Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ...



Πριν από ένα χρόνο περίπου και προτού ακόμη «ανακαλυφθεί» από τις πολιτικές και κρατικές εξουσίες το εκτρωματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, είχα απευθυνθεί δημόσια στην Εισαγγελία και την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενημερώνοντας τους για τα όσα «πολεμικά» (και άκρως δολοφονικά) προβάλλονταν σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης από τοπική εθνικίστρια. Προφανώς –και μέσα στο μεγάλο όγκο του «κύκλου εργασιών» τους– οι δύο φορείς–πυλώνες του κράτους και της κοινωνίας παρέβλεψαν τους κινδύνους από τη δραστηριότητα των πολεμόχαρων νεοναζιστών (εις εκ των οποίων απασχόλησε πολλάκις τις διωκτικές αρχές) και έθεσαν το δημοσίευμα στον γνωστό… κάλαθο!

Σήμερα –και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την «ευαισθησία» που έδειξε ο Εισαγγελέας στην περίπτωση του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για τα περί «λιντσαρίσματος» – ξαναπαίρνω την πρωτοβουλία (να πω και το θάρρος;) για να επισημάνω ένα μόνο μέρος από τις «ομορφιές» των «ομογάλακτων» της Χρυσής Αυγής: της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας! Πράγματα και θάματα δηλαδή, εντοπισμένα σε πρόσφατο βίντεο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της εν λόγω οργάνωσης.

Εκεί, μέσα σε ένα σκηνικό απείρου «πατριωτικού κάλλους» (ήγουν, πλαστικό τραπέζι αγορασμένο –εικάζω– από τους μισητούς «γύφτους» και ντυμένο «νυφιάτικα» με τη γαλανόλευκον να κυματίζει εν είδει… τραπεζομάντηλου!), ο πρόεδρος της Κίνησης μιλάει σε «νεανικό ακροατήριο» των Αμισιανών με θέμα (κρατηθείτε): την αναστήλωση του Μεντρεσέ!!!

Παρακάμπτω (καθότι και αναμενόμενα) τη «ζωντανή εκτέλεση» της ελληνικής γλώσσας, τις αναρίθμητες ιστορικοπολιτικοθρησκευτικές αρλούμπες και τα πλείστα όσα «συνομωσιολογικά δρώμενα» διαπερνούν το 30λεπτο ντοκουμέντο και μένω σε αυτά που (νομίζω πως) χρήζουν της άμεσης (και επιτακτικής) παρέμβασης των αρμοδίων αρχών. Το ένα αφορά στο σχολιασμό και την «ιδεολογική κάλυψη» που για πρώτη φορά «παρέχεται» δημόσια (και τόσο επίσημα) σε εκείνη την ανατριχιαστική «θυσία» ενός γουρουνιού έξω από την πόρτα της Παλιάς Μουσικής και το άλλο, τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους «στολίζουν» κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της πόλης και της Περιφέρειας.

Με τη σειρά λοιπόν…

Ο απερίγραπτος πρόεδρος των μνησίκακων και πατριδοκάπηλων εθνικιστών, θέλοντας να υπερασπίσει θεωρητικά  την «πάγια αντίληψη» του όχλου του, ότι δηλαδή στη χερσόνησο της Παναγίας (άλλα και όπου δει) δεν έχουν θέση τα Οθωμανικά μνημεία (άσχετα αν την ίδια ώρα το τουρκικό κράτος δαπανά εκατοντάδες εκατομμύρια για τις αναστηλώσεις στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά), καταφεύγει στο απίστευτο σενάριο που «λέει» πως τα μνημεία αυτά χρηματοδοτούνται και αναστηλώνονται για να γίνουν τόποι λατρείας των… αλλοθρήσκων!!! Αντιγράφω επακριβώς τα ακατάσχετα και ασύντακτα παραληρήματα: το Χαλίλ Μπέη Τζαμί το αναστήλωσαν για να εξυπηρετεί κάποιες καταστάσεις Μουσουλμάνων που μπορεί να έρχονται στη πατρίδα μας, όπως είχαν έρθει ο Νταβούτογλου… ο Αλή Μπαμπατζάν… ο Νταβέτ Μπαχτσελί Γκρίζος Λύκος…

Τι συνέβη για να αποτραπεί ο κίνδυνος και η απειλή από την εισβολή των… Μογγόλων; Απολαύστε (και τρομάξτε): όμως αυτούς όλους (τους ανθέλληνες ντε) τους περίμενε μία έκπληξη γιατί λογαριάζανε χωρίς τον ξενοδόχο. Ένας άγιος άνθρωπος, ένας χριστιανός, δεν ξέρω τι ήτανε, έσφαξε ένα γουρουνάκι από έξω από αυτό το τζαμί το λεγόμενο, πράγμα για το οποίο για τον μουσουλμάνο θεωρείται μιασμένο αυτό το μέρος και πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιούνε και να το κάνουν τζαμί…

Επειδή οποιαδήποτε εκδοχή που συνδέει τη σφαγή με τον χριστιανισμό προσβάλει βάναυσα τον χριστιανισμό, τους χριστιανούς και τους «επί της γης» εκπροσώπους του και με δεδομένο ότι η «πολιτική ομπρέλα» που παρέχει ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης σε μία τέτοια πράξη, επισείει (βάσει και του αντιτρομοκρατικού, ίσως;) την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση από εδώ και πέρα των καθ’ ύλην αρμοδίων παραγόντων.

Την παρέμβαση των οποίων «απαιτούν» και οι προσβλητικοί, συκοφαντικοί και βίαιοι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται στον κύριο Γιαννακίδη, τον κύριο Σιμιτσή και τον κύριο Μουριάδη. Επίθετα όπως «τουρκολάγνοι» και «εθνοπροδότες», δεν μπορεί με τίποτε να παραμένουν ατιμώρητοι και διαρκώς διακινούμενοι. Επειδή πια τα πράγματα έχουν σοβαρέψει (μα και… αγριέψει) πολύ…

Και με την ελπίδα ότι αυτήν τη φορά ο γνωστός κάλαθος θα χρησιμοποιηθεί για τους αρχικούς σκοπούς της κατασκευής του.

Το περί ου λόγος βίντεο, θα το βρείτε και στο YouTube, υπό τον τίτλο
Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΑ ΑΜΙΣΙΑΝΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕ


3 σχόλια:

  1. http://www.eoellas.org/2013/09/28/politiki-apofasi-kke-gia-emfylio-polemo/ Αυτοί για σένα πρέπει να πάνε φυλακή κ. Γαμβρελη?? έχεις γράψει ποτέ και πουθενά κάτι για αυτούς??η το αποδέχεσαι? Άλλα ξέρω τι σου λέω,επειδή στην Αν. Μακεδονία και θράκη γενικότερα δεν υπάρχει η Χρυσή αυγή για να σας ενοχλεί,αυτό όμως το κάνει η πατριωτική κίνηση καβάλας. Εσείς έχετε μάθει να παίζετε μπαλλα μόνοι σας.Αλλα το ποδόσφαιρο για να παίξεις θέλει δυο. Και επίσης σε ευχαριστώ για την διαφήμιση.. Τονιος Κωνσταντινος. πρόεδρος της πατριωτικής κίνησης Καβάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Κύριε Τόνιο. Η θέση του ΚΚΕ για την πάλη ανάμεσα στην αστική τάξη και τους προλετάριους είναι πάγια και διαχρονική. Δεν λέει τίποτε καινούριο το κείμενο. Επίσης, η "πάλη των τάξεων" στην οποία "πιστεύει" το ΚΚΕ, είναι κοινωνικός κανόνας που διατρέχει την παγκόσμια ιστορία από γεννήσεως κόσμου. Πέραν τούτων, το ενδιαφέρον στην απάντησή σας είναι ο συσχετισμός της Χρυσής Αυγής με την Πατριωτική Κίνηση που για πρώτη φορά γίνεται τόσο "ανοιχτά", και το ότι την πολιτική την αντιλαμβάνεσται ως... ποδόσφαιρο. Εύχομαι με κανονική μπάλα και όχι με κρανία κομμουνιστών ή πακιστανών. (Οφείλω να επισημάνω το γεγονός ότι είσαι ο μοναδικός από τους συνοδοιπόρους σου που συνδιαλέγεται κόσμια. Ειλικρινά το εκτιμώ).

      Διαγραφή
    2. Με κραυγές και ύβρεις δεν θα μπορούσα να κάνω διάλογο και ούτε είμαι ουγκ όπως πολλοί άλλοι που ακόμη και εγώ πολλές φόρες δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τους. Επίσης δεν παίρνω ανοικτή θέση υπέρ της χρυσής αυγής αλλά καταδικάζω όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία περιέχουν μέσα βια, από όπου και αν προέρχονται. επίσης η ιστορία μου δίδαξε να μην πιστεύω σε κόμματα και να μην είμαι κομματόσκυλο διότι μετά οδηγούμαστε σε δόγματα. Γιατί αν κάποιος το δει δογματικά σίγουρα δεν μπορεί να κάνει διάλογο. Επίσης όμως, ενώ όλοι σας ξέρετε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με την χρυσή αυγή,εντούτοις για λόγους προπαγανδιστικούς επιμένετε να το διαφημίζεται. Πάντως να ξέρετε ότι το 2011 που δείξαμε την αλληλεγγύη μας προς τους Καβαλιώτες πολίτες έστω και μόνο για Ελληνες αυτό λέει από μόνο του πολλα. Επίσης μιας και έχουμε ανοίξει ένα διάλογο έστω και έτσι ,θα σας πω ότι ο σύλλογος μας άλλα και εγώ προσωπικά δέχομαι επίθεση και από εσάς μέσω εφημερίδας άλλα και μέσω κάποιων αναρχοάπλυτων,απάτριδων Εθνομηδενιστών μέσω διαδικτύου. Θα σας πω ότι έμενα δεν με ενοχλεί και το βλέπω καθαρά σαν διαφήμιση,διότι εγώ δεν έχω να ζητήσω την ψήφο του Ελληνικού λαού, αλλά και του Καβαλιώτικου.επισης αν κάποιος ψήφισε Χρυσή αυγή είναι συνταγματικό του δικαίωμα στο άρθρο 3 του συντάγματος πράγμα το οποίο εγώ σαν πρόεδρος δεν μπορώ να αποτρέψω στα μέλη μου αν αυτοί το επιθυμούν να ψηφίσουν το οποιοδήποτε κόμμα.. Πολύ απλά δεν είναι πρόβατα. και για το τέλος θα σας πω ότι πότε δεν θα γίνω ίδιος με βαρβάρους όπως οι κομμουνιστές και οι Βούλγαροι που έπαιζαν μπάλα με τα κεφάλια των Ελλήνων στις πλατείες. Και για το τέλος δεν κάνω κανέναν συσχετισμό. Η ανθρώπινη ζωή έχει άξια είτε δεξιά είτε αριστερά...

      Διαγραφή