Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ



Καλά, έχω σκάσει λέμε! Ακόμη δεν μπορώ να βρω ποιος (ή ποια;) είχε τη φαεινή ιδέα να δώσει τον τίτλο Χριστούγεννα στη Χριστούπολη στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας! Μιλάμε για… ΤΟΝ εγκέφαλο!

Κάτι τέτοια ακούει η αοιδός Κρανιδέλη και τα έχει πάρει στο κρανίο!

«Φούντωσα»! Καινούρια (καυτή) φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή! Να τη δείτε με γόβα δωδεκάποντη και να «βράζουν» μέσα σας όλοι οι καταπιεσμένοι σας μαζοχισμοί!

Ιδού και ο λόγος της απουσίας της από τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από το υπουργείο Οικονομικών! Σιγά μην άφηνε τον «γάμο» να πάει στα… πουρνάρια!

Και κάπως έτσι έμεινε μόνος (και σχεδόν έρημος) ο Λαφαζάνης να μιλάει για το «μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο»! Κόψε κάτι, Παναγιώτη!

Γέμισε, λένε, το Αμφιθέατρο στην εκδήλωση για την Κάρτα του πολίτη! Πάντως όλοι από ένα κινητό το είχαν σίγουρα! Βάλτε και τις πιστωτικές στα πορτοφόλιά τους, προσθέστε και τους «λογαριασμούς» τους στα facebook και τα twitter, ε, πολύ θέλει για να «φάνε άκυρο» οι ομιλητές;

Που ανάμεσά τους ήταν και ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου! Και αναρωτιέμαι: ο εκδιωχθείς, ή ο «επίσημος»; Γιατί αν ήταν ο «επίσημος», ποιος ο λόγος να «εκδιωχθεί» ο… προ-ηγούμενος; Μπερδευτήκατε, ε;

Τι έγινε, παίδες; Τις υποστείλατε τις γαλλικές σημαίες από τα προφίλ σας; Σας τη «φόρεσε» η Μαρί; Χοχοχο!!!

Ο μόνος απτόητος, ο Μπόνο! Γάμησα εγώ Νταλάρα!

Κίτρινη παρένθεση: Μία 91χρονη από την Πορτογαλία τα «τίναξε» κατά τη διάρκεια αχαλίνωτου σεξ με τον 49χρονο γείτονά της. Αυτά είναι κουράγια! Ένθεν κακείθεν! Κλείνει η παρένθεση!

Λοιπόν, εδώ θα είμαστε και θα το δείτε: πιο καλά χριστουγεννιάτικα events (καλά ε, φαρσί τα μιλάω τα… νεοελληνικά), θα οργανώσει ο Μάκης ο Παπαδόπουλος, απ’ ό,τι ολόκληρος ο δήμος. Και να με θυμηθείτε: θα βγει να το παραδεχτεί και η ίδια η Δήμητρα!

Η οποία ήδη παραδέχτηκε το μπάχαλο στον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δικαιώνοντας πλήρως την κριτική του Μάκη!

Καλά ε, έχω «φάει» μεγάλο κόλλημα με τον Παπαδόπουλο! Το λένε και οι… άσπονδοι! Καλοπροαίρετα πάντα!

Άσχετο με το «άσπονδοι»: γράφει στο facebook ο Κωστής Σιμιτσής ότι κατηγορούν κάποιοι την κ. Τσανάκα ότι δεν διοικεί σωστά τον Δήμο Καβάλας. Θα πρέπει όμως να αναλογιστούν πόσο συνετέλεσαν οι ίδιοι στην εκλογή της.

Και λέω εγώ τώρα: το ίδιο ακριβώς δεν έχει συμβεί και με «κάποιους» που ψήφισαν στο παρελθόν τον ίδιο για δήμαρχο; Κακιούλα;

Κοντή μνήμη, σίγουρα!

Και με αυτήν πορευόμαστε στο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου