαράς, θα το είχε «καθαρίσει» το θέμα ο Μητσοτάκης με τον Γκλιγκόρωφ ή όχι; 2). Ακούσατε ποτέ από κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας να κάνει ένα (έστω) διάβημα σε ομοϊδεάτες τους υπουργούς και πρωθυπουργούς ευρωπαϊκών χωρών, όταν (κατά κόρον) χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία;

Αποκρουστική χαρακτήρισε την επίσκεψη της Ατζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου η Φωτεινή Πιπιλή! Της αγαμίας μύρια έπονται.

Στην 26η θέση της ακροαματικότητας ο Βήμα FM ανάμεσα σε 29 ραδιοφωνικούς σταθμούς! Πάντα τέτοια!

Συγγνώμη, ρε σύντροφοι, αλλά αυτή η Γιουροβίζιον είναι μέσα στις μνημονιακές μας υποχρεώσεις; Έτσι από περιέργεια…

Ανεπιθύμητος –γράφουν– ο υπουργός Παιδείας στο Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κουίνς Κόλετζ Νέας Υόρκης! Κάτι τέτοια διαβάζω και θα αρχίσω να τον συμπαθώ τον Φίλη.

Σχόλιο τοπικού στελέχους της Λαϊκής Ενότητας στο facebook: παντως οτι ο πρωτος υπουργος που πηγε να ριξει μια ματια στην Ειδομενη, ηταν ο κουρουπλης ............μαλλον σημειολογικο ηταν........αλλιως με ξεπερναει. Λιγουλάκι ρατσιστικό μήπως;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον δημόσιο διάλογο είναι η κατασκευή του αντιπάλου. Από την φίλη μου την Εύη Βουλγαράκη. Συνυπογράφω!

Ο Κυριάκος Βελλόπουλος ανακοινώσε την ίδρυση φιλορωσικού κόμματος. Καινοτόμα πράγματα! Και πρωτοποριακά!

Και τώρα, ο προβληματισμός νεαράς περί… έμμηνης ρύσης: Με τελευταία περίοδο στις 29/2 υπάρχει καθυστέρηση και αν ναι, μετά από πόσες μέρες είναι καθυστέρηση. Παίζει ρόλο ο Φλεβάρης που έχει λιγότερες μέρες; Το σίγουρο, κούκλα μου, είναι ότι παίζει ρόλο που… ψηφίζεις!

Με χορηγό τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής  Ευάγγελο Συναδινό, θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης! «Επιμορφωτικά» πράγματα!

Και δεύτερο «γκολ» Φίλη: με του που έμαθε για την εκδρομή, έβγαλε αμέσως «απαγορευτικό»! Όχι «γκολ», γκολάρα!

Τώρα αν σας πω ότι πεθύμησα λίγο… Κλειτσιώτη, θα με πιστέψετε; Τον είδα τις προάλλες δίπλα στον (φωστήρα) Αυγενάκη και φούντωσε ο πόθος μου.

Αυτό με τη στάση των δημάρχων του νομού απέναντι στους πρόσφυγες, δεν μοιάζει σαν εκείνο που έλεγαν οι παλιοί με τις ξυλιές σε ξένο κώλο;

Α, και να μην το ξεχάσω: Κάτω τα χέρια σας από τον Μουζάλα. Ενίοτε και τα… ξερά σας!

Στη φωτογραφία, ο Χαρίλαος Φλωράκης με τον Νικόλα Άσιμο. Σκέφτεστε τον Κουτσούμπα σε ανάλογη… φάση; Μπρρρρρρ!

1 σχόλιο:

  1. «Η λέξη πολιτισμός σίγουρα δεν είναι διόλου συμβατή με το Ισλαμικό Κράτος. Το τελευταίο είναι μία βάρβαρη οργάνωση που από κάθε άποψη παραπέμπει στο σύστημα των ναζί. Υπό αυτή την έννοια, βιώνουμε έναν πόλεμο για τον πολιτισμό. Και, αν θέλουμε να τον κερδίσουμε, θα πρέπει να αποφύγουμε δύο εμπόδια. Πρώτον, μακρυά από την ασθένεια των μέσων επικοινωνίας και την άρνησή τους να βλέπουν την πραγματικότητα. Μακρυά, επίσης, από τους ψευτοδιανοούμενους, που προσπαθούν να μάς ενοχοποιήσουν “θυματοποιώντας” τους δολοφόνους. Όλοι αυτοί είναι μαρξιστο-πεταινιστές, που όταν έλθει η ώρα θα μάς λένε πόσο σεβασμό πρέπει να δείξουμε απέναντι στους δήμιούς μας. Οι άνθρωποι αυτοί μάς θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι απέναντι στους εχθρούς μας και κατηγορούν όποιον λέει την αλήθεια ότι “παίζει το παιχνίδι του Εθνικού Μετώπου” Οι σημερινοί εχθροί του πολιτισμένου κόσμου θέλουν να τον καταργήσουν.
    Θέλουν να μην υπάρχει στην οικουμένη ίχνος ορθού λόγου, ίχνος δικαίου, ίχνος ελευθερίας.
    Ο ισλαμικός βόρβορος θέλει το απόλυτο σκοτάδι. Διότι δεν αντέχει το φως. Θέλει μία ανθρωπότητα που θα κυριαρχείται από ζώα τζιχαντιστικού τύπου.
    Κατά συνέπεια, οι διάφοροι αμπελοφιλόσοφοι και λοιποί γελωτοποιοί της «προόδου» πλανώνται πλάνην οικτράν όταν ερμηνεύουν τους καμικάζι τζιχαντιστές ως «θύματα» της πάλης των τάξεων. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;
    O φίλος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, Γάλλος ιδρυτής του Αριστερού Μετώπου κ. Ζαν-Λυκ Μελανσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή